Cuplu bombă în showbiz! Luca, fiul lui Reghecampf, se iubește cu o fostă vedetă de la "Survivor"

image
Luca, alături de mama lui, Mariana Pfeiffer, și de iubita Asianafoto: Instagram

Luca (19 ani), fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie, a dat lovitura în amor. În timp ce tatăl său a trecut printr-un recent scandal conjugal, Luca este foarte fericit în dragoste. Tânărul se iubeşte cu o fostă concurentă de la “Survivor România”.

Este vorba despre frumoasa gimnastă Asia Peng (21 de ani), după cum anunță Fanatik, “Faimoasa” care a făcut furori în primul sezon “Survivor România”, de la Kanal D. Cei doi îndrăgostiți locuiesc în țări diferite: Asiana este stabilită în România, iar Luca Reghecampf stă în Germania. Relația dintre cei doi este însă una foarte serioasă. Cei doi îndrăgostiți se află acum într-o vacanţă în Italia, în zona muntoasă a Alpilor. Aceștia nu au plecat singuri, ci însoţiţi de Mariana Pfeiffer, mama lui Luca și prima soție a lui Laurențiu Reghecampf.

image
Asiana Peng și Luca Reghecampffoto: Instagram

Cine este Asiana Peng, iubita lui Luca Reghecampf

Născută din mamă româncă și tată chinez, Asiana Peng este una dintre cele mai cunoscute gimnaste ale noii generații, ea reușind să ajungă la Campionatele Europene de la Sofia din 2014. Deși a fost considerată o mare speranță a gimnasticii românești, Asiana a ratat participarea la Olimpiada din 2016, de la Rio, în urma unui scandal dintre gimnastă și antrenorii de la acea vreme, Mariana Bitang și Octavian Belu. Sportiva i-a acuzat pe aceștia din urmă de abuzuri făcute în timpul cantonamentelor și antrenamentelor.

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Gaspar Gyorgy foto arhiva personala jpeg
Protest fata de mobilizare in Rusia FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg