Anamaria Prodan, un nou proiect de top: «A fost dorința mamei mele»

#Exclusiv Click!

După ce și-a lansat cartea, Anamaria Prodan mai materializează un proiect, de data aceasta în domeniul cosmeticelor. Vedeta își lansează un parfum care îi poarta numele. Anamaria Prodan spune că a fost o dorință mai veche, dar care abia acum s-a concretizat.

Anamaria Prodan a lansat un parfum foto: Instagram
Anamaria Prodan a lansat un parfum foto: Instagram

Toată familia Anamariei Prodan folosește același parfum, de aproape opt luni. Este vorba despre o esență personalizată, după dorințele și gusturile celebrei impresare, realizată cu ajutorul unei companii de origine turcească.

În urma cu mulți ani și mama ei, Ionela Prodan a avut un parfum care i-a purtat numele, produse de o firmă românescă. Nu a avut succesul scontat, așa că a ambiționat-o pe Anamaria să facă ceva la un nivel mult mai mare. 

"A fost dorința mamei mele. Ea a încercat să facă un parfum al ei acum foarte mulți an și nu a prins fabulos, aşa că am zis să fac eu unul de top. Am nişte prieteni foarte buni în Turcia, la o companie cosmetică, iar reprezentatul pe România mi-a propus o astfel de colaborare și am decis sa fac un parfum cu iz arăbesc, gen oriental, atât pentru bărbați, cât pentru femei.  Am stat opt luni împreuna cu echipa, până am ales mirosul. Sunt foarte pretențioasă, am dorit să fie ceva aparte. Am vrut să aibă ulei ca sa persiste mirosul, am vrut ca ambalajul să fie diferit și pe gustul meu, la o calitate extraordinară", a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Ambalajul este unul deosebit, iar sticla e un fel de bijuterie. De când l-a scos, toată familia Anei, dar și prietenii folosesc acest parfum.

"E absolut spectaculos, gravat manual, din ceramică. Eu de opt luni îl am în geantă și doar cu el mă dau. Familia mea și prietenii mei la fel, se dau toţi cu Prodan", ne-a mai spus Anamaria.

Anamaria Prodan, parastas de patru ani pentru mama ei

Anamaria Prodan va face, în 16 aprilie, parastas de patru ani pentru mama sa, Ionela Prodan, care s-a stins din viaţă în 2018, după o grea luptă cu o boală necruţătoare. Impresara va merge la cimitirul Belu, cu cei trei copii ai săi, Laurențiu junior, și fiicele Sarah și Rebeca, pentru slujba de comemorare.

Anamaria a mai povestit, pentru Click!, că va face şi pomană, la un azil de bătrâni şi la o casă de copii. 

O să-i facem ceva frumos mamei. Cum era ea obișnuintă. Să vină familia la ea și prietenii. O să dam de pomană la un azil de bătrâni și la o casă de copii. Va fi mâncare de post, nu-mi place să spun cvom pune în pachete!” a declarat impresara, în exclusivitate, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net