Fetița Liviei Graur, primul copil vizitat de Moș Nicolae

Ultima actualizare:

    Renata și-a descoperit cu bucurie și emoție darurile
Renata și-a descoperit cu bucurie și emoție darurile

Duminică seara a fost „operațiunea curățatul ghetuțelor” pentru milioane de copii care l-au așteptat pe Moș Nicolae. Renata (8 ani), fetița prezentatoarei Prima TV, Livia Graur, și-a luat în serios această sarcină și a lustruit încălțările întregii familii. Moșul a răsplătit-o și a vizitat-o prima.

Poate și pentru că e tiza Moșului și-i poartă numele, Nicole Renata a fost privilegiată, căci Moșul a vizitat-o încă dinainte de a merge la culcare. În caz contrar, părinții probabil ar fi făcut noapte albă.

Moșul a trecut pe la Renata încă de duminică seara

„A devenit deja o tradiție ca la noi în casă startul sărbătorilor de iarnă să fie dat de Ajunul Sfântului Nicolae, când împodobim bradul și decorăm casa. Renata și-a curățat cu atenție ghetuțele și le-a așezat lângă pom. A fost o duminică intensă, toată ziua ne-a vorbit numai de Moș. Atât de mare a fost nerăbdarea, încât bătrânelul, amabil, a decis să o viziteze prima, venind de cu seara. În caz contrar, probabil ne-ar fi așteptat o noapte foarte lungă”, ne-a povestit, râzând, Livia Graur.


    Renata și-a pregătit cu atenție ghetuțele
Renata și-a pregătit cu atenție ghetuțele

A primit dulciuri, dar și jucării

Fetița a sperat și în acest an să-l surprindă pe Moșul când îi pune darurile în ghetuțe, dar, ca de fiecare dată, acesta a trecut neobservat. „Cel care l-a dat totuși de gol a fost cățelul nostru, Arlo, care ne-a anunțat ca se întâmplă ceva la parter și așa am coborât și am descoperit surpriza! Și chiar a fost o surpriză pentru că, dacă până acum primea doar dulciuri de la Moș Nicolae, se pare că anul acesta Moșul a ascultat-o și i-a adus și jucării. Asta pentru că mulți dintre prietenii și colegii Renatei se mândreau cu astfel de daruri”, ne-a mai spus prezentatoarea Prima TV. Pe lângă darurile de la Moșul, Renata va mai avea azi parte și de alte surprize. Doar e ziua ei!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net