Anamaria Prodan, o nouă aroganță! Cum arată geanta de 100.0000 de euro care-ți ia ochii

Anamaria Prodan, în vârstă de 49 de ani, nu ține cont de bani atunci când vine vorba despre împlinirea micilor capricii. Fosta soție a lui Laurențiu Regecampf își dorește să aibă în garderobă articole vestimentare de calitate și poșete pe măsură, așadar scoate din conturi sume frumoase de bani pentru a fi în ultimele tendințe. 

Anamaria Prodan nu ține cont de bani atunci când vine vorba despre modă
Anamaria Prodan nu ține cont de bani atunci când vine vorba despre modă

Anamaria Prodan a vorbit, în numeroase ocazii, despre sumele impresionante pe care le alocă vestimentației și pantofilor, iar garderoba ei este una impresionantă. Vineri, impresara a ieșit la o scurtă plimbare, profitând de vremea frumoasă de afară. Nu a pășit afară din casă oricum, ci îmbrăcată în haine scumpe, din cap până în picioare, însă articolul care a atras atenția a fost geanta Hermes Birkin, în valoare de nu mai puțin de 100.000 de euro!

Prețurile genților Hermes nu sunt deloc mici
Prețurile genților Hermes nu sunt deloc mici

Citește și: Anamaria Prodan, chef pe lux și opulență, de 1 Mai 

Dacă aruncăm o privire pe pagina oficială a brand-ului respectiv, observăm că prețurile pentru o astfel de geantă pornesc de la câteva mii de dolari americani și pot ajunge la sume cu adevărat astronomice, cu care am putea achiziționa cu ușurință un apartament de lux în centrul Capitalei! 

Nu este pentru prima dată când Anamaria Prodan pășește afară din casă îmbrăcată în haine extravagante și cu poșete de sute de mii de euro. În anul 2020, ea a participat la lansarea  unei emisiuni purtând o vestimentație și accesorii care cumulau aproape un milion de euro. Din ținuta respectivă nu au lipsit haina din blană de vulpe polară și brățări Cartier de peste 400.000 de euro! 

Anamaria Prodan este pasionată de gențile de lux
Anamaria Prodan este pasionată de gențile de lux

De altfel, în urmă cu doi ani, impresara susținea că dacă ar renunța la meseria pe care o are, tot ar putea să trăiască liniștită chiar și 20 de vieți.

„Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro (…) Ştiţi că eu sunt mai extravagantă, dar când iubesc ceva, nu ezit să mi-l cumpăr. În general, eu îmi iau tot ce îmi place, nu mă uit la preţ! De asta muncesc în fiecare zi, de dimineaţă până seara - să îmi fac toate poftele, chiar dacă unele dintre ele costă foarte, foarte mult” , declara Anamaria Prodan.

Vezi și: Divorțul Prodan-Reghecampf, în impas 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț. Cei doi au decis să pună capăt unui mariaj care a durat 13 ani. De la începutul procesului, și-au aruncat vorbe dure în spațiul public.

În timp ce Anamaria Prodan susține că a găsit puterea de a-l ierta pe Reghecampf, antrenorul Craiovei traversează o perioadă foarte fericită a vieții sale, așteptând să devină tătic din nou pentru că iubita sa, Corina Caciuc este însărcinată. 

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net