Cea mai importantă lecție de viață pe care Denise Rifai a primit-o de la tatăl ei: «Este cel mai bun antrenor al meu»

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai", este o prezență discretă și rareori vorbește despre viața de familie sau despre sfera amoroasă. Cu toate acestea, prezentatoarea a făcut o excepție și a dezvăluit detalii despre relația specială pe care o are cu tatăl său.

Denise Rifai are o relație foarte bună cu membrii familiei sale
Denise Rifai are o relație foarte bună cu membrii familiei sale

Denise Rifai este cunoscută prin prisma emisiunii pe care o prezintă la Kanal D, Față în față cu persoane importante din showbiz-ul românesc sau din politică, Denise Rifai pare să găsească întotdeauna cuvintele potrivite și să obțină răspunsuri chiar și pentru cele mai incomode întrebări. 

Denise Rifai vorbește rar despre familia sa sau despre viața privată. La momentul actual este cunoscut faptul că Denise se află într-o relație cu un bărbat a cărui identitate nu a dorit să o dezvăluie pentru că pune mare preț pe intimitate. Prezentatoarea a mărturisit că, în urmă cu ani buni, a suferit cumplit din dragoste și a fost dezamăgită de cel alături de care își făcuse planuri de viitor. 

Cea mai importantă lecție pe care Denise Rifai a învățat-o de la tatăl ei 

În ceea ce privește familia, Denise are numeroase cuvinte de laudă la adresa tatălui său de la care consideră că a moștenit principiile solide. „Tata e cel mai mare conservator, dar e tata, îl respect. A fost și este cel mai bun antrenor al meu. Eu cred că el sunt eu. Dacă nu era el, nu cred că aș fi fost această Denise. Când în permanență trebuie să te bați cu cineva care-i puternic și trebuie să-i dovedești nu prin bătaie, ci prin realizările tale, pas cu pas, că tu ești pe drumul cel bun și că tu faci bine tot ce faci. De la tata am coloana vertebrală. Tata m-a învățat să nu fac niciodată niciun compromis.”, a declarat Denise Rifai, conform DC News

Prezentatoarea a mărturisit că tatăl ei este cel mai mare susținător al său și este foarte mândru de realizările pe care le-a obținut fiica sa datorită muncii pe care a depus-o de-a lungul timpului. Denise nu consideră că există o prăpastie între generații atunci când se raportează la părinții ei și este de părere că întotdeauna a putut comunica cu ei deschis. 

„Noi avem o relație de la egal la egal. Pentru mine, părinții au fost bunicii și tata și mama, deși îmi sunt părinți, îmi sunt prieteni. Suntem comuni, din aceeași generație. Nu mă simt într-o altă generație față de cea a părinților mei", a povestit Denise Rifai.

Tatăl Denisei Rifai a terminat facultatea de arhitectură în România și a rămas în țara noastră, unde a și profesat timp de decenii întregi. În ciuda faptului că nu și-a imaginat o carieră în televiziune pentru fiica sa, tatăl prezentatoarei a încercat întotdeana să o susțină și să o încurajeze să-și urmeze cele mai mari idealuri, oricât de dificil ar fi. 

Denise Rifai are un succes fulminant datorită emisiunii pe care o moderează la Kanal D

Denise Rifai prezintă emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai" din toamna anului 2020, iar producția TV se bucură de succes. În timpul edițiilor, Denise a avut șansa de a afla amănunte despre viața fostului acționar dinamovist Cristi Borcea, dar și informații despre pensia colosală pe care o încasează lunar Silviu Prigoană. Andreea Mantea, Alexandra Stan, Dan Bittman, Carmen Tănase se numără printre vedetele care au trecut pragul emisiunii și au răspuns celor patruzeci de întrebări delicate.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!    

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net