Luca Reghecampf, prima reacție după nașterea fratelui său

Luca Reghecampf are o relație de invidiat cu tatăl său, Laurențiu. Cei doi postează adesea fotografii împreună și să pare că tehnicianul este foarte implicat în viața fiului său cel mare. Nașterea micuțului Liam este un motiv de bucurie pentru toată lumea, inclusiv pentru băiatul cel mare al antrenorului.

10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg

Luca Reghecampf, prima reacție după ce Corina Caciuc a născut! 

Luca și Laurențiu Reghecampf au o relație foarte strânsă. Băiatul cel mare al antrenorului de la Universitatea Craiova petrece mult timp în compania tatălui său, dar și a iubitei sale, Corina Caciuc.

De la întâlnirile familiei nu lipsește nici Asiana Peng, partenera lui Luca, semn că sunt foarte uniți. Tocmai din acest motiv, la scurt timp după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat nașterea fiului său, Liam, Luca a simțit nevoia să îi transmită un scurt mesaj părintelui său.

Citește și: Anamaria Prodan, primele declarații după ce Corina Caciuc a născut! Reacția dură a lui Bebeto și a fiicei impresarei

Dis de dimineață, antrenorul echipei de fotbal „Universitatea Craiova” a postat pe contul personal de Instagram veștile bune și le-a transmis, în acest context, un mesaj și celorlalți fii: Laurențiu Jr. și Luca. Click! a scris despre mesajul lui Reghe pentru cei doi băieți ai săi. Vezi aici ce a scris!

La scurt timp după, Luca Reghecampf a postat aceeași imagine ca tatăl său, iar în dreptul acesteia a scris: „Bine ai venit în familie”, alături de o inimioară albastră, îndreptată către frățiorul său nou-născut.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a publicat prima imagine cu băiețelul lui nou-născut!

stanga
dreapta
image
luca reghecampf si bebeto
luca reghecampf si asiana peng
luca reghecampf
laurentiu reghecampf luca png
reghecampf baieti laur luca jpg
luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpeg
4 asiana peng se iubeste cu luca reghecampf 5 jpg jpeg
11 fosta gimnasta care i a luat mintile lui luca reghecampf cu cine se iubeste fiul antrenorului universitatii 21 jpg jpeg
5 asiana peng se iubeste cu luca reghecampf 6 jpg jpeg
7 asiana peng se iubeste cu luca reghecampf 8 jpg jpeg

Iubita lui Luca, legătură secretă cu iubita lui Reghe, Corina 

Mai mult decât atât, relația extraordinară pe care Luca pare să o aibă cu Laurențiu Reghecampf este susținută și de relația pe care partenerele celor doi o am. După cum am menționat, nu rar se întâmplă ca ambele cupluri să facă diverse activități împreună, iar asta și pentru că Asiana Peng, iubita lui Luca, și Corina Caciuc au mai multe decât s-ar fi crezut în comun. 

Cele două sunt născute în Deva, în mod surprinzător. Se înțeleg de minune și, pe lângă relația de prietenie pe care o au, femeile din familia Reghecampf colaborează și pe plan profesional: sunt partenere de afaceri. Totodată, fosta gimnastă i-a luat apărarea iubitei lui Reghe, în conflictul pe care l-a avut cu mama sa. 

Vezi și: Primele declarații ale lui Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut!

Luca Reghecampf are o relație extraordinară cu mama sa, Mariana Pfeiffer

Chiar dacă Laurențiu Reghecampf și prima lui soție și-au spus „adio” în anul 2007, Luca a avut o relație frumoasă cu ambii părinți. Chiar și acum, ajuns la vârsta de 20 de ani, tânărul se împarte între România și Germania, țara în care locuiește mama lui. Spre exemplu, Crăciunul l-a petrecut în Germania, alături de mama lui, partenerul acesteia și iubita Asiana Peng. 

Luca Reghecampf a terminat liceul în Emiratele Arabe Unite și, în prezent, urmează cursurile unei universități din România. Inițial, voia să își continue studiile superioare în SUA, dar pandemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap și a fost nevoit să se transfere în București. Locuiește cu tatăl său de la 15 ani, după o perioadă în care cei doi nu și-au vorbit. 

Citește și: Corina Caciuc a născut! Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
image png
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg