Ramona Bădescu, dezvăluiri despre relația cu fostul soț: "Ajunsesem în momentul în care nu ne mai iubeam"

image
Ramona Bădescu, invitată în emisiunea lui Denise RifaiFoto: Kanal D

Ramona Bădescu (52 de ani) a făcut dezvăluiri fără perdea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Frumoasa actriță a povestit cum s-a încheiat căsnicia cu baronul italian și cum s-a simțit în timpul mariajului cu acesta.

La întrebarea adresată de Denise Rifai, „L-ați iertat pe fostul soț că v-a lăsat pe drumuri?”, Ramona Bădescu a mărturisit care au fost motivele pentru care a pus punct căsniciei de șapte ani. Actrița a recunoscut că nu mai exista iubire între cei doi, iar când s-a ajuns la amenițări, aceasta a decis să plece.

„Nu pot sa spun că m-a lăsat pe drumuri, a fost hotărârea mea, una luată de comun acord. Ajunsesem în momentul în care nu ne mai iubeam, nu mai aveam emoția de a ajunge acasă și să mă strângă în brațe, să facem dragoste, să stăm împreună, nu mai exista aceea dorință. Eu recit doar pe contract și în filme, dar în viața reală nu sunt o bună actriță.

Nu-mi place să mint, să însel, pentru că m-aș înșela pe mine însămi, ci prefer să închid o relație și să închid o alta nouă. Vreau să fiu foarte adevărată și tranșantă cu persoana de lângă mine, vreau să-i spun că nu ne mai iubim și că nu mai putem să stăm împreună.  Soțul meu a fost un om deosebit, m-a cucerit, a fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, și nu aș suporta să stau lângă un bărbat care m-ar lovi, iar cu această ocazie vreau să spun tuturor femeilor, care sunt victime a unor bărbați violenți, nu suportați, denunțați, pentru că un bărbat te poate lovi cu un trandafir, dar nu trupește.

A fost o frumoasă relație, s-a terminat, iar când s-a ajuns să spună că „dacă pleci, nu mai ai nimic, ai curaj?” eu am spus am curaj și am plecat. Am refăcut totul și Dumnezeu mi-a dat de 10 ori mai mult. Da, l-am iertat și îi doresc tot binele din lume. Cel mai rău m-a rănit când am aflat că în timpul căsniciei a avut un copil. După ce l-am iertat, și-a refăcut viața cu o persoană cu care era și când era căsătorit cu mine, deci se explică de ce acel nu și din partea lui și acea senzație de nedorință.”, a spus Ramona Bădescu, la Kanal D.

În prezent, Ramona Bădescu este într-o relație de patru ani alături de Fabio Cali, cu care are și un băiețel de doi ani, Ignazio.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
Melania şi Donald Trump
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
Becali
catalin boboc secretar de stat FOTO pagina personala Facebook
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda