Ce și-a tatuat Anamaria Prodan după despărțirea de Reghe!

Anamaria Prodan este deja cunoscută pentru preferința sa pentru tatuaje, mai ales când acestea reprezintă amintiri dragi sau momente ce au legătură cu familia ei. Recent, impresara le-a arătat admiratorilor săi ce citate a ales să își inscripționeze pe piele, care au legătură, cel mai probabil, cu divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a decis să se tatueze din nou, inscripționându-și pe piele mai multe mesaje ce au legătură, cel mai probabil, cu toată perioadă tumultuoasă prin care a trecut încă de când a fost anunțată despărțirea de fostul ei partener, Laurențiu Reghecampf.

Citește și: Anamaria Prodan, furibundă după ce Reghe a susținut că l-a înșelat cu Dan Alexa!

Anamaria Prodan, tatuaje cu subînțeles după despărțirea de Reghe!

Impresara a ales să își tatueze un citat motivațional, în limba engleză, al cărui însemnătate este mai mult decât evidentă. „Sometimes you have to fall before you can fly (Uneori trebuie întâi să cazi, ca mai apoi să poți să zbori n.r)”, și-a scris Anamaria în zona mâinii, alături de mai multe desene cu păsări în zbor.

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, o nouă înfățișare la tribunal!

Aceasta nu s-a oprit aici însă, simțind nevoia să completeze întregul ansamblu de tatuaje pe care îl are deja cu o nouă povață, pe care speră să o urmeze în viață de acum în colo. „Do all the things with love (Fă totul cu iubire n.r)”, se arată și în cel de-al doilea tatuaj.

De asemenea, interesant este că în josul celor două tatuaje, pot fi observate și câteva inițiale, care par la fel de proaspăt făcute. Pe mâna Anamariei apar literele „LR”, de la Laurențiu Reghecampf, însă nu vă grăbiți cu concluziile!

Același nume îl poartă și fiul pe care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf îl au împreună, astfel că tatuajul ilustrează inițialele băiatului ei, Laurențiu Jr., pe care îl alintă „Bebeto”. „Fă loc viitorului!”, a scris ea în dreptul imaginilor cu noile tatuaje.

Anamaria Prodan, despre tatuajul cu chipul lui Reghecampf?

Impresara și-a tatuat în timpul mariajului cu Laurențiu Reghecampf și chipul acestuia, însă în urma ultimelor declarații ale antrenorului, care a sugerat că Prodan ar fi fost infidelă, amintind de incidentul cu Dan Alexa, aceasta a luat o decizie radicală!

Anamaria a declarat recent că ar urma să își acopere respectivul tatuaj. Întrebată despre aceeași situație în urmă cu câteva săptămâni, Prodan susținea că nu va recurge la acest gest decât dacă noul ei partener îi va cere să elimine tatuajul. Iată însă că între timp declarațiile lui Reghe au înfuriat-o până peste poate!

La rândul său, și Laurențiu are mai multe tatuaje din timpul căsniciei cu Anamaria Prodan, însă antrenorul a explicat că nu le va șterge. Antrenorul are însă de gând să își facă unul nou, cu băiețelul pe care îl are alături de Corina Caciuc.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net