Anamaria Prodan, furibundă după ce Reghe a susținut că l-a înșelat cu Dan Alexa!

Disputa dintre foștii parteneri Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se încheia, având în vedere că ultimele declarații ale antrenorului au pus și mai multe paie pe foc, în întregul scandal. Impresara a avut o reacție acidă, după ce Reghecampf a susținut că n-ar fi divorțat dacă nu ar fi existat incidentul cu Dan Alexa, dând de înțeles că a fost înșelat atunci.

stanga
dreapta
anamaria prodan laurentiu reghecampf 2 jpeg
anamaria prodan laurentiu reghecampf jpeg
anamaria prodan si laurentiu reghecampf 54860000 jpeg
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf png
laurentiu reghecampf anamaria prodan jpeg
anamaria prodan dan alexa png
1 dan alexa si anamaria prodan jpg jpeg

Deși de-a lungul timpului s-a abținut să dezvolte subiectul, iar Anamaria Prodan a negat acuzațiile că și-ar fi înșelat partenerul, ultimele declarații ale lui Laurențiu Reghecampf au pus întregul scandal într-o nouă lumină.

Citește și: Laurențiu Reghecampf dezvăluie adevăratul motiv pentru care a divorțat de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, despre declarațiile lui Reghecampf: „Va plăti”

Invitat în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat dacă ar fi divorțat în continuare de Anamaria Prodan dacă nu ar fi existat „episodul” cu Dan Alexa. Răspunsul antrenorului a fost unul neașteptat, acesta dând de înțeles că a fost înșelat, explicând că dacă nu ar fi avut loc incidentul, nu s-ar fi ajuns la divorț.

Atât i-a fost dat să audă Anamariei, care a pus din nou „tunurile” pe fostul ei partener.„Cred că deja se depășește limita bunului simț! Lăsați-l sau folosiți-l (căci nu își dă seama) pe Reghe să piară pe limba lui, să declare tot ce dorește, că va plăti. (..)

Copiii mei sunt mari și demni ca și mama lor. Nu voi permite să-i umiliți, nu voi permite nimănui începând de astăzi să-mi denigreze numele construit cu greu în ani sau să-mi deranjeze și umilească băiețelul minor.”, a scris Anamaria Prodan pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Corina Caciuc a născut! Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară

Aceasta și-a continuat tirada în cadrul unei emisiuni, punctând că Reghecampf a fost cel care a înșelat, explicând că există multe poze și dovezi în acest sens.

„Ce fac bărbații slabi, în general! Cum își pot ascunde slăbiciunea, decât lovind într-un om puternic! Ce să spună Reghecampf? Păi, Reghecampf, atunci, este un mincinos patentat. (..)

Altă dovadă de slăbiciune și de prostie. (..) Nu a fost filmat? Păi, cat m-am chinuit să nu se dea pozele de prin păduri. Când țipam și mă luam în piept cu presa că nu e Reghecampf prin păduri, că nu este mașina noastră dată amantelor și că este la un prieten. N-a fost filmat!? M-am chinuit doi ani de zile să ascund toate urmele urâte și să nu se facă de râs și să nu ne facă pe noi de râs.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, amenințări la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Impresara a atacat-o din nou și pe actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, susținând că ea ar fi cea care „îl controlează”. De asemenea, Anamaria Prodan a susținut că fostul ei partener nu mai era „binevenit în familie”, încă de dinainte de divorț, iar dacă va mai continua în acest mod, ea va face noi dezvăluiri.

„El este pus, săracul, să zică toate lucrurile astea. El este cumva un fel de marionetă și păpușarul este în spate. Nu are ce să facă. Dacă avea puțină demnitate el nici măcar nu ieșea. 

El nu a înțeles un lucru! Oricum nu mai era binevenit în familie de foarte mulți ani. El știa clar că trebuie să plece. Și dacă nu divorța el, la un moment dat, potopul începea, că începeau să vorbească femeile din oraș.

Problema noastră este că se face de râs din ce în ce mai rău. Eu încă nu am vorbit, copiii încă nu au vorbit. Noi încă stăm și ne este foarte milă. Dar, fetele și inclusiv băiatul meu i-au dat niște mesaje foarte clare. Dacă nu termină, începem să vorbim noi, asumat, cu dovezi. Iar atunci când vorbesc copiii, orice părinte este terminat.'', a mai declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Amintim că divorțul dintre cei doi foști parteneri nu a fost încă soluționat în instanță, existând în continuare dispute cu privire la partaj. De asemenea, Reghe i-a deschis mai multe procese impresarei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
BeFunky collage (2) jpg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub anda adam png
andreea banica22 png
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png