INTERVIU Denise Rifai, așa cum nu o vezi la TV: "Mi-aș fi dorit să am alături un bărbat care să mă iubească"

Ultima actualizare:

    Denise Rifai
Denise Rifai

Denise Rifai a debutat pe 6 octombrie la Kanal D cu emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, iar prima sa invitată a fost cea mai controversată femeie din mediul politic din România, Elena Udrea. Marțea viitoare îi va veni rândul Vioricăi Dăncilă. Cum e jurnalista în afara studioului TV, ce planuri personale și profesionale are, aflați din interviul exclusiv pentru Click!

Denise Rifai: Sunt foarte bucuroasă că un post de televiziune generalist, Kanal D, aduce pe piața media din România acest format internațional de mare succes, "40 de întrebări", și pentru că m-au ales pe mine să fiu realizator. Este o mare onoare pentru mine, pentru că este un format cu o structură riguroasă, cu timpi alocați pentru răspunsuri. Rezultatul este unul excepțional, veți vedea interviuri revelatoare, personalități din diferite domenii care fac dezvăluiri în premieră. Pe parcursul celor 40 de întrebări, invitații vor rămâne fară „machiaj”, pentru că răspunsurile lor îi vor ajuta pe cei de acasă să își facă o imagine cât mai aproape de realitate asupra acestora.

  • Tu de câte întrebări ai nevoie pentru a te putea descrie din toate punctele de vedere? Cum îți place să vorbești despre tine sau ce îți place să se știe despre tine?

Nu îmi place să vorbesc despre mine, dar răspund cu drag întrebărilor de orice fel. Dacă ar fi să vă spun ceva despre mine este că îmi plac trandafirii. Îi consider eleganți, fragili, atât de puri și de profunzi. Delicatețea lor este expusă privirii, dar și apărată de țepi. Îi iubesc și sunt onorată ori de cate ori îi primesc. Îmi plac trandafirii de toate culorile, să fie proaspeți, puternici, să le vezi țepii.

  • $reperio-embed:https://www.instagram.com/p/CF1z1A_JgvR/$ Care e asul tău din mânecă?

Inteligența.

  • Și care este cea mai indiscretă întrebare care ți s-a adresat până acum?

Cu cine m-am iubit. Am și răspuns la acel moment: am iubit și m-a iubit un bărbat.

  • Pe cine îți dorești în mod special să iei la întrebări?

Îmi doresc mult să îl am ca invitat pe președintele României, Klaus Iohannis.

  • Te-a enervat vreodată foarte tare o persoana publică pe care ai intervievat-o?

Da, din păcate, au existat invitați care m-au surpins neplăcut, m-am trezit în postura în care am fost jignită public... I-am dat afară din emisie. Sunt personaje care nu ar trebui să aibă un mandat de demnitar.

  • Ce te întristează cel mai tare?

Mă întristează să văd oameni care sunt slabi, care nu cred sau nu luptă pentru ideile lor și care aleg compromisul. Un alt aspect care mă întristează este că sunt puține femei în politică, mi se pare incorect.

  • Spuneai la Teo în emisiune că parcă ți-ai dori un copil, dar să fie băiat! Vrei să devii mamă curând?

Toată viața mi-am dorit să am un bărbat al meu și copii. Sunt femeie matură, dar departe de a-mi întemeia o familie și de a face copii. Sunt departe de acel moment care în mod normal ar fi trebuit să se întâmple. Mi-aș fi dorit să am alături un bărbat care să mă iubească, cu care să fiu căsătorită, eu cred în această instituție a căsătoriei, și să am nu unul, ci patru copii: trei băieți și o fată. Dar nu a fost să fie. Viața trăită e foarte diferită de cea imaginată, accept și ideea că poate nu mă voi mărita niciodată, că poate nu voi avea copii. Nu știu ce-mi va oferi viața. Îmi fac profesia cu bună credință și aștept să văd ce mi-a rezervat Dumnezeu, pentru că eu cred în EL, în destin.

