Laurențiu Reghecampf a arătat ecografia bebelușului. Mai are puțin și îți ține fiul în brațe

Ultima actualizare:

Cresc emoțiile pentru Laurențiu Reghecampf. Antrenorul Craiovei nu a finalizat divorțul de Anamaria Prodan, dar toată atenția lui pare îndreptată acum spre noua lui familie. Reghe a publicat pe Instagram ecografia bebelușului pe care i-l va dărui Corina Caciuc.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Foto: Facebook
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Foto: Facebook

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a publicat duminică, pe Instagram, o imagine emoționantă cu viitorul lui fiu.  Este vorba despre o ecografie 4D, destul de clară, în care se disting trăsăturile bebelușului, care ar trebui să vină pe lume chiar luna aceasta. Nu a lăsat și vreun alt mesaj, ci s-a rezumat să pună 3 inimi lângă fotografie. Fanii care îl urmăresc i-au transmis lui Reghe urări de bine și felicitări.

Laurențiu Reghecampf, fericit în relația cu Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul în octombrie 2021, după luni bune de zvonuri și incertitudini, iar în decembrie 2021 s-a afișat oficial cu noua parteneră, Corina Caciuc, într-un pictorial de Crăciun. În luna februarie, atunci când a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Reghe a vorbit despre relația lui Corina Caciuc.

"Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu direct, doar am văzut-o (...). Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru", a spus Laurențiu Reghecampf în cadrul podcast-ului "Acasă la Măruță".

image

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, încă nedivorțați

Pe 4 aprilie, la Judecătoria Buftea, a avut loc a doua înfățișare în procesul de divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Nici de această dată cei doi soți nu au fost declarați divorțați, al treilea termen fiind fixat pentru data de 16 mai. Separarea amiabilă la notar a fost scoasă din ecuație, pentru că partajul se anunță extrem de dificil, în joc fiind averi colosale, de ordinul milioanelor de euro.

Laurențiu Reghecampf mai are doi băieți

Laurențiu Reghecampf va deveni tată pentru a treia oară. El are doi băieți, pe Luca, din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf jr, alias Bebeto, din mariajul cu Anamaria Prodan. Antrenorul Craiovei a mai avut și o fetiță, care a decedat însă la un anișor, din cauza unei malformații la inimă. Anamaria Prodan mai are și ea două fete, Sarah și Rebecca, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu.

Citește și: Imagini în premieră cu Reghe și Anamaria Prodan, Bebeto și Sarah, la Buftea! Reacție incredibilă când s-au întâlnit față în față

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net