Anamaria Prodan, cu Reghe junior, la lansarea parfumului! Declarații dure pentru Reghe și Corina Caciuc!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan s-a lansat în noi afaceri din industria parfumului, iar la evenimentul, desfășurat duminică, 17 aprilie, impresara l-a avut aproape și pe fiul ei, Reghe Jr. Nu au lipsit nici atacurile asupra lui Laurentiu Reghemcapf. 

Anamaria Prodan, cu Reghe junior la lansarea parfumului!
Anamaria Prodan, cu Reghe junior la lansarea parfumului!

Anamaria Prodan și-a lansat noul ei parfum, la o sala de evenimente din Alexandria. Impresara a venit însoțită de fiul ei, Laurențiu Reghecampf junior, de care este nedezlipita in ultima vreme. A fost cu el și la divorț!

 Anamaria Prodan părea extrem de fericită și entuziasmată, mai ales că a muncit vreme de opt luni pentru acest nou business. Alături de ea au fost prezenți prieteni și rude, printre care finii, Andreea și Viorel Bogăteanu.

Anamaria a reușit, împreună cu producătorul, să creeze un parfum cu o aroma tânără, inocentă, armonioasă și contradictorie, plină de emoția amintirii pentru mama ei, în a cărei onoare a creat acest parfum.

Alexandria intră astfel pe lista orașelor care găzduiesc mari lansări de produse glamour și fashion. Odată cu acest nou business, Anamaria pune Alexandria pe harta lyfesyle-lului românesc.

Citește și Anamaria Prodan, cu cei trei copii la mormântul mamei sale! «Îi facem pomana de patru ani la azil!»

Anamaria Prodan, mesaj tranșant pentru Reghe și Corina Caciuc

Anamaria Prodan este determinată să lase trecutul în urmă, în ceea ce-l privește pe Laurențiu Reghecampf, astfel că a declarat pentru Click! că Reghe este istorie, iar după Paște, impresara vrea să finalizeze cât mai repede divorțul. 

,,Vreau ca după Paște să terminam divorțul! Ăsta vreau să fie cadoul meu de Paște. L-am iertat, nu știu cum a ajuns Reghe în preajma unor oameni atât de mici! Am solicitat prin avocați să avem o întrevedere săptămâna viitoare să terminăm acest divorț!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click! 

Nu se duce la procesul cu Caciuca!

Anamaria Prodan a fost dată în judecată, în urmă cu câteva luni, chiar de amanta lui Laurențiu Reghecampf, pentru defăimare, după ce impresara a făcut câteva remarci scandaloase cu privire la trecutul ei.  

Citește și Ce spune Anamaria Prodan despre o eventuală împăcare cu Laurențiu Reghecampf: «L-am iubit cu toată puterea Universului»

Anamaria Prodan nu ia în seamă astfel de acuzații și nici nu are de gând să se prezinte la proces. Amanta lui Reghe este la acest moment însărcinată cu primul copil al cuplului și urmează să dea naștere anul acesta. 

,,Cu cine am eu proces? Nici nu știu când e! Nu am de ce să mă prezint! Domnișoara Caciuc să-și dea în judecată trecutul nu pe mine! Pe ea trecutul ei o trage în jos! Când intra cu mine Reghe într-o sala se făcea liniște, acum intră cu rușinea după el. Îi doresc fericire și sănătate noului său copil. Sper ca acesta să-l respecte, cum l-au respectat copiii mei”, a mai menționat Anamaria Prodan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net