INTERVIU Denise Rifai îi dă replica lui Dan Negru după ce s-a spus că „a umilit-o” în propria emisiune. Cine i s-a părut cel mai sincer invitat

Ultima actualizare:

    Dan Negru, interviu spumos cu Denise Rifaifoto: Kanal  D
Dan Negru, interviu spumos cu Denise Rifaifoto: Kanal D

I-au plăcut controversele și a ajuns astfel să facă o carieră de invidiat pe sticlă. Denise Rifai aduce în fiecare marți, de la ora 22.30, în fața telespectatorilor cele mai vânate personalități ale momentului în cadrul unei emisiuni care i se potrivește mănușă, „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Aceasta nu se teme să adreseze invitaților cele mai incomode întrebări și chiar să intre în conflict cu unii dintre aceștia. De departe însă, întâlnirea cu Dan Negru, supranumit Regele Revelioanelor de la Antena 1, a fost una antologică, stârnind reacțiile internauților. Și asta pentru că Dan Negru a reușit să o pună pentru prima dată în dificultate pe prezentatoarea de la Kanal D.

  • Click!: Denise, emisiunea în care l-ai avut invitat pe Dan Negru a creat un adevărat iureș în mass-media. S-a spus că a fost primul invitat care te-a pus în dificultate. Cum comentezi? A fost Dan Negru cel mai incomod invitat de până acum?

Denise Rifai: Dan Negru a fost un invitat imprevizibil. Dar, pe de altă parte, acesta este formatul, cum spuneam, foarte riguros. Eu îl respect foarte mult pe Dan Negru, știu că și el pe mine. Pentru cei care au urmărit emisiunea, cu siguranță au existat momente amuzante, care le-au descrețit frunțile. Dacă Dan va avea nevoie de mine la Revelioanele lui, eu îl ajut. (râde)

  • Care a fost cel mai sincer invitat de până acum?

Interviurile de la „40 de întrebări” reprezintă pentru invitați o ocazie să explice, să lămurească situații și aspecte din viața lor. Puterea este în mâinile lor, ei decid ce și cât să spună. Un exemplu de sinceritate a fost Ion Cristoiu. Eu îl iubesc foarte mult pe maestrul Cristoiu, sunt atât de fericită că a venit în emisiunea mea cu drag și a vorbit despre viața lui, dincolo de cea jurnalistică! Am reușit să scot de la Ion Cristoiu ceea ce nu a reușit nimeni până acum. Oamenii l-au privit într-o nouă lumină.

  • Dacă ai accepta să fii invitată într-o astfel de emisiune, să stai pe scaunul invitatului, de ce întrebare ți-ar fi frică?

Este o întrebare la care nu am cum să răspund, nu pot dezvălui nimic de genul acesta viitorilor mei interlocutori. (râde)

  • Ai absolvit Academia de Studii Economice. Când ți-ai dat seama că vrei să faci carieră în televiziune? Care au fost motivele?

Eu mi-am dorit să am putere ca să pot face lucruri bune. Cu cât ai mai multă notorietate, cu atât ai mai multă putere să schimbi lucrurile. Mi-am dorit mereu să pot să ajut, să fac bine celor din jur. Și cred că misiunea noastră, a jurnaliștilor, este să facem tot ce ține de noi pentru a schimba în bine lumea în care trăim.

  • Îți este teamă atunci când pui o întrebare incomodă de reacția invitatului?

Emisiunea e un format internațional de succes, unul foarte riguros, după cum ați putut observa. Invitatul trebuie să răspundă la 40 de întrebări, pentru fiecare dintre acestea are la dispoziție 2 minute, dar timpul poate fi prelungit dacă eu consider că ar mai fi ceva de adăugat important și relevant pentru telespectatori. De asemenea, invitatul are și libertatea de a refuza să răspundă. Am emoții în timpul dialogului, emoții constructive, e firesc ca acestea să existe. Îmi doresc foarte mult să îmi iasă fiecare interviu așa cum îmi imaginez eu potențialul lui încă dinainte să lansez invitația către respectivul invitat. Este o ocazie pentru invitații mei să explice anumite lucruri care au apărut în spațiul public și care, poate, nu au fost corect sau bine înțelese la acel moment. Intenția mea nu este să fac vreun invitat să se simtă prost în emisie, ci dimpotrivă. Să fie pus în valoare, să aibă ocazia să spună adevărul sau, să clarifice. Invitații mei nu văd întrebările înainte de interviu și trebuie să aibă încredere în mine. Documentarea pe care o fac împreună cu echipa mea este una extrem de serioasă, iar eu vin către cel din fața mea cu buna credință și dorința de a face lumină, de a afla adevărul. Întrebările puse de mine au stat pe buzele oamenilor, sunt cunoscute, dar poate că nimeni nu a avut curajul să le adreseze până acum. Toți oamenii de acasă le-ar adresa, iar invitații au șansa să răspundă cum consideră ei de cuviință.

