Denise Rifai, viaţă luxoasă! Conduce un bolid de fiţe și poartă ceasuri de mii de euro

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Denise Rifai, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România, duce o viață de regină. Iată cum se răsfață aceasta!

Denise Rifai
Denise Rifai

Despre Denise Rifai știm că este pasionată jurnalism, haine, dar și de mașini scumpe. Acest lucru s-a demonstrat, recent, când paparazii Click! au surprins-o pe vedeta TV la volanul unui bolid de lux, atent îmbrăcată și accesortizată.

Prezentatoarea Kanal D conduce o mașină în valoarea de 100.000 de euro și poartă un ceas a cărui valoare ajunge 20.000, semn că nu o duce deloc rău financiar. Acest lucru este și normal la cât muncește, ar spune unii.

Denise Rifai a fost fotografiată în timp ce își parca mașina și pleca relaxată de lângă bolidul scump.

Citește și Denise Rifai si-a schimbat look-ul! De 40 de ori ne întrebăm de ce?

Denise (36 de ani) arată trăsnet, însă total diferit față de cum o vedem la emisiunea pe care o prezintă la Kanal D. Vedeta era îmbrăcată lejer, într-o ţinută alb cu negru, cu un strop de "culoare" dat de vesta lungă de blană, maronie. Denise nu avea pic de machiaj, semn că nu se sfiieşte să apară complet naturală pe stradă.

A ajuns la maşină relaxată, însă părea și puțin pe gânduri. Cu siguranță mintea îi era la următorul invitat de la emisiunea fenomen ''40 de întrebări''.

De ce poartă mereu negru Denise Rifai la emisiunea sa

De alfel, se poate observa că, nici în viaţa reală, Denise nu renunţă la culoarea de haine care a consacrat-o: negrul. Întrebată de ce nu apare în alte culori, prezentatoarea a explicat simplu că, fiind mereu la fel, e mai uşor să rămână întipărită în memoria publicului. 

"Această non-culoare, negru, este cea pe care eu o port la absolut toate emisiunile pe care le realizez pentru că ține de formatul 40 de întrebări. Este una dintre chestiile pe care noi le avem la emisiune, ca eu să nu schimb prea mult și să fiu aceeași în fața invitatului și în fața telespectatorilor, independent de faptul că emisiunea capătă noi și noi valențe cu fiecare invitat pe care-l am în față. Deci eu rămân aceeași, îmbrăcată în negru. Nimic nu se schimbă, poate doar coafura și bijuteriile. (…)

Toată viața am purtat același parfum, în funcție de etapa din viața mea. Sunt o tipă clasică, o tipă conservatoare și sunt obișnuită să port aceleași lucruri mereu. Cred că rămâi mult mai ușor în mintea cuiva dacă el te vede la fel, dacă mirosul e același, dacă imaginea este aceeași”, a declarat Denise Rifai.

De ce pune Denise Rifai mereu întrebări incomode invitaţilor

Emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" este un show îndrăzneț în cadrul căruia li se adresează întrebări incomode invitaților despre declarațiile sau faptele pe care aceștia le-au făcut. Invitații pot alege dacă răspund la acestea și, de asemenea, au un timp limitat în care vorbesc despre subiect.

Deşi întrebările adresate nu pică mereu bine invitaţilor, Denise a povestit că cei care calcă în platoul ei o fac cu mare drag. În plus, prezentatoare a subliniat că nu vrea să facă vreun rău interlocutorilor săi, ci doar să îi ajute să îşi rememoreze clipele importante din viaţă şi să ajute publicul să cunoască invitaţii mai bine. 

Citește și Cea mai importantă lecție de viață pe care Denise Rifai a primit-o de la tatăl ei: «Este cel mai bun antrenor al meu»

"Toți cei care vin la mine, la emisiune, o fac de drag, pentru că înțeleg cât de frumoasă este această emisiune. Aleg să pun întrebări poate incomode pentru că sunt acele întrebări, apropo de viața fiecărui invitat în parte, ce stau pe buzele tuturor. Eu fac, practic, ceea ce toată România ar face dacă ar avea ocazia și curajul să adreseze acele întrebări. Și nu o fac oricum, ci după ce aprofundez mult timp viața omului respectiv. Nu vreau să-i provoc niciun stres sau să-l scot din confort absolut deloc.(…) Emisiunea te trece pe tine, ca invitat, prin viața ta, printr-un carusel de trăiri și de emoții”, a povestit Denise Rifai, acum ceva vreme.

Denise Rifai a fost angajată a postului de televiziune Realitatea Tv, iar din anul 2020, aceasta a trecut în echipa Kanal D, unde prezintă emisiunea ce a devenit imediat îndrăgită de români.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net