Anamaria Prodan, gest radical după ce Reghe a expus secretele din mariajul celor doi

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan are de gând să recurgă la un gest radical, după ce Laurențiu Reghecampf a dat din casă despre dedesubturile mariajului cu sexy-impresara, la emisiunea lui Denise Rifai și chiar a insinuat că motivul divorțului ar fi fost lipsa de fidelitate a fostei sale soții. 

Impresara nici nu vrea să mai audă de Reghecampf, iar interviul antrenorului pentru Denise Rifai pare să fi fost ultima picătură. Reghe a făcut câteva declarații explozive la TV, iar cea mai dură a fost atunci când a insinuat că Prodanca ar fi avut o aventură cu Dan Alexa și că idila cu năbădăi, desfășurată în văzul publicului, ar fi fost adevăratul motiv pentru care a decis să ceară divorțul. 

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, o nouă înfățișare la tribunal!

Reghecampf a discutat și despre tatuajele pe care le-a făcut în timpul relației cu Anamaria Prodan, însă nu a menționat nimic de ștergerea sau acoperirea desenelor de pe piele, ci a spus doar că are de gând să își mai facă unul, care să-l simbolizeze pe fiul său cu Corina Caciuc. 

,,Nu, nu am șters niciun tatuaj, nici nu m-am interesat de o clinică să îmi șterg tatuajele. Mă gândesc să îmi fac încă un tatuaj pentru că mai am încă un băiat, mă gândesc să fac o poveste, ceva. În curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul, mă gândesc”, a declarat Laurențiu Reghecampf la emisiunea lui Denisei Rifai.

Citește și: Reghecampf, mărturisiri sfâșietoare despre tragedia vieții sale: «Mi-a fost foarte greu»

Anamaria Prodan are și ea un tatuaj cu chipul fostului soț, Laurențiu Reghecampf, doar că impresara este decisă să-l elimine pe Reghe din viața ei și chiar să acopere desenul permanent ce reprezintă chipul acestuia, astfel încât să nu mai fie vizibil. 
,,La ce se întâmplă, la când am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos… Pe fața lui”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik

Anamaria Prodan nu a vrut să se prezinte la ultima înfățișare din cadrul procesului de divorț

Azi, 30 mai, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut o nouă înfățișare la procesul de divorț, însă marea absentă a fost chiar impresara. 

Prodan a declarat în exclusivitate pentru Click! că nu are de gând să vină la proces, întrucât este ocupată cu noul ei business, sala de fitness, unde lucrează intens cu antrenorul ei. 

Anamaria Prodan a menționat că îl va trimite pe avocatul ei, Oleg Burlacu, la proces.

Habar nu am! Sunt la sală azi, la sala pe care am deschis-o în București. Am picioare de lucrat! Nu mă duc, nici nu mă interesează. Merge avocatul azi la proces!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net