Lauren╚Ťiu Reghecampf a ar─âtat ecografia bebelu╚Öului. Mai are pu╚Ťin ╚Öi ├«╚Ťi ╚Ťine fiul ├«n bra╚Ťe

Cresc emo╚Ťiile pentru Lauren╚Ťiu Reghecampf. Antrenorul Craiovei nu a finalizat divor╚Ťul de Anamaria Prodan, dar toat─â aten╚Ťia lui pare ├«ndreptat─â acum spre noua lui familie. Reghe a publicat pe Instagram ecografia bebelu╚Öului pe care i-l va d─ârui Corina Caciuc.

reghe corina caciuc jpeg
Lauren╚Ťiu Reghecampf ╚Öi Corina Caciuc. Foto: Facebook

Lauren╚Ťiu Reghecampf (46 de ani) a publicat duminic─â, pe Instagram, o imagine emo╚Ťionant─â cu viitorul lui fiu.  Este vorba despre o ecografie 4D, destul de clar─â, ├«n care se disting tr─âs─âturile bebelu╚Öului, care ar trebui s─â vin─â pe lume chiar luna aceasta. Nu a l─âsat ╚Öi vreun alt mesaj, ci s-a rezumat s─â pun─â 3 inimi l├óng─â fotografie. Fanii care ├«l urm─âresc i-au transmis lui Reghe ur─âri de bine ╚Öi felicit─âri.

Lauren╚Ťiu Reghecampf, fericit ├«n rela╚Ťia cu Corina Caciuc

Lauren╚Ťiu Reghecampf a anun╚Ťat divor╚Ťul ├«n octombrie 2021, dup─â luni bune de zvonuri ╚Öi incertitudini, iar ├«n decembrie 2021 s-a afi╚Öat oficial cu noua partener─â, Corina Caciuc, ├«ntr-un pictorial de Cr─âciun. ├Än luna februarie, atunci c├ónd a fost invitat la podcastul lui C─ât─âlin M─âru╚Ť─â, Reghe a vorbit despre rela╚Ťia lui Corina Caciuc.

"Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu direct, doar am v─âzut-o (...). Sunt foarte fericit, o iubesc, o s─â avem un b─âiat ├«mpreun─â. Simt c─â lucrurile pentru mine au luat o ├«ntors─âtur─â foarte pozitiv─â. Mi-a╚Ö fi dorit ca ╚Öi Anamaria s─â aib─â parte de acela╚Öi lucru", a spus Lauren╚Ťiu Reghecampf ├«n cadrul podcast-ului "Acas─â la M─âru╚Ť─â".

image

Lauren╚Ťiu Reghecampf ╚Öi Anamaria Prodan, ├«nc─â nedivor╚Ťa╚Ťi

Pe 4 aprilie, la Judec─âtoria Buftea, a avut loc a doua ├«nf─â╚Ťi╚Öare ├«n procesul de divor╚Ť dintre Lauren╚Ťiu Reghecampf ╚Öi Anamaria Prodan. Nici de aceast─â dat─â cei doi so╚Ťi nu au fost declara╚Ťi divor╚Ťa╚Ťi, al treilea termen fiind fixat pentru data de 16 mai. Separarea amiabil─â la notar a fost scoas─â din ecua╚Ťie, pentru c─â partajul se anun╚Ť─â extrem de dificil, ├«n joc fiind averi colosale, de ordinul milioanelor de euro.

Lauren╚Ťiu Reghecampf mai are doi b─âie╚Ťi

Lauren╚Ťiu Reghecampf va deveni tat─â pentru a treia oar─â. El are doi b─âie╚Ťi, pe Luca, din prima c─âsnicie, cu Mariana Pfeiffer, ╚Öi pe Lauren╚Ťiu Reghecampf jr, alias Bebeto, din mariajul cu Anamaria Prodan. Antrenorul Craiovei a mai avut ╚Öi o feti╚Ť─â, care a decedat ├«ns─â la un ani╚Öor, din cauza unei malforma╚Ťii la inim─â. Anamaria Prodan mai are ╚Öi ea dou─â fete, Sarah ╚Öi Rebecca, din c─âsnicia cu Tibi Dumitrescu.

Cite╚Öte ╚Öi: Imagini ├«n premier─â cu Reghe ╚Öi Anamaria Prodan, Bebeto ╚Öi Sarah, la Buftea! Reac╚Ťie incredibil─â c├ónd s-au ├«nt├ólnit fa╚Ť─â ├«n fa╚Ť─â

stanga
dreapta
laurentiu reghecampf luca png
reghecampf si corina caciuc
laurentiu reghecampf copii jpeg
laurentiu reghecampf corina png
anamaria prodan laurentiu reghecampf 0 jpeg
anamaria prodan laurentiu reghecampf 2 jpeg
anamaria prodan laurentiu reghecampf jpeg
luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpeg
anamaria prodan laurentiu reghecampf jpeg

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
FotoJet (5) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg