Sarah Dumitrescu, atac fără precedent la adresa lui Reghecampf: «A decăzut rău. Toată lumea râde de el»

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu a fost pronunțat oficial, iar atmosfera dintre cei doi foști parteneri de viață continuă să fie una tensionată. La începutul săptămânii s-au întâlnit la Tribunalul din Buftea și, deși nu și-au vorbit, fiecare dintre ei a oferit declarații după ieșirea din sala de judecată. Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, îl atacă dur pe Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan, alături de fiica sa, Sarah Dumitrescu
Anamaria Prodan, alături de fiica sa, Sarah Dumitrescu

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit săptămâna trecută pentru a participa la procesul de divorț desfășurat la Tribunalul din Buftea. Nu și-au rostit niciun cuvânt și au trecut unul pe lângă celălalt.

Anamaria Prodan a sosit însoțită de Sarah și Rebecca Dumitrescu, fiicele pe care le are din mariajul cu Tiberiu Dumitrescu, dar și de Laurențiu Jr, fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf. Impresara a susținut că antrenorul Craiovei și-a ignorat propriul copil, în timp ce Reghecampf a negat vehement afirmațiile făcute de Anamaria Prodan. 

Citește și: Anamaria Prodan, cu toți copiii la tribunal! 

Sarah Dumitrescu s-a arătat deranjată de atitudinea celui care i-a fost precum un tată și a subliniat că este sută la sută de partea mamei în această dispută. La câteva zile după proces, Sarah a revenit cu un nou mesaj dur adresa lui Reghecampf. 

"Este fără cuvinte. Îl iubim atât de mult dar nu vom înțelege niciodată cum a decăzut atât de rău și cum a ajuns așa să râdă toată lumea de el! (...) Poate va înțelege că trecutul te urmărește toată viața, cum mama ne-a învățat mereu și când vrei să ieși în față și nu ai valoare te faci din ce în ce mai mult de râs", a declarat Sarah, în cadrul unei emisiuni televizate. 

Emoțiile și tensiunea au fost la cote maxime la Tribunalul de la Buftea. Anamaria Prodan și-a exprimat din nou dezamăgirea referitor la atitudinea pe care a avut-o fostul soț față de copii și a declarat că Bebeto a fost profund rănit pentru că propriul tată l-a ignorat complet. Laurențiu Reghecamp a răspuns acuzațiilor și susține că a discutat cu fiul său, preț de aproximativ 15 minute, după ce jurnaliștii au eliberat zona. 

Laurențiu Reghecampf susține că decizia Anamariei de a aduce copiii la proces nu a fost una dintre cele mai înțelepte și este de părere că Bebeto ar fi trebuit să meargă la școală în ziua respectivă, nu să asiste la un moment care l-ar fi putut afecta din punct de vedere emoțional. 

Vezi și: Anamaria Prodan, apariție demnă de podium la procesul de divorț

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au căsătorit în anul 2008, iar în anul 2021 au decis să pună capăt mariajului lor. Anamaria Prodan alocă timp propriilor proiecte și se concentrează asupra afacerilor și copiilor, în timp ce antrenorul Craiovei așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a copilului pe care îl are împreună cu iubita Corina Caciuc.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net