Divorțul Prodan-Reghecampf, în impas! De ce nu divorțează amiabil, la notar? «Lui Reghe îi e frică de partaj!»

#Exclusiv Click!

Divorțul Prodan-Reghecampf se va finaliza, până la urmă, tot în instanță. Deși înainte Paște se părea că cei doi își doreau să îngroape securea războiului și să divorțeze pe cale amiabilă, la notar, iată că lucrurile nu s-au întâmplat deloc așa.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu reușesc să divorțeaze la notar Sursa:Click!
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu reușesc să divorțeaze la notar Sursa:Click!

Anamaria Prodan declara înainte de Paște că a solicitat prin intermediul avocatului ei o negociere cu avocatul lui Reghecampf pentru a divorța pe cale amiabilă, la notar, de antrenorul Universității Craiova.

Deși, inițial, și avocatul lui Laurențiu Reghecampf a susținut această negociere, lucrurile au intrat în impas, căci negocierea nu a mai avut loc. Surse din preajma impresarei de fotbaliști au dezvăluit că antrenorul ar fi refuzat varianta divorțului la notar, se pare că de frica partajului.

„Să facă 100 de copii cu 100 de fete de oraș”

Ba mai mult, impresara s-a mai trezit cu alte două procese pe cap, chiar înainte de Paște, pentru calomnie, venite din partea lui Laurențiu Reghecampf, respectiv a partenerei acestuia Corinei Caciuc.

Nu vreau nici să aud ce face, dacă face, sau cu cine face. Să facă 100 de copii cu 100 de fete de oraș. Atâta poate, atâta face. El este ca elasticul. Am tras de el să-l fac cunoscut, mare, respectat și … s-a întors la forma lui inițială.

Nu e treaba mea sau a copiilor mei ce face și cu ce se ocupă Reghe. Am tot rugat lumea să evite să vorbească despre el că nu ne interesează. L-am rugat de mii de ori să vină la notar să divorțăm instant. Îi e frică de partaj, căci probabil nu mai are nimic.

Aflu din oraș că este împrumutat de la toți. Asta a făcut el din viața lui și probabil că de aici i se va trage declinul “, a declarat sexy impresara, pentru Click!

Primul termen în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a avut loc la tribunalul Buftea, pe 4 aprilie. La ieșirea din sala de judecată Anamaria Prodan a vorbit despre averea pe care cei doi trebuie să o împartă la partaj.

La notar când te duci trebuie să semnezi divorțul și să te înțelegi cu partajul, iar la partaj avem o mare problemă, că la partaj nu mai avem nimic (…) Și dacă dormeam o viață, dacă nu mă ridicam din pat 17 ani, eu trebuie să am jumătate, e foarte simplu!” a declarat impresara atunci, pentru Antena Stars.

Un nou termen în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Regehcampf a fost programat pentru data de 16 mai, la Judecătoria Buftea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
adelina nunta de lemn jpg
angelina jolie jpg
ioana bulca jpg
carmen movileanu jpg
banner andreea esca png
† Iurie Darie jpeg
cub Alexandru Ciucu png
gabriela botezat irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net