Divorțul Prodan-Reghecampf, în impas! De ce nu divorțează amiabil, la notar? «Lui Reghe îi e frică de partaj!»

#Exclusiv Click!

Divorțul Prodan-Reghecampf se va finaliza, până la urmă, tot în instanță. Deși înainte Paște se părea că cei doi își doreau să îngroape securea războiului și să divorțeze pe cale amiabilă, la notar, iată că lucrurile nu s-au întâmplat deloc așa.

cub  anamaria prodan 2 png
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu reușesc să divorțeaze la notar Sursa:Click!

Anamaria Prodan declara înainte de Paște că a solicitat prin intermediul avocatului ei o negociere cu avocatul lui Reghecampf pentru a divorța pe cale amiabilă, la notar, de antrenorul Universității Craiova.

Deși, inițial, și avocatul lui Laurențiu Reghecampf a susținut această negociere, lucrurile au intrat în impas, căci negocierea nu a mai avut loc. Surse din preajma impresarei de fotbaliști au dezvăluit că antrenorul ar fi refuzat varianta divorțului la notar, se pare că de frica partajului.

stanga
dreapta
anamaria prodan copii 4 jpeg
anamaria prodan copii 9 jpeg
anamaria prodan copii 1 jpeg
anamaria prodan copii 28 jpeg
anamaria prodan copii 27 jpeg
anamaria prodan copii 24 jpeg
anamaria prodan reghecampf 31 JPG
anamaria prodan reghecampf 29 JPG
anamaria prodan copii 4 jpeg
anamaria prodan reghecampf 8 JPG
anamaria prodan reghecampf 4 JPG
anamaria prodan reghecampf 13 JPG
anamaria prodan png
anamaria prodan png
anamaria prodan reghe png
bebeto prodan reghe fiu jpg
reghe prodan jpg

„Să facă 100 de copii cu 100 de fete de oraș”

Ba mai mult, impresara s-a mai trezit cu alte două procese pe cap, chiar înainte de Paște, pentru calomnie, venite din partea lui Laurențiu Reghecampf, respectiv a partenerei acestuia Corinei Caciuc.

Nu vreau nici să aud ce face, dacă face, sau cu cine face. Să facă 100 de copii cu 100 de fete de oraș. Atâta poate, atâta face. El este ca elasticul. Am tras de el să-l fac cunoscut, mare, respectat și … s-a întors la forma lui inițială.

Nu e treaba mea sau a copiilor mei ce face și cu ce se ocupă Reghe. Am tot rugat lumea să evite să vorbească despre el că nu ne interesează. L-am rugat de mii de ori să vină la notar să divorțăm instant. Îi e frică de partaj, căci probabil nu mai are nimic.

Aflu din oraș că este împrumutat de la toți. Asta a făcut el din viața lui și probabil că de aici i se va trage declinul “, a declarat sexy impresara, pentru Click!

Primul termen în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a avut loc la tribunalul Buftea, pe 4 aprilie. La ieșirea din sala de judecată Anamaria Prodan a vorbit despre averea pe care cei doi trebuie să o împartă la partaj.

La notar când te duci trebuie să semnezi divorțul și să te înțelegi cu partajul, iar la partaj avem o mare problemă, că la partaj nu mai avem nimic (…) Și dacă dormeam o viață, dacă nu mă ridicam din pat 17 ani, eu trebuie să am jumătate, e foarte simplu!” a declarat impresara atunci, pentru Antena Stars.

Un nou termen în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Regehcampf a fost programat pentru data de 16 mai, la Judecătoria Buftea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

anca pandrea 1 jpeg
image png
Andreea, Cristi Balan
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
5 poza mare JPG
FotoJet jpg
dani otil gabriela prisacariu
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png