Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, o nouă înfățișare la tribunal!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Luni, 30 mai, ora 14.30, are loc o nouă înfățișare în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Agentul FIFA a dezvăluit, pentru Click!, ce se întâmplă în acest dosar, dar și dacă va fi prezentă la tribunal.

Anamaria Prodan șia trimis doar avocatul la proces Sursa: Click!
Anamaria Prodan șia trimis doar avocatul la proces Sursa: Click!

 Întrebată de Click! dacă se va prezenta la proces Anamaria Prodan a negat și a spus că își va trimite avocatul, pe Oleg Burlacu.

Habar nu am! Sunt la sală azi, la sala pe care am deschis-o în București. Am picioare de lucrat! Nu mă duc, nici nu mă interesează. Merge avocatul azi la proces!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click!

Surse din anturajul lui Laurențiu Reghecampf au precizat că impresara ar trebui să se prezinte la procesul de divorț.

În mod normal, ar trebuie să se prezinte la proces pentru că este vorba de divorț. Asta în caz că nu se întâmplă ceva. În acest proces, noi suntem reclamanți, iar dânsa este pârât.”, au explicat surse de-ale antrenorului Craiovei, pentru Click!

Anamari Prodan:”Voi spune tot adevărul public!”

Impresara a mai declarat că nu are timp de procesele cu Laurențiu Reghecampf, fiind ocupată cu afacerile lansate pe bandă rulantă în ultima vreme, de la parfum până la sala de fitness, unde merge zi de zi.

Mai mult, în curând agentul FIFA va porni un turneu național, sub titulatura “Eu sunt cu voi” cu Anamaria Prodan. Impresara va merge prin toate marile orașe din țară, unde își va expune public adevărul și povestea vieții, în cadrul unor întâlniri motivaționale cu publicul larg.

Temele discursurilor motivaționale ale agentului FIFA sunt legate de viață, profesie , mentalitate, familie. Anamaria Prodan va povesti adevărul despre proiecția ei asupra vieții perfecte de familie pe care credea ca o are alături de fostul soț, despre greșelile și infidelitățile din căsnicie, dar și multe alte picanterii.

Vedeta tv este decisă să meargă până în pânzele albe în ceea ce privește divorțul și ține să-i ia lui Laurențiu Reghecampf jumătate din avere. Antrenorul Craiovei este cel care a introdus procesul de divorț, dar și o Ordonanţă Preşedinţială vizând programul de vizită al minorului Laurențiu Reghecampf Jr., fiul celor doi.

Reghecampf, tătic a treia oară!

Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (46 de ani) se află în plin proces de divorț. După 15 ani în care au fost împreună, antrenorul Universității Craiova a decis să plece de acasă și să locuiască cu amanta Corina Caciuc. În urmă cu o săptămână, Corina Caciuc a devenit mama unui băiețel, pe nume Liam, cel de-al treilea fiu al lui Laurențiu Reghecampf.

Destinul antrenorului Universitatății Craiova pare a fi unul plin de căsătorii trase la indigo. În urmă cu 13 ani, acesta divorța de prima lui soție, Mariana Pffeiffer, cu care avea un băiat, Luca, pentru a se căsători atunci cu dragostea lui din tinerețe, Anamaria Prodan. Impresara era și ea atunci însărcinată și, în scurt timp, l-a adus pe lume pe Laurențiu Reghecampf junior.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lajos kristof jpg
image
image
image
image
image
image
andrei versace jpg
adelina nunta de lemn jpg
angelina jolie jpg
ioana bulca jpg
carmen movileanu jpg
banner andreea esca png
† Iurie Darie jpeg
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net