Livia Graur, infectată cu Covid! Stă cu mască în casă! „Sunt contagioasă!”

Ultima actualizare:

Livia Graur, prezentatoarea Știrilor Focus de la Prima TV, are Covid! Prezentatoarea Prima TV a contactat virusul, varianta Omicron, deși este vaccinată cu trei doze!

Livia Graur poartă  masca în prezența fiicei ei, Renata Sursa: arhivă personală
Livia Graur poartă masca în prezența fiicei ei, Renata Sursa: arhivă personală

Livia Graur, prezentatoarea Știrilor Focus de la Prima TV, are Covid! Vedeta Prima TV este vaccinată cu nu mai puțin de trei doze și va rămâne izolată la domiciliu timp de cinci zile. Livia Graur se confruntă, însă, cu simptome ușoare, precum frisoane și răgușeală. Livia Graur va reveni la pupitrul Știrilor Prima TV de abia marți, 22 februarie. 

„Am avut frisoane și vocea schimbată!”

Livia Graur s-a infectat cu Covid 19, varianta Omicron, după doi ani de pandemie. Vedeta  este vaccinată și cu doza booster.

Din păcate, deși m-am ferit timp de doi ani, iată că m-a atins și pe mine. Mare noroc am avut însă să fac o formă foarte usoară! Nu știu dacă cele trei doze de vaccin au contribuit la asta sau ce anume, dar cert este că am avut câteva frisoane și vocea puțin schimbată. Așa am decis să fac test. Ulterior, doar o stare de nas înfundat și răgușeală ușoară”, a declarat Livia Graur, pentru Click!

„Nici măcar baie nu fac fără mască!”

Livia stă în până și în casă cu mască de protecție, pentru ca fiica ei, Renata, să nu contacteze și ea, la rândul ei, virusul.

Azi m-am trezit ca și cum nu aș avea nimic. Cred însă că, totuși, sunt încă purtătoare și contagioasă, așa că stau în permanență cu masca în casă, astfel încât să încerc să o feresc pe cât posibil pe Renata de virus. E o întreagă tevatură să mănânc, stau singură în bucătărie, apoi aerisesc și dau cu spray dezinfectant. Nici măcar baie nu fac fără mască!

Nu știu dacă va ajuta la ceva, dar măcar am conștiința împăcată că am făcut tot ce mi-a stat în putere ca să o feresc, mai ales că sunt izolată cu ea în casă 5 zile”, ne-a mai spus frumoasa știristă de la Prima TV.

Livia Graur va reveni la pupitrul Știrilor Focus de la Prima TV marți, 22 februarie.

 Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net