Cum îl pedepsește Anamaria Prodan pe Reghe? Lupta s-a transformat în război! Contre dure pe custodia copilului!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

E război între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Vineri, 15 apriile, la Judecătoria Buftea a avut loc o nouă înfățișare în baza Ordonanței președințiale pe care Laurențiu Reghecampf a introdus-o în privința custodiei lui Laurențiu Reghecampf junior, fiul său și al Anamariei Prodan. S-a obținut însă o nouă amânare, după ce Anamaria Prodan ar fi refuzat vizita autorității tutelare, care i-a bătut la ușă, în această dimineață, la Snagov.

Anamaria Prodan și  Laurențiu Reghecampf, război pentru Bebeto Sursa:Click!
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, război pentru Bebeto Sursa:Click!

Se ascut armele în procesul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf privind custodia și programul de vizitare a minorului Laurențiu Reghecampf junior.

Laurențiu Reghecamf a solicitat, prin avocații săi, custodie comună și dreptul ca fiul său să-l viziteze la domiciliul său din Craiova, în baza unei Ordonanțe președințiale. Înfățișarea, care trebuia să aibă loc la Judecătoria Buftea, s-a lăsat cu o nouă amânare, după ce Anamaria Prodan ar fi refuzat să primească vizita autorității tutelare, la Snagov.

Anamaria Pordan, amendată cu 500 lei

Azi a fost procesul pentru Ordonanța președințială pentru programul minorului. Aceste procese nu apar pe portal, sunt ținute la secret pentru a fi protejat minorul.

S-a discutat stabilirea unui program de vizitare a minorului în condițiile în care lui Laurențiu Reghecampf nu i s-a permis constant să-și vadă copilul. Ei au provocat o amânare pentru că, dimineață, doamna Anamaria Prodan nu a permis vizita autorității tutelare.

A fost amendată cu 500 lei și i s-a pus în vedere că se va efectua, din nou, vizita. Dacă nu va permite iar vizita, va fi amendată cu maximum. I s-a dat termen 13 mai,  dată la care se va efectua vizita la ambele domicilii”, a precizat Adrian Căvescu, avocatul lui Laurențiu Reghecampf, pentru Click!

Laurențiu Reghecampf a introdus Ordonanța președințială după ce Anamaria Prodan nu i-ar fi permis să-și vadă fiul decât în prezența ei, la Snagov.

Ana refuză să-l vadă pe Bebe cu el. Poate să-l vadă când vrea ea și numai unde vrea ea. De asta a făcut și Ordonanță președințială. Ea cere și la divorț că Reghecampf are voie să-și vadă copilul numai la Snagov, doar în prezența ei. El nu dorește așa ceva. Vrea să aibă timpul lui cu copilul, Bebeto să vină și pe la el, să petreacă timp împreună”, au mai declarat surse apropiate antrenorului de la Universitatea Craiova, pentru Click!

Anamaria Prodan:” Este mascaradă! Reghe vrea să ascundă mizeriile!”

Contactată de Click!, impresara a explicat ce s-a întâmplat în cursul zilei de astăzi, atunci când s-a trezit cu autoritatea tutelară la ușa casei sale de la Snagov.

Nu există așa ceva. Reghe nu a mai fost acasă de mulți ani. Nici la copil, nici la mine … ce am declarat eu în ani a fost doar ca să-i salvez imaginea! Cei de la autoritatea copilului au venit azi și mi-au spus ca este greșită adresa și că nu este ok procedura! Am vorbit cu doamnele și aștept să văd cum se procedează.

Nu este mare lucru de făcut decât să vină să vadă dacă Reghe Jr are condiții bune de trai. Este mascarada pe care Reghecampf o face sa ascundă mizeriile pe care le-a făcut în ani. Dacă nu vine să divorțăm la notar, căci mă rog de el de foarte mult timp, atunci ne vedem nevoiți noi, familia, să dezvăluim toată mizeria pe care a făcut-o și nu cred că mai scoate capul în lume.

Legal cu probe și martori. Vă mulțumesc, dar nu am timp să mai discut subiectul Reghecampf, căci este jenant și familia mea nu a simțit în istorie atâta umilință si golănie. Să fie la el acolo departe de mine și de copiii mei!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Avocatul lui Laurențiu Reghecampf: „Încercăm un divorț cu acordul părților!”

Pe 30 mai este programată a doua înfățișare în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Dacă părțile ajung la o înțelegere între timp, în 30 mai s-ar putea pronunța divorțul.

Mai este însă și divorțul, care are termen pe 30 mai. Încercăm un divorț cu acordul părților. Am invitat deja avocatul părții adverse să stablim o negociere, care va avea loc săptămâna viitoare. Dacă la termenul următor se produce un acord, atunci se poate divorța imediat”, a mai declarat avocatul lui Laurențiu Reghecampf.

Pe 4 aprilie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit la tribunal. La procesul de divorț, impresara a venit însoțită de cei doi copii ai săi, Sarah și Bebeto, fiul în vârstă de 13 ani, pe care îl are cu antrenorul Craiovei. Conform informațiilor oferite la cald atunci de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf nu și-ar fi salutat fiul și nu ar fi dorit să comunice cu el.

Impresara a mai susținut atunci că fostul partener de viață și-ar fi pierdut cumpătul în fața instanței și că ar fi ridicat tonul. Laurențiu Reghecampf a neagat, însă, vehement afirmațiile impresarei.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după o căsnicie de 13 ani. Antrenorul Universității Craiovei se pregătește să devină tată pentru treia oară, partenera sa actuală fiind însărcinată.

Citește și: <<Anamaria Prodan, primele declarații după întâlnirea cu Reghe!Ce se întâmplă cu partajul de miliioane de euro>>

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net