Adio, Laurențiu Reghecampf! Anamaria Prodan l-a „șters” de tot din viața ei

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în continuare în plin proces de divorț, iar sexy-impresara a luat decizia momentului, în ceea ce-l privește pe fostul soț. A făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde a postat și o fotografie.

Iată că Anamaria Prodan nu pierde timpul și și-a acoperit deja tatuajul cu Laurențiu Reghecampf, semn că impresara este gata să uite toate cele întâmplate între ea și viitorul fost soț. O împătimită a tatuajelor, vedeta avea desenat, pe spate, chipul ex-antrenorului de la Craiova, dar și portretele copiilor săi.

Te-ar putea interesa și: Anamaria Prodan face furori peste hotare! I-a înnebunit pe englezi „Cel mai sexy impresar”

În dreptul imaginii cu Laurențiu Jr., Sarah și Rebecca, pe chipul lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a tatuat un vultur care pare că veghează asupra celor trei copii ai săi. Vedeta a postat imaginea cu noul său tatuaj la primele ore ale dimineții, semn că abia aștepta să împărtășească vestea cu urmăritorii săi din mediul online.

anamaria prodan tatuaj jpg

Anamaria Prodan a scris adevărate povești pe corpul său, cu ajutorul artiștilor tatuatori

Mai mult decât atât, acesta nu este primul tatuaj pe care sexy-impresara și-l face după despărțirea de Reghecampf. În urmă cu doar câteva săptămâni, ea a decis să își scrie pe mână un citat motivațional care, cel mai probabil, face referire la situația în care se află în momentul de față, situație la care a spus că nu s-ar fi așteptat vreodată.

Nu rata:  Prodanca prezice viitorul lui Reghe „Se va alege praful de el!”

„Sometimes you have to fall before you can fly (n.r. – uneori trebuie să cazi înainte de a putea zbura)”, este textul pe care Anamaria Prodan l-a ales.

În aceeași ordine de idei, Laurențiu Reghecampf a transmis în emisiunea „40 de Întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, că nu se gândește să renunțe la tatuajele cu fosta lui soție, cel puțin deocamdată, dar că ar vrea să adauge încă unul la colecție.

”Nu am șters niciun tatuaj, nici nu m-am interesat de o clinică să îmi șterg tatuajele. Mă gândesc să îmi fac încă un tatuaj pentru că mai am încă un băiat, mă gândesc să fac o poveste, ceva. În curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul, mă gândesc”, spunea antrenorul, în urmă cu doar câteva săptămâni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

florin zalomir
FotoJet jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
sotie Arsinel jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
Zalomir2 jpg
Ana de Armas foto profimedia 0712797429 jpg
image
image
image
image
image png
image png
2 cabral si andreea png png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg