Primele declarații ale lui Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut!

Mare bucurie în familia lui Reghecampf! Antrenorul Craiovei a devenit tată de băiat. Pentru a treia oară! Click! publică primele reacții ale lui Reghe, în exclusivitate. 

Cub Laurențiu Reghecampf jpeg
Reghe a vorbit pentru Click! despre starea Corinei Caciuc!

Pe 19 mai, în primele ore ale dimineții, a venit pe lume primul copil al cuplului Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Un copil dorit, care a venit pe lume iubit și care va completa familia pe care Reghe a ales să o întemeieze cu iubita lui, Corina.

Citește și: Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a născut! Mesajul antrenorului

Click! a aflat în exclusivitate că frumoasa parteneră de viață a lui Reghe a devenit mamă cu zâmbetul pe buze, aducând pe lume un băiețel de nota 10. Corina Caciuc a născut într-o clinică din Capitală, unde paparazzii au surprins-o de mai multe ori.

Primele reacții ale lui Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut!

Click! publică în exclusivitate primele reacții ale lui Reghe. Am aflat că atât Corina, iubita sa, cât și bebelușul sunt bine, sănătoși. Mai mult, dezvăluim că micuțul e chiar dolofan. Băiețelul a venit pe lume cu o greutate foarte bună, ceea ce le-a dat medicilor ocazia să-i dea nota 10 la naștere.

Nou-născutul se află într-o stare foarte bună, ceea ce i-a adus liniște proaspetei mămici! Corina Caciuc a devenit mamă pentru prima dată, lucru pe care și l-a dorit foarte mult, mai ales că între ea și Reghe există o dragoste sinceră!

„Toată lumea este bine. Totul perfect. A avut 3.440 kilograme la naștere, 49 cm.”, au declarat, în exclusivitate pentru Click!, surse din anturajul lui Reghe

Reghe are lacrimi în ochi de fericire, iar asta se vede din imaginile pe care le postează după marele eveniment din viața lui. Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară, Corina Caciuc a născut un băiețel de nota 10. Antrenorul Craiovei a postat și prima imagine pe Instagram.

Mesajul emoționant prin care antrenorul și-a anunțat cei doi fii că au un frățior

Anunțul despre nașterea celui de-al treilea fiul al antrenorului a fost făcut chiar de Laurențiu Reghecampf, care a dat vestea fericitului eveniment pe pagina sa de Instagram. Reghe a publicat cu această ocazie o imagine cu cei doi fii ai săi Luca și Laurențiu Jr., prin intermediul căreia i-a anunțat că îi iubește și că frățiorul lor, Liam, tocmai a venit pe lume. 

Puteți afla mai multe despre acest subiect AICI. 

Citește și Mesajul lui Reghe pentru Bebeto și Luca, dupa ce Corina Caciuc a născut

Antrenorul a fost de-a dreptul copleșit de emoție după ce și-a ținut pentru prima dată fiul în brațe și avea lacrimi de fericire în ochi, după ce iubita lui i-a dăruit un copil sănătos, care să le completeze familia. 

Click! a publicat prima fotografie cu nou-născutul. Imaginea o puteți vedea aici.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
BeFunky collage (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
andreea banica22 png
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png
matteo jpg