Sarah Dumitrescu, atac f─âr─â precedent la adresa lui Reghecampf: ┬źA dec─âzut r─âu. Toat─â lumea r├óde de el┬╗

Divor╚Ťul dintre Anamaria Prodan ╚Öi Lauren╚Ťiu Reghecampf nu a fost pronun╚Ťat oficial, iar atmosfera dintre cei doi fo╚Öti parteneri de via╚Ť─â continu─â s─â fie una tensionat─â. La ├«nceputul s─âpt─âm├ónii s-au ├«nt├ólnit la Tribunalul din Buftea ╚Öi, de╚Öi nu ╚Öi-au vorbit, fiecare dintre ei a oferit declara╚Ťii dup─â ie╚Öirea din sala de judecat─â. Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, ├«l atac─â dur pe Lauren╚Ťiu Reghecampf. 

image
Anamaria Prodan, al─âturi de fiica sa, Sarah Dumitrescu

Anamaria Prodan ╚Öi Lauren╚Ťiu Reghecampf s-au ├«nt├ólnit s─âpt─âm├óna trecut─â pentru a participa la procesul de divor╚Ť desf─â╚Öurat la Tribunalul din Buftea. Nu ╚Öi-au rostit niciun cuv├ónt ╚Öi au trecut unul pe l├óng─â cel─âlalt.

Anamaria Prodan a sosit ├«nso╚Ťit─â de Sarah ╚Öi Rebecca Dumitrescu, fiicele pe care le are din mariajul cu Tiberiu Dumitrescu, dar ╚Öi de Lauren╚Ťiu Jr, fiul ei ╚Öi al lui Lauren╚Ťiu Reghecampf. Impresara a sus╚Ťinut c─â antrenorul Craiovei ╚Öi-a ignorat propriul copil, ├«n timp ce Reghecampf a negat vehement afirma╚Ťiile f─âcute de Anamaria Prodan. 

Cite╚Öte ╚Öi: Anamaria Prodan, cu to╚Ťi copiii la tribunal! 

Sarah Dumitrescu s-a ar─âtat deranjat─â de atitudinea celui care i-a fost precum un tat─â ╚Öi a subliniat c─â este sut─â la sut─â de partea mamei ├«n aceast─â disput─â. La c├óteva zile dup─â proces, Sarah a revenit cu un nou mesaj dur adresa lui Reghecampf. 

"Este f─âr─â cuvinte. ├Äl iubim at├ót de mult dar nu vom ├«n╚Ťelege niciodat─â cum a dec─âzut at├ót de r─âu ╚Öi cum a ajuns a╚Öa s─â r├ód─â toat─â lumea de el! (...) Poate va ├«n╚Ťelege c─â trecutul te urm─âre╚Öte toat─â via╚Ťa, cum mama ne-a ├«nv─â╚Ťat mereu ╚Öi c├ónd vrei s─â ie╚Öi ├«n fa╚Ť─â ╚Öi nu ai valoare te faci din ce ├«n ce mai mult de r├ós", a declarat Sarah, ├«n cadrul unei emisiuni televizate. 

stanga
dreapta
cub divort anamaria prodan png
anamaria prodan copii 16 jpeg
anamaria prodan copii 15 jpeg
anamaria prodan copii 14 jpeg
anamaria prodan copii 7 jpeg
anamaria prodan copii 5 jpeg
anamaria prodan copii 26 jpeg
anamaria prodan copii 27 jpeg
anamaria prodan copii 28 jpeg
anamaria prodan reghecampf 24 JPG
anamaria prodan (4) jpg
anamaria prodan (5) jpg
sarah dumitrescu jpg
sarah dumitrescu fiica anamariei prodan
sarah dumitrescu jpg
sarah dumitrescu baschet jpg
sarah dumitrescu jpg

Emo╚Ťiile ╚Öi tensiunea au fost la cote maxime la Tribunalul de la Buftea. Anamaria Prodan ╚Öi-a exprimat din nou dezam─âgirea referitor la atitudinea pe care a avut-o fostul so╚Ť fa╚Ť─â de copii ╚Öi a declarat c─â Bebeto a fost profund r─ânit pentru c─â propriul tat─â l-a ignorat complet. Lauren╚Ťiu Reghecamp a r─âspuns acuza╚Ťiilor ╚Öi sus╚Ťine c─â a discutat cu fiul s─âu, pre╚Ť de aproximativ 15 minute, dup─â ce jurnali╚Ötii au eliberat zona. 

Lauren╚Ťiu Reghecampf sus╚Ťine c─â decizia Anamariei de a aduce copiii la proces nu a fost una dintre cele mai ├«n╚Ťelepte ╚Öi este de p─ârere c─â Bebeto ar fi trebuit s─â mearg─â la ╚Öcoal─â ├«n ziua respectiv─â, nu s─â asiste la un moment care l-ar fi putut afecta din punct de vedere emo╚Ťional. 

Vezi ╚Öi: Anamaria Prodan, apari╚Ťie demn─â de podium la procesul de divor╚Ť

Lauren╚Ťiu Reghecampf ╚Öi Anamaria Prodan s-au c─âs─âtorit ├«n anul 2008, iar ├«n anul 2021 au decis s─â pun─â cap─ât mariajului lor. Anamaria Prodan aloc─â timp propriilor proiecte ╚Öi se concentreaz─â asupra afacerilor ╚Öi copiilor, ├«n timp ce antrenorul Craiovei a╚Öteapt─â cu ner─âbdare venirea pe lume a copilului pe care ├«l are ├«mpreun─â cu iubita Corina Caciuc.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News,Facebook ╚Öi Instagram! 

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
5 front bac toata clasa jpg
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
image
image
image
image
Beckham
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg
lavinia parva4 png
BeFunky collage (36) jpg