Anamaria Prodan, două noi procese cu Caciuc și Reghe pentru calomnie, în Săptămâna Mare! «Vreau doar să scap de ei pe viață»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a pierdut șirul proceselor deschise de Laurențiu Reghecampf și de Corina Caciuc. Nici bine nu se sfârșește un proces că Anamaria Prodan se mai trezește cu câteva pe cap. Declarațiile acide ale sexy impresarei de fotbaliști din ultima perioadă au avut darul să-i scoată din minți pe Laurențiu Reghecampf, dar și pe Corina Caciuc.

Anamaria Prodan s-a mai ales cu două procese penale Sursa: Instagram
Anamaria Prodan s-a mai ales cu două procese penale Sursa: Instagram

Anamaria Prodan s-a trezit cu alte două procese penale pe cap, pentru calomnie de această dată, deschise de Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, chiar în Săptămâna Mare de dinaintea Paștelui.

Impresara spune a pierdut deja șirul proceselor cu Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc.

„Să stea în lumea lor și să uităm că au existat!”

Am atât de multe procese deschise de Reghe și de Caciuc că nici nu le mai știu numerele. Ne trimite mesaje zilnic o ne mai deschidă câte unul. Zâmbesc și mă minunez și eu. Nu vreau să mai comentez.

Vreau doar să scap de ei pe viață. Să stea în lumea lor și să uităm că au existat în viața copiilor mei și în a mea. Mergem mai departe doar cu amintirile frumoase ale acestei căsnicii.

Restul Reghe sau Cauciuc, sau cum o cheamă, nu e treaba noastră. Avocatul meu ține socoteala proceselor pe care le deschid zilnic! Dar la fiecare aducem martori iar povestirile cu siguranță sunt savuroase și de interes național și internațional”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe avocatul lui Reghecampf!

Amândoi susțin că vor ca divorțul să se sfârșească cât mai repede posibil, însă se deschid noi procese pe bandă rulantă, între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi au dat nas în nas pe 7 aprilie, la Judecătoria Buftea, unde s-a lăsat însă cu o nouă amânare în procesul de divorț, programată abia în luna mai.

Atât Anamaria Prodan, cât și avocatul lui Laurențiu Reghecampf au declarat că își doresc să termine divorțul după Paște și că au solicitat o întrevedere între avocați pentru a negocia separarea pe cale amiabilă. Iată, însă, că impresara se mai trezește cu încă două procese pe cap pentru calomnie.

Eu îmi doresc să terminăm odată acest divorț, până după Paște. Am solicitat prin avocați o întrevedere. Asta îmi doresc de fapt, să fiu o femeie divorțată după Paște! Trebuie să iertăm, să fim mai buni în preajma Sărbătorilor. Laur știe ca eu sunt vulcanică și îi e frică de mine! L-am pedepsit și eu și copiii suficient!”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan s-a trezit, recent, cu autoritarea tutelară la ușa casei sale de la Snagov. Laurențiu Reghecampf a solicitat prin intermediul unei Ordonanțe Președințiale să-și poată vedea fiul și la Craiova, nu doar la reședința soției sale de la Snagov.

Doamna judecător nu știe, doamnele de autoritatea tutelară au venit pe un alt număr de casă, la 613. Numărul ăsta nu există la Snagov. Au venit ca la prieteni în vizită că oficial nu exista nimic! Este numai decizia copilului, nu a lui Reghecampf sau a avocatului lui dacă vrea să meargă la Craiova. Nu-l obligă nimeni să facă ceva ce nu și dorește!”, ne-a mai declarat Anamaria Prodan.

Impresara a mai anunțat și că îl va da la rândul ei în judecată pe avocatul lui Laurențtiu Reghecampf, Adrian Căvescu.

Avocatul lui Reghecampf o să fie dat în judecată de către mine. Domnul avocat a făcut niște afirmații la Judecătorie pentru care va da socoteală. Va trebui să le demonstreze și să le și probeze cumva”, a conchis sexy impresara de fotbaliști.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar urma să se întâlnească la tribunal pe 30 mai, pentru finalizarea divorțului. Părțile speră însă ca, până atunci, să cadă la o înțelegere și să finalizeze divorțul imediat după Paște.

Citește și:<<Anamaria Prodan, cu Reghe junior, la lansarea parfumului!Declarații dure pentru Reghe și Corina Caciuc!>>

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
image
actualitate.net
image
actualitate.net