  • Ai avut parte de mică de o educație foarte strictă din partea tatălui tău, pe care ai spus că l-ai înfruntat mereu! În ce relații sunteți acum? E mândru de fata lui?

Eu îl iubesc pe tata foarte mult. Da, l-am înfruntat, dar sunt lucruri pe care nu le voi face niciodată, pentru că îl vor supăra foarte tare, din respect pentru el, nu doresc să-l fac să se simtă prost în fața lumii musulmane. El a reușit în lumea lui. A crescut într-o cultură cu niște idei clar conturate. Vreau să fie foarte mândru că are niște copii demni, luptători și foarte puternici. L-am înfruntat pe tata și doar urmând această profesie, jurnalismul, însă am făcut-o pentru că el știa, în sinea lui, că este bine ce fac, simțea că este corect ce fac. Nu înseamnă că l-aș înfrunta și în alte privințe. Noi, copiii, trebuie să ținem seama de părinți, să gândim bine și să alegem momentele în care îi putem înfrunta. El nu a fost dur, a fost așa cum este un bărbat musulman, proiectat într-o altfel de lume. M-a fost greu la un moment dat să mă raportez la cerințele lui, mai ales când vedeam în școală copii care nu aveau problema asta. Eu nu puteam să ies din casă seara și colegii mei nu înțelegeau asta.

Viorica Dancilă va răspunde celor 40 de întrebari adresate de Denise Rifai, marți, 13 octombrie, de la ora 23.00, la Kanal D
Viorica Dancilă va răspunde celor 40 de întrebari adresate de Denise Rifai, marți, 13 octombrie, de la ora 23.00, la Kanal D
  • Ce calități ai moștenit de la mama ta?

Am moștenit sensibilitatea ei, puritatea sufletească.

  • Te-a incomodat cumva această pandemie? Simți că te-a ținut pe loc?

Pandemia pentru mine a fost un moment de introspecție, m-am odihnit, am făcut sport și mi-am dat seama că viața reală e atât de diferită și că niciodată nu ne-am fi putut imagina că va apărea ceva care să blocheze lumea. Mi-a fost și îmi este frică, pentru părinții mei, în primul rând, îmi este teamă pentru mine, pentru că nu știu ce m-aș face fară ei. Mi-a fost teamă pentru cei la care țin, pentru că boala asta nu este o glumă, cunosc oameni care au contactat virusul și la fiecare a fost diferită reacția. Vreau să trecem cu bine peste perioada asta, am pierdut un prieten foarte drag din cauza acestui virus.

  • Știu că îți place politica foarte mult! Te-ai gândit să intri la un moment dat și în politică?

M-am gândit să intru în politică și sunt foarte onorată că am primit mai multe oferte în acest sens. Am refuzat de fiecare dată, pentru că îmi iubesc profesia de jurnalist, încă nu am dat totul aici și nu aș trece în acest moment de cealaltă parte a baricadei. Din postura de jurnalist mă interesează tot ce se întâmplă în mediul politic. Sunt conectată și implicată, pentru că îmi place ceea ce fac și pentru că îmi pasă de cum merge societatea românească. Nu exclud ca, la un moment dat, să intru în politică, cu gândul de a schimba lucrurile în bine.

  • Care a fost primul tău job? Îți mai amintești ce ai făcut cu primul tău salariu?

Toate salariile mele au fost în linie cu evoluția mea de la momentul respectiv. Primul meu salariu a fost undeva la nivelul a o sută de dolari, la primul meu job în radio, unde eram editor și prezentator de știri. Apoi am fost plătită în linie cu evoluția profesională și mie mi se pare corect să fie așa, să existe un echilibru, un raport perfect între ceea ce muncești și salariul pe care îl încasezi. Chiar nu mai știu ce am făcut cu primii bani, sigur i-am cheltuit bucurându-mi inima cu ceva.

Citește și:

«Ați fost iubita președintelui Băsescu?» Ce i-a răspuns Elena Udrea lui Denise Rifai

Cui i-a fost adresat celebrul semn făcut de Elena Udrea în Parlament: "Îl stabilisem cu mult înainte!"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net