Petre Roman, următorul invitat, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 26 ianuarie, de la ora 22:30
Petre Roman, următorul invitat, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 26 ianuarie, de la ora 22:30
  • Care este cel mai mare regret al lui Denise Rifai de până acum?

Regrete nu am. Consideră că orice zi din viața ta e ultima și încearcă să o faci cât mai frumoasă, să dai tot ce poți tu mai bun din tine. Eu așa îmi trăiesc viața. În fiecare zi încerc să iau tot ce e mai frumos din ea.

  • Faci parte din două lumi, mama este din România, tatăl musulman. Față de ce cultură te simți mai apropiată?

Fac parte din ambele lumi, dar nu cred că aș putea trăi într-o lume total musulmană. Evident că mi-ar plăcea ca tradiția să meargă mai departe, copiii mei să nu o piardă, să vorbească limba arabă, dar nu cred că aș putea să mă adaptez într-o lume pur musulmană. Eu am o gândire pur occidentală, sunt o femeie liberă și mă manifest ca atare, lupt pentru drepturile femeilor.

Denise Rifai: „Nu suport bărbații zgârciți!”

  • Ești considerată o femeie dură pe sticlă. În viața de zi cu zi cum e femeia Denise Rifai? Cum ar trebui să fie bărbatul căruia i-ai spune “ Da!”?

Cine mă consideră pe mine dură oare? Poate oamenii care nu își fac treaba! Sunt dură când vine vorba de profesia mea, sunt strictă, încerc să dau tot ce am eu mai bun, consider că nu trebuie să facem umbră pământului degeaba. Fiecare om are zile mai proaste, sănătatea nu este întodeauna la cote maxime, dar buna intenție trebuie să existe. Când aceasta nu apare sunt o tipă foarte dură, altfel sunt o femeie foarte corectă. Aș spune <Da!> unui om care este în primul rand bărbat în adevăratul sens al cuvântului, cu coloană vertebrală, cu principii și valori clar așezate. Un bărbat care să nu își schimbe punctele de vedere după cum bate vântul. Trebuie să fie un barbat curajos și îngrijit. Eu ca femeie am nevoie ca bărbatul meu să fie mai deștept decât mine, să îl admir. Și am nevoie să îmi insufle mie sentimentul că sunt protejată. De asemenea, trebuie să fie un bărbat generos, nu suport zgârciții.

  • Cum ți-a schimbat viața pandemia?

Pandemia m-a „coborât” în mine puțin, dar această introspecție mi-a prins foarte bine. Am trecut prin multe emoții, am avut oameni foarte dragi mie în situații critice, la un pas de a-i pierde. Îmi doresc ca această pandemie să se termine, îmi este dor de un concert de muzica rock! Îmi este dor să mă îmbrațișez cu familia, cu prietenii. Îmi este dor de normalitate.

Momente tensionate între Negru și Rifai: „Nu sunteți un invitat foarte confortabil”

Dan Negru a fost unul dintre invitații lui Denise Rifai în emisiunea „40 de întrebări” de la Kanal D, iar între cei doi au existat câteva momente tensionate, prezentatorul Antenei 1 punând-o de câteva ori în dificultate pe versata prezentatoare. Cu stiluri complet diferite, Dan Negru nu s-a dovedit a fi un interlocutor foarte comod pentru Denise Rifai. Vedeta Kanal D a fost vizibil iritată de mai multe ori atunci când Negru sărea peste regulile formatului show-ului său. Negru i-a sunat în emisiune, punând-o în stand-by pe Denise, pe marele actor Florin Piersic, și pe Ovidiu Cuncea. Un alt moment tensionat a fost cel în care Dan Negru s-a ridicat de pe scaun și a atins-o pe prezentatoare, dorind să pună în scenă tehnicile prin care îi făcea pe invitații din emisiunile sale să vorbească, povestind despre experiența de la show-ul „Te pui cu blondele?”. La un moment dat, Denise nu s-a mai putut abține și i-a spus lui Dan Negru extrem de tăios: „Nu sunteți un invitat foarte confortabil”.

Citește și:

Dan Negru a ținut-o în focuri pe Denise Rifai. Cum a răspuns la cele mai incomode întrebări

Dan Negru, întrebare-roșie de la Denise Rifai: “V-ați iubit cu Andreea Marin?”

La ce întrebare a refuzat Silviu Prigoană să răspundă. Este primul invitat care face asta

INTERVIU Denise Rifai, așa cum nu o vezi la TV: "Mi-aș fi dorit să am alături un bărbat care să mă iubească"

Adrian Năstase, declarații bombă despre sinucidere, în interviul cu Denise Rifai: „A fost o tâmpenie”

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net