Reghecampf, mărturisiri sfâșietoare despre tragedia vieții sale: «Mi-a fost foarte greu»

Ultima actualizare:

Laurențiu Reghecampf a fost invitat la emisiunea lui Denise Rifai, unde a vorbit pentru prima dată despre cel mai dureros moment al vieții sale, și anume, moartea fiicei pe care a avut-o cu prima sa soție, Mariana Pfeiffer. 

Reghe a acceptat provocarea de a-și deschide sufletul la emisiunea ,,40 de întrebări cu Denise Rifai", astfel că antrenorul Universității Craiova a trebuit să fie mai sincer ca niciodată, atunci când prezentatoarea de la Kanal D a atins un subiect extrem de sensibil. Denise Rifai l-a întrebat pe Reghecampf despre moartea fiicei sale, Ana Lisa Cristina, ce a murit la doar un și jumătate din cauza unei malfomații congenitale la inimă.

Citește și Reghecampf a expus-o complet pe Anamaria Prodan: „Trebuia să punem capăt atunci”

Pentru Reghe acest moment a rămas o rană deschisă până în ziua de azi, așa cum el însuși a mărturisit la emisiunea lui Rifai. Antrenorul a oferit mai multe detalii emoționante despre acel moment, ce i-a răscolit sufletul

 ,,V-a frânt inima moartea fetei dumneavoastră?", a fost prima întrebare roșie, pe care i-a adresat-o Denise Rifai, în ediția de duminică a show-ului de la Kanal D. 

"Da, rău. Eram și foarte tânăr, dar mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente dificile, mai ales că era familia, fosta soție, toată lumea a trăit totul la o intensitate foarte mare. Eu atunci eram jucător la Steaua, aveam mai multă libertate să pot să plec din mediul ăla.

Trebuia să mă duc la muncă, trebuia să gândesc pozitiv. Eu cred că am trecut mult mai repede peste momentul ăla, dar în inima și sufletul meu a fost o tragedie foarte mare, mai ales că ne obișnuisem deja cu Ana Lisa", a mărturisit Laurențiu Reghecampf, la Kanal D.

Citește și Anamaria Prodan, furibundă după ce Reghe a susținut că l-a înșelat cu Dan Alexa!

Fiica lui Laurențiu Reghecampf și a Marianei Pfeiffer, Ana Lisa Cristina, a venit pe lume în 1997, însă, din păcate, a avut mari probleme de sănătate, astfel că s-a stins din viață în 1998, la scurt timp după ce a împlinit vârsta de un an. 

Reghecampf, despre ,,blestemele" din lumea fotbalului

Reghecampf nu a ocolit nici subiectele din lumea fotbalului, mai ales întâmplările ce implică accidentări grave ale jucătorilor, sau cazurile tragice în care unii fotbaliști și-au pierdut viața în accidente de mașină. În această privință, Denise Rifai l-a întrebat pe antrenor dacă crede în blesteme. 

Antrenorul Universitățiii Craiova a mărturisit că încearcă să-și păstreze credința și să fie un om puternic și rațional, mai ales în astfel de momente dificile. 

,,Încerc să fiu puternic și să nu cred, dar câteodată mă gândesc, dar nu cred. Încerc să merg pe drumul meu, să am credința mea, cred în Dumnezeu, nu o fac să mă vadă toată lumea. Câteodată în momentele dificile ne mai uităm și spre blesteme, spre lucruri pe care nu ar trebui să le vedem normal în viața noastră, dar eu vreau să nu cred în blesteme.", a dezvăluit Laurențiu Reghecampf.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net