Cui i se datorează succesul lui Laurențiu Reghecampf?

Ultima actualizare:

Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț cu Anamaria Prodan. Impresara a declarat în repetate rânduri că antrenorul Universității Craiova a ajuns să fie cunoscut datorită ei, iar tehnicianul comentează acum declarațiile. 

Laurențiu Reghecampf confirmă, chiar dacă indirect, că el și Anamaria Prodan au ajuns să aibă succes împreună. Totuși, el a ținut să precizeze că nu au ajuns cunoscuți unul datorită celuilalt, ci amândoi au făcut parte din aceeași echipă.

Citește și: Anamaria Prodan, furibundă după ce Reghe a susținut că l-a înșelat cu Dan Alexa!

Laurențiu Reghecampf, despre succesul său

Tehnicianul este faimos, dar nu și-a dorit celebritate, ci succes pe plan profesional. Mai mult, Laurențiu precizează că este important ca realizările pe care le are ca sportiv să vorbească pentru el.

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, tehnicianul de la Universitatea Craiova a primit întrebarea care stătea pe buzele multora: „Cine ar fi fost Laurențiu Reghecampf fără Anamaria Prodan?”

Fără să stea prea mult pe gânduri, Reghe a spus că succesul nu l-a schimbat. Astfel, consideră că dacă nu s-ar fi căsătorit cu fosta parteneră ar fi rămas, cel mai probabil, același om.

Citește și: Imagini în premieră cu Reghe și Anamaria Prodan, Bebeto și Sarah, la Buftea! Reacție incredibilă când s-au întâlnit față în față

Laurențiu Reghecampf a ajuns cunoscut datorită Anamariei Prodan? 

Eu nu mă schimb, probabil că aș fi fost același om. Eu nu mi-am dorit niciodată ceea ce și-a dorit Anamaria și întotdeauna am avut discuții acasă pe tema asta, niciodată nu mi-am dorit să fiu pe coperta ziarelor, nu mi-am dorit niciodată să fiu gratuit în ziare, mi-am dorit întotdeauna să apar pentru lucrurile pe care le-am făcut. 

Mi-ați citat câteva declarații, este urât să le spun acum, dar în foarte multe declarații nu sunt eu cel care le-a dat. S-au întâmplat foarte multe episoade de-a lungul acestor ani unde eu nu am fost de acord cu foarte multe lucruri. Mie nu îmi place să fiu monden. Sunt monden prin ceea ce fac, sunt un antrenor de fotbal (...)

La ceea ce spune Ana...este păcat pentru că amândoi, pe undeva, am crescut împreună. Poate și ea a fost ajutată de faptul că eu am fost antrenor de fotbal și foarte multe uși i-au fost deschise datorită acestui lucru. Eu niciodată nu o să ies să spun lucrurile acestea pentru că nu îmi fac cinste. Consider că am fost un cuplu și ar trebui să menținem acest lucru pentru copilul nostru. 

Nu schimbă cu nimic faptul că ea este mamă, eu sunt tată, iar aceste lucruri nu fac decât să, din punctul meu de vedere, să îi scadă din popularitate pentru că nu îți fac cinste”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la Kanal D.

Motivul pentru care Reghe este perceput ca fiind arogant

Acestea fiind spuse, Laurențiu Reghecampf a vorbit și despre ieșirile pe care le-a avut alături de Anamaria Prodan la evenimente mondene. În astfel de circumstanțe, oamenii ajung să îl cunoască doar la nivel superficial pe antrenor și ajung apoi să îl considere arogant, dar acest lucru se datorează faptului că este, de fapt, foarte timid, spune el.

La acest capitol Reghe și Anamaria Prodan nu se potriveau foarte bine, a mai explicat el. Ea are o personalitate expansivă și îi place să aibă apariții mondene, în timp ce el preferă discreția. 

De la început am fost așa. Noi suntem total diferiți la aceste lucruri. Ea este genul de femeie imagine, să iasă, să apară. Eu sunt total diferit. Nu mă bag niciodată în seamă cu cineva dacă nu îl cunosc, niciodată nu deranjez pe cineva, niciodată nu merg la o masă dacă nu sunt invitat.

Niciodată nu mi-au plăcut lucrurile astea. De multe ori, oamenii îmi spun că sunt îngâmfat, încrezut, dar nu, sunt timid, am respect, îmi știu nivelul și nu pot să mă bag în seamă cu oamenii neinvitat”, a mai precizat Laurențiu Reghecampf. 

La 18 ani a debutat ca jucător de fotbal

Laurențiu Reghecampf a jucat primul meci la profesioniști pe când avea doar 18 ani. Și-a început cariera la CS Târgoviște și a continuat apoi la Steaua București, ajungând apoi la mai multe echipe din străinătate și la naționala României.

Este antrenor din 2009, cea mai mare reușită din punct de vedere profesional având-o pe banca echipei Steaua București, pe care a ajutat-o două sezoane consecutive să devină campioana țării. 

În 2014, Laurențiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită, unde a antrenat mai multe echipe, printre care și Al-Hilal și Al-Ahli. În prezent a revenit la Universitatea Craiova, echipă la care a mai avut câteva contracte. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net