WOW! Anamaria Prodan în cea mai erotică ipostază de până acum. Interzis cardiacilor

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan arată mai fierbinte și mai provocatoare ca niciodată. Diva este pe val și pare că a uitat complet de Reghe, așa că a publicat o fotografie în care este extrem de senzuală și are o atitudine teribil de erotică, așa cum fanii nu au mai văzut-o niciodată.

Faptul că Anamariei Prodan îi place să-și arate trupul este un fapt deja cunoscut, iar pe contul ei de Instagram surprinde mereu cu imaginile în ipostaze incendiare. La vârsta de 49  de ani, proaspăt divorțată, cu un trup de model și o serie business-uri ce-i aduc profit, impresara are toate motivele să aibă încredere în abilitățile ei. 

Citește și: Anamaria Prodan, primele declarații după ce Corina Caciuc a născut!

La acest moment, Anamaria Prodan se află în Dubai și pare că este pregătită să facă ravagii, având în vedere ultima fotografie pe care a împărtășit-o pe Instagram. 

Diva apare în cea mai erotică ipostază de până acum, cu decolteul la vedere și o alură extrem de intimă, Anamaria Prodan a încins internetul și într-o singură oră postarea a adunat peste 7.000 de aprecieri. Fosta soție a lui Reghecampf apare într-un costum de baie extrem de decoltat, ce-i lasă la vedere tatuajele pielea bronzată, bustul proeminent și coapsele voluptoase. 

Citește și: Sarah Dumitrescu, secrete de familie. Cum a ajutat-o pe Anamaria Prodan în timpul divorțului de Reghecampf

Anamaria Prodan, mai erotică ca niciodată
Anamaria Prodan, mai erotică ca niciodată

Anamaria Prodan i-a luat înapoi lui Reghe bolidul de aproape jumătate de milion de euro

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, în una dintre cele mai mediatizate despărțiri din ultima vreme. Scandalul continuă și în sala de judecată, unde impresara e hotărâtă să-l facă pe Reghe să plătească până la sânge, pentru maniera în care a decis să îi spună ,,adio!", după 13 ani de mariaj. 

Impresara ar vrea să-i ia lui Reghe jumătate din avere în urma divorțului. Prodanca a trecut deja la fapte. Vedeta i-a luat înapoi lui Reghecampf bolidul de lux, pe care i-l  dăruise cu ocazia zilei sale de naștere, este vorba de un Ferrari, de 450.000 de euro. Anamaria a schimbat chiar și plăcuța de înmatriculare a mașinii, ceea ce demonstrează că impresara vrea să revendice toate bunurile achiziționate în timpul relației cu Reghe. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net