Anamaria Prodan, primele declarații după întâlnirea cu Reghe! Ce se întâmplă cu partajul de milioane de euro

Ultima actualizare:

Zi importantă și nelipsită de evenimente pentru foștii parteneri Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, care s-au revăzut luni, 4 aprilie, la una dintre înfățișările procesului lor de divorț. Așa cum a promis, Anamaria a venit însoțită de copii, dorind să îl „prindă la înghesuială” pe Reghe. Iată ce a declarat impresara la ieșirea din tribunal!

Anamaria Prodan, primele declarații după întâlnirea cu Reghe Foto: Click!
Anamaria Prodan, primele declarații după întâlnirea cu Reghe Foto: Click!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit la Judecătorie în al doilea termen al procesului lor de divorț. Impresara a făcut mai multe declarații la ieșirea din tribunal, dezvăluind și ce s-a stabilit în decursul zilei de astăzi, dar și care sunt pretențiile ei legate de separarea legală.

Anamaria Prodan, primele declarații după întâlnirea cu Reghe, din sala de judecată

Într-un final, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au stat față în față, după o lungă perioadă în care s-au „atacat” doar în spațiul public. Războiul a continuat luni, însă, iar cei doi foști parteneri au venit cu toate „armele” din dotare.

Anamaria s-a prezentat însoțită de fiica ei, Sarah, din relația cu Tibi Dumitrescu, și de fiul pe care îl are cu Reghe, Bebeto, în timp ce se pare că nici Reghe nu s-a lăsat mai prejos și l-a luat ajutor pe băiatul lui din căsnicia cu Mariana, pe Luca. La ieșirea din sala de judecată, impresara a făcut mai multe declarații pe marginea subiectului. 

„Astăzi am cerut cumva să găsim o variantă dacă putem să divorțăm la notar, că ne dorim să închidem circul ăsta. Avocatul ia banii, avocatul vrea procese multe e normal, el nu se pricepe deloc. Eu ca absolventă de drept îi spun vezi că te păcălește, vezi că nu e bine.

Partajul trebuie făcut, dar el nu vrea să meargă la notar că știe că vine partajul. Acolo trebuie să vorbești, dar cum el nu are nimic, e greu să facem la notar.”, a spus Anamaria Prodan după ce a ieșit din sala de judecată.

Anamaria Prodan, despre Reghe: „Nu putem spune că nu îl iubim”

Anamaria Prodan a continuat declarațiile și la adresa fostului ei partener, susținând că există în continuare iubire între ei. „Noi îl cunoaștem foarte bine, el e într-o gaură prea adâncă. El își va da seama de lucrurile acestea, dar va fi foarte târziu. Noi știm că o să i se facă dor, n-are cum să nu ne iubească.

Nici noi nu putem spune că nu-l iubim, el a fost soarele familiei noastre. Lui e foarte teamă, nu pot să cred că după aproape 14 ani nu își mai iubește copilul. Sau pe ele (fetele ei n.r) nu le mai iubește. El nu și-a dat seama probabil de trecutul iubitei, noi suntem supărați, siderați (...)

Noi am muncit prea mult ca Laurențiu să ajungă așa. Copilul are 14 ani, vede și înțelege, i se spune «uite poze cu amanta tatălui!», «uite dosare de prostituție»”, a declarat Anamaria Prodan, chiar înainte de a intra în Judecătorie.

Citește și: Imagini în premieră cu Reghe și Anamaria Prodan, Bebeto și Sarah, la Buftea! Reacție incredibilă când s-au întâlnit față în față

Ce se întâmplă cu partajul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan susține în continuare că la partaj Reghe ar trebui să lase familiei măcar jumătate din avere, și că acesta ar fi motivul pentru care antrenorul nu își dorește să divorțeze la notar.

Lumea trebuie să știe că această căsnicie minunată s-a dărâmat din cauza prostiilor pe care le-a făcut, trebuie să aducă ceea ce ne aparține, că eu sunt mamă și am trei copii, cu Luca patru.

El dacă e tată și e puternic ar trebui să lase mai mult decât jumătate, că așa face un tată adevărat. Dacă nu vrea la notar, ce să zic. Nici nu îl interesează, putem să murim, putem să facem orice.”, a completat Prodan de a intra în Judecătoria Buftea.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
florin piersic facebook jpg
cristian boureanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net