Sandra Izbașa, confesiuni în emisiunea lui Denise Rifai: “M-am hrănit doar cu apă”

27 ianuarie 2022

Frumoasa Sandra Izbașa, ultima campioană olimpică a gimnasticii românești, va avea o apariție spectaculoasă duminică, 30 ianuarie, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. O vom vedea pe marea campioană și altfel decât o știm. 

image
Sandra Izbașa, invitata lui Denise Rifai. Foto: Kanal D

Duminică, 30 ianuarie, de la ora 22.15, Sandra Izbașa vine “40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde pe lângă apariția rafinată va expune și un exercițiu de sinceritate. Multipla campioană olimpică va răspunde unor întrebări incomode, multe dintre ele făcând referire la perioada în care activa ca gimnastă. “Cum este să fii una dintre cele mai mari gimnaste ale lumii?”, “Te-a ajutat frumusețea?”, “De ce nu există prietenie între gimnaste?”, “Ești încrezută?”, “Ai fost bătută de antrenori?”, “Te-a trădat corpul?”, “Ai renunțat vreodată prea ușor?”, “De ce a dispărut aurul din gimnastica românească?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Sandrei Izbașa de moderatoarea Denise Rifai.

image

Sportiva de aur a României, multiplă campioană olimpică, mondială și europeană, Sandra Izbașa a povestit despre sacrificiile pe care l-a făcut de-a lungul anilor, pentru a face performanță. La vârsta de 24 de ani s-a retras din competiții și a devenit antrenor la Clubul sportiv al Armatei Steaua, fiind și cea mai tânără sportivă care a primit gradul de locotenent, în prezent având titulatura de căpitan. 

Era normal ca și corpul meu să cedeze la un moment dat… m-am hrănit doar cu apă în ultimele zile…”, este unul dintre răspunsurile acordate de Sandra Izbașa. Se știe că gimnastele aveau lacăt pe frigider și o mulțime de restricții culinare, ciocolata sau prăjiturile fiind, pentru aceste copile, doar un vis dulce și frumos. 

Sandra Izbașa e ultima campioană olimpică a gimnasticii româneşti

Sandra Izbașa este ultima campioană olimpică a gimnasticii românești, titlu cucerit la sărituri, la ediția din 2012, de la Londra. Aceea a fost cea de-a doua ei medalie de aur de la Jocurile Olimpice, după ce, în 2008, la Beijing, terminase prima la sol. Palmaresul olimpic al gimnastei a fost completat cu două medalii de bronz, obținute cu echipa, în 2008 și 2012. Până la retragerea definitivă, care a avut loc la 10 aprilie 2014, la vârsta de 24 de ani, Sandra a mai cucerit 12 medalii la Campionatele Europene, dintre care 7 de aur. De asemenea, a urcat de trei ori pe podiumul de premiere la Campionatele Mondiale (are un argint și două bronzuri). În iulie 2021, frumoasa fostă gimnastă s-a căsătorit cu Răzvan Bănică, actor și cântăreț, nimeni altul decât nepotul lui Ștefan Bănică. 

stanga
dreapta
sandra izbasa razvan banica (7) jpg
sandra izbasa razvan banica (6) jpg
sandra izbasa razvan banica (2) jpg
sandra izbasa razvan banica (1) jpg
sandra izbasa razvan banica (4) jpg
sandra izbasa razvan banica (5) jpg
sandra izbasa razvan banica (3) jpg
sandra izbasa jpg

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
survivor3 png
insula iubirii (3) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
eda marcus 23 jpg
image png
TJ Miles Survivor Romania nominalizare jpg