Anamaria Prodan, în cel mai provocator costum de baie, la piscină!

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan și-a luat o binemeritată vacanță în destinația ei preferată, Dubai, iar cu această ocazie a publicat și o fotografie, în care arată mai bine ca niciodată. Impresara are un trup tonifiat ca de model, dovadă că munca depusă în noua ei sală de fitness a dat rezultate spectaculoase. 

Anamaria Prodan a avut ieri o înfățișare la tribunal în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf, dar diva nu s-a deranjat să apară și a motivat că are treburi mai importante de făcut. Iată că Prodanca a dorit să se detașeze de tot și a făcut o escapadă în Emiratele Arabe. 

Citește și: Cui i se datorează succesul lui Laurențiu Reghecampf?

Cum a ajuns în ,,Paradisul bogaților", Anamaria Prodan a împărtășit fanilor pe rețelele de socializare o fotografie în care arată absolut superb și prezintă un trup demn de o adevărată zeiță. Cu picioarele perfect tonifiate, abdomenul sculptat și o postură ce-i evidențiază silueta fenomenală, Anamaria Prodan a făcut ravagii pe rețelele de socializare, căci fotografia a strâns aproape 9.000 de aprecieri în doar câteva ore. 

Citește și: Reghecampf a expus-o complet pe Anamaria Prodan: „Trebuia să punem capăt atunci”

Anamaria Prodan a decis să șteargă tatuajul cu Reghe

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă destul de delicată, având în vedere că se află în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, care tocmai a urat bun-venit copilului său cu amanta, Corina Caciuc. 

Antrenorul universității Craiova a fost prezent în emisiunea lui Denise Rifai unde a oferit detalii despre momentele de cumpănă ale vieții sale, iar unul dintre acestea a fost, desigur mariajul cu Anamaria Prodan. Se știe că Reghe are un tatuaj ce simbolizează legătura sa cu impresara, pe vremea când au fost căsătoriți, iar antrenorul a lăsat de înțeles că nu va șterge acel desen permanent. 

Pe de altă parte, Anamaria Prodan nu-l poate ierta pe Reghecampf pentru maniera în care a decis să punct mariajului dintre ei, așa că a declarat recent că va acoperi portretul lui Reghe, ce-l are imprimmat pe piele.  

,,La ce se întâmplă, la când am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos… Pe fața lui”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net