Sandra Izbașa, confesiuni în emisiunea lui Denise Rifai: “M-am hrănit doar cu apă”

Ultima actualizare:

Frumoasa Sandra Izbașa, ultima campioană olimpică a gimnasticii românești, va avea o apariție spectaculoasă duminică, 30 ianuarie, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. O vom vedea pe marea campioană și altfel decât o știm. 

Sandra Izbașa, invitata lui Denise Rifai. Foto: Kanal D
Sandra Izbașa, invitata lui Denise Rifai. Foto: Kanal D

Duminică, 30 ianuarie, de la ora 22.15, Sandra Izbașa vine “40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde pe lângă apariția rafinată va expune și un exercițiu de sinceritate. Multipla campioană olimpică va răspunde unor întrebări incomode, multe dintre ele făcând referire la perioada în care activa ca gimnastă. “Cum este să fii una dintre cele mai mari gimnaste ale lumii?”, “Te-a ajutat frumusețea?”, “De ce nu există prietenie între gimnaste?”, “Ești încrezută?”, “Ai fost bătută de antrenori?”, “Te-a trădat corpul?”, “Ai renunțat vreodată prea ușor?”, “De ce a dispărut aurul din gimnastica românească?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Sandrei Izbașa de moderatoarea Denise Rifai.

image

Sportiva de aur a României, multiplă campioană olimpică, mondială și europeană, Sandra Izbașa a povestit despre sacrificiile pe care l-a făcut de-a lungul anilor, pentru a face performanță. La vârsta de 24 de ani s-a retras din competiții și a devenit antrenor la Clubul sportiv al Armatei Steaua, fiind și cea mai tânără sportivă care a primit gradul de locotenent, în prezent având titulatura de căpitan. 

Era normal ca și corpul meu să cedeze la un moment dat… m-am hrănit doar cu apă în ultimele zile…”, este unul dintre răspunsurile acordate de Sandra Izbașa. Se știe că gimnastele aveau lacăt pe frigider și o mulțime de restricții culinare, ciocolata sau prăjiturile fiind, pentru aceste copile, doar un vis dulce și frumos. 

Sandra Izbașa e ultima campioană olimpică a gimnasticii româneşti

Sandra Izbașa este ultima campioană olimpică a gimnasticii românești, titlu cucerit la sărituri, la ediția din 2012, de la Londra. Aceea a fost cea de-a doua ei medalie de aur de la Jocurile Olimpice, după ce, în 2008, la Beijing, terminase prima la sol. Palmaresul olimpic al gimnastei a fost completat cu două medalii de bronz, obținute cu echipa, în 2008 și 2012. Până la retragerea definitivă, care a avut loc la 10 aprilie 2014, la vârsta de 24 de ani, Sandra a mai cucerit 12 medalii la Campionatele Europene, dintre care 7 de aur. De asemenea, a urcat de trei ori pe podiumul de premiere la Campionatele Mondiale (are un argint și două bronzuri). În iulie 2021, frumoasa fostă gimnastă s-a căsătorit cu Răzvan Bănică, actor și cântăreț, nimeni altul decât nepotul lui Ștefan Bănică. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net