Denise Rifai, mesaj pentru bărbatul care i-a frânt inima: «Există un el pe care l-am iubit foarte mult»

Ultima actualizare:

Denise Rifai este cunoscută de o țară întreagă datorită emisiunii pe care o prezintă la Kanal D, însă foarte puține detalii sunt cunoscute despre viața personală a prezentatoarei. 

image

Denise Rifai este o persoană discretă și rare sunt ocaziile în care vorbește despre viața sa personală. Recent însă ea afăcut o excepție și a povestit despre experiențele pe care le-a trăit în sfera amoroasă. 

Denise Rifai are o carieră impresionantă, iar emisiunea pe care o prezintă la Kanal D se bucură de succes. Invitații ei sunt puși în fața celor mai incomode întrebări, iar Denise reușește să obțină mărturisiri intime din partea lor. 

Atunci când nu se află în platoul de filmare, Denise este o prezență discretă, dar la fel de sigură pe sine. Prezentatoarea a mărturisit că în momentul actual se află într-o relație și iubește. "Există, normal, un bărbat în viața mea. Trebuie să existe. Iubesc”, a spus aceasta. 

Mai mult decât atât, Denise Rifai a povestit că a existat în viața ei un bărbat pe care l-a iubit nespus, dar de care s-a despărțit din păcate. Cu toate acestea, întreaga suferință prin care a trecut a fost una care a învățat-o multe lecții de viață și a determinat-o să fie mai puternică. 

"Am învățat foarte mult din relații. Le mulțumesc tuturor celor care au trecut prin viața mea. Eu sunt ce sunt acum și datorită lor. Există un el pe care l-am iubit foarte mult", a continuat Denise. 

Cum arată bărbatul ideal potrivit Denisei Rifai 

Întrebată care sunt caracteristicile pe care un bărbat trebuie să le aibă pentru a-i intra în grații, prezentatoarea a mărturisit că cel care îi este alături ar trebui să fie un om descurcăreț, sigur de propria persoană și foarte inteligent. 

Bărbatul din viața mea, ca să poată să fie bărbatul din viața mea, trebuie să-mi dea siguranță. Trebuie să mă simt în siguranță lângă el. Trebuie să fie foarte inteligent. Să aibă răspunsuri unde ale mele nu mai există”, a mai spus jurnalista, conform Cancan.ro.

Denise Rifai are admiratori în rândul vedetelor autohtone. Mihai Bendeac a dezvăluit, în cadrul podcastului moderat de către Cătălin Măruță, faptul că are o pasiune pentru Denise și că o consideră o femeie foarte atrăgătoare. Nu acestea au fost cuvintele actorului, care a ales să își exprime fascinația într-un mod mult mai direct, lucru care l-a lăsat fără replică pe Cătălin. 

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net