Laurențiu Reghecampf, reacție după divorțul cu peripeții, de la Buftea. A spus ce s-a întâmplat în sala de judecată

Ultima actualizare:

Luni, 4 aprilie, a fost o zi plină de emoții și tensiune pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara și antrenorul Craiovei au stat față în față în cadrul procesului de divorț care a avut loc la Judecătoria din Buftea. Laurențiu Reghecampf a oferit primele declarații despre cele petrecute în sala de judecată. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț

Anamaria Prodan a sosit însoțită de cei doi copii ai săi la divorț, Sarah și Bebeto, fiul de 13 ani pe care îl are alături de antrenorul Craiovei. Conform informațiilor oferite de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf nu și-a salutat fiul și nu a dorit să comunice cu el. În plus, impresara susține că fostul partener de viață și-a pierdut cumpătul în fața instanței și a ridicat tonul.

Ambele informații au fost contrazise vehement de către Laurențiu, care neagă că ar fi avut un ton agresiv. În plus, el susține că a vorbit atât cu Sarah, cât și cu Bebeto, timp de aproximativ 15 minute, după ce jurnaliștii s-au îndepărtat. 

Când am ajuns la Tribunal nu am văzut copiii de mulțimea de jurnaliști care erau adunați în jurul Anamariei. Dar am vorbit și cu Bebe, și cu Sarah, după ce s-a terminat procesul, în sala avocaților, la Judecătorie. Am stat cu ei mai mult de 10-15 minute.

L-am întrebat pe Laurențiu jr. de ce nu este la școală, pentru că știu că avea program la școală. Nu mai contează, nu vreau să o discuție din asta. E problema mamei lui… În fine, sunt lucruri care o să se rezolve în timp. Pot să o înțeleg pe Anamaria că vrea să sensibilizeze, cumva, lumea, că vrea să facă anumite jocuri, dar cred eu că, în primul rând, trebuie să dovedească că este mamă, că are grijă de copii”, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit Fanatik. 

Citește și: Anamaria Prodan, surprize pentru Laurențiu Reghecampf, la procesul de divorț

Laurențiu Reghecampf este de părere că fosta sa soție nu a procedat bine aducându-l pe Bebeto să asiste la un moment atât de delicat și a subliniat că adolescentul ar fi trebuit să fie la școală la ora la care a avut loc procesul. 

Avocatul Anamariei Prodan se va lupta pentru ca impresara să obțină custodia exclusivă asupra a fiului pe care aceasta îl are cu Laurențiu Reghecampf. Antrenorul susține că o alternativă mai sănătoasă pentru adolescent ar fi custodia comună. 

„Nu am cerut custodia lui Bebe, a cerut doar să fie custodie comună. Am cerut să locuiască împreună cu mama lui pentru că așa este normal. Fiind încă minor, cred eu, așa este normal. Bine-înțeles, dacă el își dorește să vină la mine poate să o facă când vrea, când dorește", a explicat Laurențiu Reghecampf. 

Laurențiu Reghecampf, tată pentru a treia oară. Iubita Corina Caciuc este însărcinată

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au anunțat anul trecut că au decis să pună capăt mariajului de 13 ani. Antrenorul Craiovei urmează să devină tată, căci iubita sa Corina Caciuc este însărcinată. Laurențiu și Corina s-ar fi cunoscut la o petrecere, în urmă cu aproximativ doi ani, potrivit mărturisirilor pe care Reghecampf le-a făcut în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță. 

Vezi și: Anamaria Prodan, cu copiii la procesul de divorț

De-a lungul timpului, Anamaria Prodan a adus numeroase acuzații la adresa lui Laurențiu Reghecampf, una dintre cele mai recurente fiind neimplicarea acestuia în viața fiului adolescent care îi simte foarte mult lipsa. 

Impresara a declarat, în repetate rânduri că Reghecampf nu i-a făcut cadouri extravagante și că multe dintre obiectele de lux pe care și le-a achiziționat au fost achitate fie din banii personali, fie din banii pe care i-a avut de la mama sa, regretata Ionela Prodan.

În față cu prezentatorul Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf a subliniat că veridicitatea afirmațiilor făcute de fosta soție nu este incontestabilă și a demontat acuzațiile care i-au fost aduse. 

Următoarea înfățișare în procesul de divorț, care se anunță a fi unul de durată, va avea loc în data de 16 mai.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net