Anamaria Prodan îl roagă pe Reghecampf să divorțeze: «A făcut un copil cu femeia asta, să nu-și mai distrugă emoțional copiii vechi, de care nu îi mai pasă»

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan trece prin cea mai complicată perioadă din viata sa, iar lucrurile par că nu se mai liniștesc pentru vedetă.

Anamaria Prodan dorește separarea la notar
Anamaria Prodan dorește separarea la notar

După ce soțul său a decis să se afișeze public cu noua sa iubită și să facă și un copil, lucrurile pentru Anamaria Prodan s-au schimbat radical.

Impresara nu mai vrea să audă de Laurențiu Reghecampf, pe care, așa cum aceasta declara, l-a iertat de prea multe ori. Anamaria Prodan consideră că soțul său nu realizează cât de importantă este familia și nu înțelege de ce acesta a trădat-o.

Ultima întâlnire, de coșmar

Cei doi foști îndrăgostiti s-au întâlnit, recent, la judecătorie, iar Anamaria Prodan a fost mai convinsă ca niciodată că vrea să divorțeze de antrenor. Spre deliciul publicului, impresara a făcut o serie de dezvăluiri ce îl aveau ca protagonist principal chiar pe Rehge.

Ana Prodan a declarat că dorește să divorțeze cât mai curând și, de asemenea, vrea să recupereze tot ce antrenorul i-a luat.

  ''Vrem să scăpăm! Îl rog public să mergem la notar să semneze divorțul urgent! Să dea familiei ce a luat (jumătate) și să stea cât de departe de noi să nu ne mai târască numele în noroi. A făcut un copil cu femeia asta, să stea acolo și să nu și mai distrugă emoțional copiii vechi de care nu îi mai pasă'', a spus ea pentru Antena Stars.  

Vedeta a vorbit și despre un subiect sensibil, și anume copiii acestora. Impresara a dezvăluit că acestora le-a fost dor de antrenor, lucru ce a motivat-o să-i aducă la judecătorie.

''Nu vrem să mai auzim de nimic! Mitocănia ia forme uriașe. Am adus copiii, căci și-au dorit să-l vadă după un an. Copiii mei nu mint. Sunt minunați! Le era dor. Altfel nu au cum să-l vadă. Decât la tv sau la procese. Nu are voie Reghe să ia decizii singur'', a declarat acesta.

Impresara adaugă că nu este prima oară când îl roagă pe Reghe să divorțeze, fără bătăi de cap, la notar. Ea îl acuză pe Laurențiu că ar fi făcut împrumuturi foarte mari și dă vina pe actuala iubită pentru întregul scandal.

Citește și INTERVIU EXCLUSIV! Sarah Dumitrescu Prodan rupe tăcerea: «Tata Laurențiu ne-a blocat! A căzut în lumea aia urâtă!» 

''Ce dezvăluiri să mai fac eu!? Eu azi aflu de la toți cunoscuții adevărul despre amantele lui, despre ce bani căra amantelor în toți acești ani și cum râdeau toate de el. L-am rugat zilnic să vină să divorțeze! Nu vine de frică, pentru că nu are ce să ne mai dea înapoi!

Problema e că nici el nu mai are, la rândul lui, nimic. A avut grijă cineva să nu-i mai lase bani decât de țigări! Este împrumutat peste tot! Nu s-a pomenit așa ceva în familia mea în istorie! Să-i fie rușine! Dar de astăzi, dacă nu divorțează la notar ne vedem nevoiți să facem apel altfel, pentru rezolvarea acestui lucru.

Totul pe parte legală ca să nu ne mai pomenim cu altă plângere. Căci preocuparea de bază a lui Reghe este să facă plângeri penale subsemnatei! Nu mai vreau să am de a face cu el! Am tăcut și mă uitam cu copiii la podcastul lui. Penibil complet! Cel ce era interlocutor, de dragul raiting-ului îi punea întrebări de clasa 1 și se bucura că la ziua de naștere când Reghe răspundea. Profi tare!' Deci ca să închidem speculațiile'', a mai spus ea pentru sursa citată.

Despre averea acestora, Anamaria Prodan a dorit să adauge că, la momentul despărțirii, Reghe ar fi luat parte din ea, însă, a anunțat că va face tot pentru posibilul pentru a o lua înapoi.

EU, ANAMARIA PRODAN, MĂ ROG DE REGHE SĂ DIVORȚĂM LA NOTAR URGENT, CA SĂ POT SĂ IAU ÎNAPOI JUMĂTATE DIN CE A CĂRAT AMANTEI SAU AMANTELOR ! AM MUNCIT 17 ani fără pauză să las copiilor mei cum mi-a lăsat mama mea mie totul!

Soțul, fără să visez pe cine am lângă mine, ne-a luat totul! Să fie foarte bine înțeles! Totul este al copiilor mei. Nu vă scăpa niciodată Reghecampf. Și o spun în fața țării! Eu și copiii vom lupta legal, toți, zi și noapte, să ne luăm munca înapoi de pe unde a transferat și cărat-o până la ultimul leu.

Încă nu am vorbit noi foarte explicit despre ce e vorba la Reghecampf si ne rugăm de el să nu ne facă să vorbim toți în procesul pe care EU l-am cerut public! EL CERE DIVORT CU USILE ÎNCHISE! OARE DE CE? Păi nu mai iese în lume dacă familia vorbește. Iar la divort, fetele, sau mai bine zis, copiii lui vor povesti totul cu lux de amănunte. Șoc și groază, vorba celebră!', a declarat ea.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din România și chiar dacă relația dintre cei doi a fost cu suișuri și coborâșuri, anunțul că aceștia divortează, a uimit întreaga țară.

Împreună au reuşit să adune o avere fabuloasă, iar viaţa lor părea desprinsă din filme până ce separarea dintre cei doi, s-a produs.

Citește și INTERVIU EXCLUSIV! Sarah Dumitrescu Prodan rupe tăcerea: «Tata Laurențiu ne-a blocat! A căzut în lumea aia urâtă!» 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net