Anamaria Prodan îi dă lovitura de grație lui Reghe, după cel mai nou scandal: «Este de toată jena ce s-a întâmplat!»

#Exclusiv Click!

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf e în toi! După ce s-a trezit cu autoritatea tutelară la ușă, Anamaria Prodan contraatacă și spune că îl va acționa în judecată pe avocatul lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a solicitat prin introducerea unei Ordonanțe Președințiale ca fiul lui, Bebeto, să fie lăsat să-l viziteze la Craiova, acolo unde locuiește împreună cu Corina Caciuc! Click! a aflat care este poziția impresarei.

Anamaria Prodan și Laurențiu Regehcampf, la divorțul din 7 aprilie Sursa: Click!
Anamaria Prodan și Laurențiu Regehcampf, la divorțul din 7 aprilie Sursa: Click!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se războiesc, mai nou, pe programul de vizitare al minorului Laurențiu Reghecamf junior. Anamaria Prodan s-a trezit, zilele trecute, cu autoritatea tutelară la ușa casei sale de la Snagov, după ce Laurențiu Reghecampf a solicitat prin intermediul unei Ordonanțe Președințiale să-și vadă fiul la Craiova, nu doar la reședința soției sale de la Snagov.

Impresara contraatacă și spune că nici o lege nu-i poate obliga fiul să meargă la Craiova, acolo unde tatăl său locuiește cu actuala parteneră, Corina Caciuc.

Asta va decide numai copilul! Nu poate să-l oblige nici o lege pe copilul meu să meargă la Craiova, dacă el nu vrea! Este de toată jena ce s-a întâmplat! Mi-a trimis autoritatea tutelară la Snagov, dar adresa era greșită. Pesemne că acest avocat al lui Laurențiu Reghecampf nu știe nici numărul casei la care locuiesc, așa de bine cunoaște cazul. Căutau doamnele respective un număr care nu există pe strada noastră”, a precizat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

„Avocatul lui Laurentiu Reghecampf are proces penal”

Anamaria Prodan a anunțat că îl va acționa în judecată pe avocatul lui Laurențiu Reghecampf, Adrian Căvescu.

Avocatul lui Laurentiu Reghecampf se va alege cu proces penal pentru toate inepțiile debitate în ultima vreme! Pesemne, e vreun avocățel, care a pus și el mâna pe un proces cu notorietate, că nu am mai auzit de el până acum. Să sperăm că va fi plătit. Domnul avocat și-a permis să facă niște afirmații la adresa mea pentru care va plăti greu”, a mai declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

"NE-AM DAT MESAJE, LA PROCES" 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit față în față la Judecătoria Buftea în 7 aprilie. Au existat voci care au afirmat atunci că Anamaria și Laurențiu Reghecampf nici măcar nu și-ar fi vorbit la tribunal.

Nu-i adevărat că eu cu Laur nu am vorbit! Ne-am dat mesaje în timpul procesulului. Nu ne-am certat! S-a enervat puțin el în sala de judecată! Nu e adevărat că nu ne-am băgat în seamă! Eu vreau să se termine cât mai repede acest divorț. Până după Paște sper să fiu divorțată!”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au următoarea întâlnire la tribunal pe 30 mai, însă părțile speră ca până atunci să cadă la o înțelegere și să finalizeze divorțul imediat după Paște.

Citește și: <<Anamaria Prodan, cu Reghe junior, la lansarea parfumului! Declarații dure pentru Rege și Corina Caciuc!>>

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net