Anamaria Prodan face furori peste hotare! I-a înnebunit pe englezi „Cel mai sexy impresar”

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a depășit granițele și iată că a ajuns subiectul unor discuții în presa din Regatul Unit. Vedeta din România i-a impresionat pe jurnaliștii de la Daily Star, care au decis să o descrie folosind numai cuvinte de laudă.

În România, Anamaria Prodan este foarte cunoscută. Vedeta nu se sfiește să vorbească deschis despre viața sa privată, fiind o persoană foarte deschisă, care nu își ascunde părerile, fie ele și negative. În străinătate, însă, în Marea Britanie, mai exact, Anamaria Prodan estecunoscută pentru... frumusețea sa! Chiar dacă acest lucru nu ne miră, dat fiind faptul că Prodanca arată exemplar, străinii au numit-o „cel mai sexy impresar din lume”.

Mai mult decât atât, jurnaliștii din Regatul Unit au amintit câteva detalii despre ea, printre primele fiind faptul că Anamaria Prodan este fost model Playboy, lucru pe care mulți dintre noi l-am uitat, odată cu trecerea timpului.

Citește și: Ce și-a tatuat Anamaria Prodan după despărțirea de Reghe!

Averea Anamariei Prodan, obiect de discuție peste hotare

Cum veștile călătoresc mai repede decât orice, se pare că s-a aflat câte ceva și despre averea impresionantă pe care sexy-impresara a reușit să o adune de-a lungul vieții. Potrivit publicației britanice, Anamaria Prodan este putred de bogată. Mai exact, atât de bogată încât a decis să cumpere un club de fotbal, afirmație făcută, evident, în scop admirativ.

anamaria prodan daily star PNG

Despre cariera sa au spus că este impresionantă, lucru pe care nimeni nu îl poate contesta, căci Anamaria nu s-a dat niciodată în lături de la muncă. Rodul energiei investite în toate lucrurile pe care le-a făcut de-a lungul vieții sale i-ar fi adus în cont peste 170 de milioane de euro, mai spun străinii, care amintesc și câteva dintre activitățile sale.

Nu rata: WOW! Anamaria Prodan în cea mai erotică ipostază de până acum. Interzis cardiacilor

Anamaria Prodan este om de televiziune și are numeroase apariții la activ, face reclamă pentru diferite branduri și, cel mai important, este un impresar de succes. Au uitat, însă, un detaliu. Mai nou, Prodanca este și antreprenor, așa că rămâne de văzut cum va evolua cariera vedetei.

Sexy-impresara, conștientă de atuurile pe care le are

Dacă străinii o laudă pe Anamaria Prodan, nu putem spune același lucru și despre conaționalii noștri. Recent, fiica regretatei Ionela Prodan a fost implicată într-un scandal de proporții cu un bărbat rău intenționat. Aprigă la mânie, vedeta i-a făcut câteva „urări”, semn că e conștientă de toate calitățile pe care le posedă.

‘’În general, mă distrez cu mici personaje de desene animate. Îți dai seama, cu acest fizic și acest comportament faci parte din seria desenelor animate interzise copiilor, așa si domnul. Ce să le facem, încercăm să îi integrăm în societate, e fericit că a încercat să îmi scrie numele invers, că e greu când faci școala pe scări (...).

Știi cum e, măcar îi urăm viață frumoasă, poate învață și el să facă bani de la mine, poate învață să aibă succes de la mine, poate învață să trăiască măcar sub pod, că pe pod sau într-o casă e greu pentru cei care au frustrări atât de mari. Dar măcar poate învață să trăiască pe pod, nu sub pod”, a transmis vedeta, la momentul respectiv, la Antena Stars.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net