EXCLUSIV Denise Rifai, secrete de la interviuri: "Mi-a fost teamă că Viorica Dăncilă se va supăra foarte tare". Ce a putut să o întrebe


  Denise Rifai
Denise Rifai

Denise Rifai a debutat pe 6 octombrie la Kanal D cu emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” (35 de ani), iar de atunci i-au trecut prin platou nume grele din politică, sport sau divertisment. Marți, 8 decembrie, ea va fi față în față cu Victor Ponta, de la ora 23.00. Care invitat i-a dat cele mai mari emoții? Ce spune despre iubire, relații și copii? Ce își dorește de la 2021? Despre toate acestea ne-a vorbit într-un interviu exclusiv.

 • Click!: Ai realizat interviuri interesante de la debutul emisiunii până acum. Cum ți se par edițiile difuzate, cum sunt invitații?

Denise Rifai: Le mulțumesc celor care au venit în cadrul emisiunii, invitaților mei. Mi-am dorit foarte mult să le aduc telespectatorilor cei mai interesanți invitați, de fiecare dată, și pentru fiecare interviu în parte am muncit cu dedicare, eu și echipa mea. În continuare, cei de acasă vor avea ocazia să descopere, în interviurile de la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, multe lucruri interesante, multe dintre ele chiar nu s-au mai spus.

 • Care dintre invitații de până acum ți-a ridicat mari emoții?

Viorica Dăncilă. Mi-a fost teamă că se va supăra foarte tare din cauza întrebărilor. Mi s-a părut că a fost invitatul căruia i-am adresat cele mai dure întrebări. Este femeia cea mai controversată din România, prima femeie Premier din România; nu este simplu să întrebi, eu femeie fiind la rândul meu, cum s-a simțit când a fost făcută <proasta României> de către colegii de partid. Știam că trebuie să întreb, orice jurnalist ar fi trebuit să întrebe asta, dar sunt puțini cei care ar fi avut curaj să o facă și sunt puțini invitați care ar fi avut curaj să răspundă la această întrebare.

 • Îți urmărești emisiunea în reluare sau înregistrările? Ai observat anumite ticuri pe care le ai în emisiune sau în afara ei?

Am văzut deja că am și colegi de breaslă care fac pamflet după emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, asta înseamnă că emisiunea este de impact. Sunt primul critic al emisiunilor mele; le urmăresc tocmai pentru a-mi corecta anumite lucruri, mă privesc din exterior cu luciditate.

Viorica Dancilă va răspunde celor 40 de întrebari adresate de Denise Rifai, marți, 13 octombrie, de la ora 23.00, la Kanal D
Viorica Dancilă va răspunde celor 40 de întrebari adresate de Denise Rifai, marți, 13 octombrie, de la ora 23.00, la Kanal D
 • Te documentezi singură?

Suntem o echipa minunată, am colegi care mă ajută, jurnaliști foarte buni. Ne documentăm temeinic asupra invitaților, practic trecem prin tot ce s-a scris despre fiecare dintre aceștia. Este o emisiune a cărei realizare ne ia foarte mult timp, nu sunt deloc ușoare ședințele în care gândim desfășurarea emisiunii, abordarea invitatului; se muncește foarte mult. Dar rezultatele sunt pe măsură. Oamenii vorbesc despre aceste interviuri și se discuta mult în spațiul public după difuzarea unui interviu despre ce și cum a răspuns acel invitat la întrebări.

 • Ce fel de elevă și studentă ai fost?

Am fost o elevă silitoare, conștiincioasă, am iubit cartea foarte mult. Mi-a plăcut cel mai mult să fiu prima întotdeauna, să fiu șefa clasei. Mă supăram pe mine când nu puteam să rețin tot, mă duceam la toate olimpiadele. Am plâns la BAC când am luat 9,75. Voiam 10.

 • Ai fost o femeie curtată? Ai suferit vreodată pentru un bărbat care nu a avut ochi pentru tine?

Sunt curtată, primesc cu bucurie complimente, am fost întotdeauna și îmi doresc foarte mult să fiu curtată până în ultima zi a vieții mele. Da, am suferit din dragoste. Nu știu cum mă percep cei de acasă, dar sunt un om implicat emoțional; și în emisiunile mele, și în viața mea personală, pun mult patos.

 • Mai crezi în iubire, în bărbatul perfect?

Fiecare om pe lumea asta are un om al lui, un partener al lui, alături de care ar fi frumos să treacă prin viață. Eu nu îmi concep viața mea fără un bărbat alături. Cred în iubire până în ultima zi a vieții mele.

 • Ai o frumusețe aparte, ne poți spune care este secretul tău și dacă faci sport?

Nu știu dacă am o frumusețe aparte, știu că am un șarm al meu, sunt foarte strictă cu dieta și nu sunt încă în forma în care ar trebui să fiu. Mi-aș dori ca anul viitor să fac mai mult sport. Mănânc foarte calculat, foarte corect și foarte sănătos. Trebuie să conștientizăm că trebuie să ne hrănim corpul cu alimente curate, naturale ca să fim sănătoși.

 • Se apropie sărbătorile de iarnă. Gătești ceva anume de Crăciun sau Revelion? Ce îți place să manânci? Ce planuri îți faci în această perioadă?

Vom vedea cât vom avea voie să ne reumim, să vedem ce restricții vor fi... Sărbătorile de iarnă sunt cele mai frumoase. Îmi place să văd bradul, iubesc atât de mult mirosul de brad! Aș vrea să văd și puțină zăpadă. Referitor la mâncare: îmi plac sarmalele, dar sunt mai speciale, fără orez; îmi place să mănânc iute, așa că friptura va fi foarte bine rumenită, cu hrean din belșug. De abia aștept să vină Crăciunul!

 • Citeam că îți dorești mai mulți copii. Te-ai gândit să adopți?

Mi-aș dori tare mult să am copii. Mi-aș dori 3 băieți și o fată. Nu a fost să fie până la vârsta asta; ce diferența este între viața trăită și viața imaginată! Nu m-am gândit până acum să adopt; sunt tipul de femeie care nu ar fi deranjată dacă bărbatul din viața ei ar avea un copil din căsnicia anterioară. Îmi plac copiii, m-au bucurat întotdeauna și mi-ar plăcea tare mult că, dacă nu voi avea eu copii, să pot să îi cresc pe ai partenerului meu, dacă el ar avea, pentru că vorbim ipotetic la acest moment.

 • Ce-ți dorești de Crăciunul acesta? Dar pentru anul viitor?

Îmi doresc să fim sănătoși! La anul îmi doresc să fac mult sport, este ceva la care eu am rămas în urmă deja. Și îmi doresc foarte mult să fie un an de succes pentru emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 • Cum a fost anul acesta pentru tine? O reușită a fost emisiunea de la Kanal D.  

Cel mai ciudat an, cel mai dur dur din toți anii pe care i-am trăit. Mi-am dat demisia din locul de muncă, unde am profesat 10 ani, nu e puțin. Într-o secundă am făcut-o. Pandemia aceasta....cine s-ar fi gândit că vom trece prin așa ceva...? Dar partea bună a fost proiectul minunat de la Kanal D, un format puternic, extrem de interesant, „40 de întrebări cu Denise Rifai”.Citește și:

La ce întrebare a refuzat Silviu Prigoană să răspundă. Este primul invitat care face asta

INTERVIU Denise Rifai, așa cum nu o vezi la TV: "Mi-aș fi dorit să am alături un bărbat care să mă iubească"

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire  heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
manuta victor dorobantu Wednesday jpg
infidelitate 0 jpeg
caine covid carantina china foto twitter jpg
Anamaria Prodan
concediul de odihnă
Jose Maria Gimenez Fernando Muslera Sebastian Sofa Edinson Cavani Daniel Ghana Uruguay Foto EPA EFE jpg
Xhaka Captură Youtube png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg