Luca Reghecampf, prima reacție după nașterea fratelui său

Ultima actualizare:

Luca Reghecampf are o relație de invidiat cu tatăl său, Laurențiu. Cei doi postează adesea fotografii împreună și să pare că tehnicianul este foarte implicat în viața fiului său cel mare. Nașterea micuțului Liam este un motiv de bucurie pentru toată lumea, inclusiv pentru băiatul cel mare al antrenorului.

10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg

Luca Reghecampf, prima reacție după ce Corina Caciuc a născut! 

Luca și Laurențiu Reghecampf au o relație foarte strânsă. Băiatul cel mare al antrenorului de la Universitatea Craiova petrece mult timp în compania tatălui său, dar și a iubitei sale, Corina Caciuc.

De la întâlnirile familiei nu lipsește nici Asiana Peng, partenera lui Luca, semn că sunt foarte uniți. Tocmai din acest motiv, la scurt timp după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat nașterea fiului său, Liam, Luca a simțit nevoia să îi transmită un scurt mesaj părintelui său.

Citește și: Anamaria Prodan, primele declarații după ce Corina Caciuc a născut! Reacția dură a lui Bebeto și a fiicei impresarei

Dis de dimineață, antrenorul echipei de fotbal „Universitatea Craiova” a postat pe contul personal de Instagram veștile bune și le-a transmis, în acest context, un mesaj și celorlalți fii: Laurențiu Jr. și Luca. Click! a scris despre mesajul lui Reghe pentru cei doi băieți ai săi. Vezi aici ce a scris!

La scurt timp după, Luca Reghecampf a postat aceeași imagine ca tatăl său, iar în dreptul acesteia a scris: „Bine ai venit în familie”, alături de o inimioară albastră, îndreptată către frățiorul său nou-născut.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a publicat prima imagine cu băiețelul lui nou-născut!

Iubita lui Luca, legătură secretă cu iubita lui Reghe, Corina 

Mai mult decât atât, relația extraordinară pe care Luca pare să o aibă cu Laurențiu Reghecampf este susținută și de relația pe care partenerele celor doi o am. După cum am menționat, nu rar se întâmplă ca ambele cupluri să facă diverse activități împreună, iar asta și pentru că Asiana Peng, iubita lui Luca, și Corina Caciuc au mai multe decât s-ar fi crezut în comun. 

Cele două sunt născute în Deva, în mod surprinzător. Se înțeleg de minune și, pe lângă relația de prietenie pe care o au, femeile din familia Reghecampf colaborează și pe plan profesional: sunt partenere de afaceri. Totodată, fosta gimnastă i-a luat apărarea iubitei lui Reghe, în conflictul pe care l-a avut cu mama sa. 

Vezi și: Primele declarații ale lui Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut!

Luca Reghecampf are o relație extraordinară cu mama sa, Mariana Pfeiffer

Chiar dacă Laurențiu Reghecampf și prima lui soție și-au spus „adio” în anul 2007, Luca a avut o relație frumoasă cu ambii părinți. Chiar și acum, ajuns la vârsta de 20 de ani, tânărul se împarte între România și Germania, țara în care locuiește mama lui. Spre exemplu, Crăciunul l-a petrecut în Germania, alături de mama lui, partenerul acesteia și iubita Asiana Peng. 

Luca Reghecampf a terminat liceul în Emiratele Arabe Unite și, în prezent, urmează cursurile unei universități din România. Inițial, voia să își continue studiile superioare în SUA, dar pandemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap și a fost nevoit să se transfere în București. Locuiește cu tatăl său de la 15 ani, după o perioadă în care cei doi nu și-au vorbit. 

Citește și: Corina Caciuc a născut! Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net