Taraful Viorel Bogățeanu a lansat piesa "Dragoste de machedon"

1 iunie 2020
article img
Taraful Viorel Bogățeanu a lansat piesa "Dragoste de machedon"

Viorel Bogățeanu, alături de cei șase instrumentiști din taraful său, își surprinde fanii cu o piesă specială, intitulată "Dragoste de machedon". Melodia vine însoțită de un videoclip superb, care ilustrează perfect povestea de iubire dintre doi tineri machedoni, iar filmările acestuia au durat o zi întreagă, într-un cadru de vis.

Recunoscut pentru calitatea muzicii live și a divertismentului pe care îl asigură la evenimente, solistul Viorel Bogățeanu, alături de cei șase instrumentiști: Ionuț (vioară), Gigi (keyboard), George (acordean), Cătălin (orga), Puiu (țambal), Eugen (clarinet) care alcătuiesc "Taraful Viorel Bogățeanu", vine în atenția iubitorilor de muzică cu o piesă nouă și un videoclip proaspăt. Melodia se numește "Dragoste de machedon", iar versurile și linia melodică au fost realizate de un bun prieten, alături de care solistul a mai colaborat în trecut.

Pentru că are foarte multe evenimente contractate de către machedoni, și mulți prieteni în rândul acestora, Viorel Bogățeanu a dorit să le dedice această frumoasă piesă, mai ales că pe 23 mai a fost Ziua Națională a Aromânilor. "Sunt foarte bucuros că am putut să le fac un dar muzical prietenilor mei. Melodia “Dragoste de machedon” este dedicată tuturor aromânilor și nu numai! Am ținut să lansez piesa și videoclipul de ziua Aromânilor, în 23 Mai 2020, o zi specială în care am încercat să aduc bucurie și zâmbete în sufletele oamenilor, pe ritmuri machedonești. Totodată îi este adresată și soției mele, și am încercat să transmit în felul acesta iubirea fără margini pe care o port, dar mai ales să scot în evidență faptul că sentimentele aromânilor sunt pure, iubirea lor este totală și întotdeauna sinceră. Cu toții știm cât de mult prețuiesc familia, iubirea, și unitatea, iar melodia “Dragoste de machedon” a exprimat clar toate aceste aspecte", ne-a spus Viorel Bogățeanu, liderul tarafului care îi poartă numele.

Videoclipul a fost realizat într-un cadru exotic, la Laguna Verde, Balotești, filmările au durat o zi întreagă, iar de vestimentația băieților s-a ocupat chiar Andreea, soția solistului, care se implică și în alte demersuri organizatorice. Mai multe despre "Taraful Viorel Bogățeanu" puteti găsi pe pagina de Facebook a formației.