Corina Caciuc a născut! Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară

Ultima actualizare:

Corina Caciuc a născut un băiețel. Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a doua oară.

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf a născut! Mesajul antrenorului
Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf a născut! Mesajul antrenorului

Corina Caciuc a adus pe lume pe cel de-al treilea fiu al lui Laurențiu Reghecampf. Iubita lui Reghe a născut un băiețel sănătos, iar antrenorul este în culmea fericirii, mai ales că a așteptat  cu sufletul la gură acest moment extrem de special. 

Citește și: Laurențiu Reghecampf a publicat prima imagine cu băiețelul lui nou-născut!

Zi mare pentru Laurențiu Reghecampf, care a devenit tatăl unui băiat, după ce iubita sa, Corina Caciuc a născut un copilaș sănătos, în urmă cu puțin timp. Reghecampf mai are doi băieți, pe Luca, din mariajul cu Mariana Pfeiffer și pe Laurențiu Reghecampf Jr., din căsătoria cu Anamaria Prodan. 

Laurențiu Reghecampf este copleșit de emoții pentru că azi, în sfârșit, i s-a împlinit dorința cea mare și și-a întâlnit cel de-al treilea copil, pe care iubita sa, Corina Caciuc, l-a purtat în pântece. 

Citește și: Primele declarații ale lui Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut!

Reghecampf a făcut anunțul azi pe Instagram și a postat o imagine cu Luca și Laurențiu Reghecapmf Jr. în dreptul căreia a scris un mesaj emoționant. Cu această ocazie antrenorul a dezvăluit și numele micuțului și anume Liam, care începe tot cu litera «L», respectând astfel tradiția familiei Reghecampf, în ceea  ce privește numele copiilor. 

,,Astăzi dimineața s-a născut Liam frățiorul vostru! Va iubește tata", a scris Reghe pe Instagram.

Laurențiu Reghecampf a arătat ecografia Corinei Caciuc

În urmă cu câteva săptămâni, Laurențiu Reghecampf a publicat pe Instagram prima imagine cu ecografia Corinei Caciuc, semn că antrenorul era deosebit de entuziasmat și voia să  împărtășească și fanilor bucuria sa. 

Citește și Laurențiu Reghecampf a arătat ecografia bebelușului. Mai are puțin și îți ține fiul în brațe
Laurențiu Reghecampf, 46 de ani, a finalizat recent divorțul de Anamaria Prodan, după luni bune de scandaluri și atacuri mediatice din partea amândurora. Anul trecut, în decembrie, Reghe s-a afișat pentru prma dată alături de noua sa parteneră, într-un pictorial, ce a creat foarte multă controversă având în vedere că antrenorul era încă însurat cu impresara. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net