Ipostaza fabuloasă în care Anamaria Prodan apare cu Lino Golden. N-ai fi crezut într-o asemenea asociere

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan nu ratează nicio ocazie prin care să-și uimească fanii. Recent, aceasta a postat un video pe Instagram unde apare alături de Lino Golden, dar și de Sarah, fiica sa.

Anamaria Prodan, acuzații către Reghe
Anamaria Prodan, acuzații către Reghe

Îndrăgita impresara adoră să fie în centru atenției și își ține urmăritorii la curent cu absolut tot ce face. Un filmuleț amuzant, postat pe rețelele sociale, a stârnit curiozitatea fanilor. Anamaria Prodan a apărut alături artistul Lino Golden, dar și de fiica sa cea mică.

În filmare vedetele erau vesele, dansau și cântau pe o piesă de-a artistului. Fetele cunoșteau versurile, semn că le place stilul abordat de Lino. Îmbrăcate lejer, dar aranjate atent, Anamaria și Sarah s-au distrat alături de cântăreț. 

image

Impresara și fiica sa sunt extrem de apropiate, mai ales în această perioadă, când femeia de afaceri trece prin momente dificile din cauza divorțului de cel care i-a fost alături mai bine de 20 de ani.

Scandal intre impresară și antrenor

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a avut efecte și asupra copiilor acestora, care nu s-au ferit să dea declarații. Cea mai vocală a fost, însă, Sarah, care, după întâlnirea de la judecătorie, a vorbit despre cel care i-a fost tată vitreg atâția ani.  Aceasta recunoaște că încă îl iubește pe cel care a fost alături de ea, însă, este dezamăgită de alegerile făcute.

 „Este fără cuvinte. Îl iubim atât de mult, dar nu vom înțelege niciodată cum a decăzut atât de rău și cum a ajuns așa să râdă toată lumea de el!

Poate va înțelege că trecutul te urmărește toată viața, cum mama ne-a învățat mereu și când vrei să ieși în față și nu ai valoare te faci din ce în ce mai mult de râs”, a spus Sarah Dumitrescu într-o emisiune TV.

Sarah este o sportivă de performanță

Citește și Laurențiu Reghecampf, reacție după divorțul cu peripeții, de la Buftea. A spus ce s-a întâmplat în sala de judecată

Sarah este o sportivă profesionistă care practică baschet, în America, la echipa feminină Cal Poly Mustangs. Aceasta este reprezentanta California Polytechnic State University în Big West Conference. Sportiva a debutat pe 1 noiembrie 2019 în baschetul de colegiu din America, NCAA, liga profesionistă americană de baschet.

Fiica Anamariei Prodan a dezvăluit că i-a fost destul de dificil să se acomodeze în Statele Unite ale Americii, fără familia sa. De asemenea, aceasta adăugat că revine cu drag în România pentru că-i amintește de copilărie.

Am plecat din România la sfârșitul clasei a 7-a. Am făcut liceul acolo. Primul an în care m-am mutat plângeam în fiecare zi. Îi ziceam lui mama că nu mai vreau în America. Mi-a fost foarte greu primul an, însă după ce m-am obișnuit au fost cei mai frumoși ani din viața mea.

Mereu o să-mi placă în România, e locul meu preferat. Sora mea s-a mutat în L.A acum, iar când am câteva zile libere... mă duc pe la ea. Dacă am o vacanță mai lungă, mă întorc în România sau mă duc după mama în Dubai. (...) Aici am copilărit puțin, iar aici este toată familia mea. Acolo nu am pe nimeni în afară de sora mea'', a declarat aceasta la Antena Stars.

Citește și Laurențiu Reghecampf, reacție după divorțul cu peripeții, de la Buftea. A spus ce s-a întâmplat în sala de judecată 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net