Ce spune Anamaria Prodan despre o eventuală împăcare cu Laurențiu Reghecampf: «L-am iubit cu toată puterea Universului»

Anamaria Peodan și Laurențiu Reghecampf au decis anul trecut să pună capăt căsniciei pe care o au. Procesul de divorț este departe de a se finaliza, iar cei doi soți și-au aruncat vorbe acide. Impresara Anamaria Prodan este invitată la podcastul lui Damian Drăghici pentru a spune partea ei de adevăr în scandalul momentului. 

image

Anamaria Prodan este invitata lui Damian Drăghici în podcastul pe care artistul îl prezintă pe contul personal de Youtube. Impresara va primi întrebări indiscrete referitor la viața personală, iar unul dintre subiectele asupra căruia se va concentra discuția este, desigur, divorțul de bărbatul care i-a fost alături 13 ani de zile. 

Citește și: Laurențiu Reghecampf, reacție dură după divorțul cu peripeții de la Buftea 

Anamaria Prodan își va deschide sufletul în fața lui Damian Drăghici și va face mărturisiri dureroase. Conform impresarei, escapadei soțului nu i-au fost niciodată străine, însă a decis să închidă ochii și să ignore cele petrecute de dragul copiilor. Anamaria Prodan susține că sentimentele ei față de Reghecampf nu s-au schimbat și încă îl iubește, în calitate da tată al unicului său fiu. În plus, Anamaria Prodan se pare că a găsit puterea de a lăsa în urmă securea războiului. 

«Eu l-am iertat de foarte multă vreme. Niciodată nu spun niciodată, pentru că eu am trăit în viața asta niște experiențe de nu se poate. O să-l iubesc toată viața, l-am iubit cu toată puterea Universului. Tot pe capul nostru o să cadă, tot la noi o să se întoarcă», i-a mărturisit Anamaria Prodan lui Damian Drăghici. 

Anamaria Pordan și Laurențiu Reghecampf au luat prin surprindere o țară întreagă anul trecut când au anunțat că vor divorța, după 13 ani de mariaj. La scurtă vreme după zvonurile privind divorțul a ieșit la suprafață faptul că Reghecampf așteaptă un copil cu noua sa iubită, tânără Corina Caciuc, pe care a cunoscut-o în urmă cu doi ani, într-un club de fițe. 

Anamaria Prodan, susținută de cei trei copii în procesul de divorț

În urmă cu puțin peste o săptămână, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au întâlnit la Judecătoria Buftea, în cadrul procesului de divorț. Anamaria Prodan a venit însoțită de cei trei copii, în timp ce Laurențiu Reghecampf a preferat să fie neînsoțit.

De altfel, antrenorul Craiovei i-a reproșat fostei sale soții decizia de a veni însoțită de copii la proces. Conform lui Reghecampf, întregul proces este unul care îl afectează pe Laurențiu Reghecampf Junior și ar fi mai bine ca adolescentul să nu fie părtaș la întreaga separare. 

Vezi și: Sarah Dumitrescu, atac fără precedent la adresa lui Reghecampf 

Sarah Dumitrecscu, fiica pe care Anamaria Prodan o are cu Tiberiu Dumitrescu, a lansat un atac fără precedent la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Tânără susține că, deși îl iubește în continuare pe cel care i-a fost ca un tată, nu poate să nu remarce că antrenorul se comportă diferit. Mai mult decât atât, Sarah este de părere că Laurențiu Reghecampf a ajuns de râsul întregii lumi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net