Anamaria Prodan, apariție de milioane la un eveniment monden. Nici fiica ei nu s-a lăsat mai prejos

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț de Laurențiu Reghecampf, dar se bucură din plin de viață și radiază de fericire. A confirmat că în viața ei există un alt bărbat, iar aparițiile sale în public sunt la fel de frecvente. Marți seară a participat la un eveniment monden alături de fiica sa, Sarah. Cele două au întors toate privirile. 

Anamaria Pordan și Sarah Dumitrescu
Anamaria Pordan și Sarah Dumitrescu

Anamaria Prodan a participat marți seară, 10 mai, la un eveniment monden, la care au fost prezente mai multe nume importante din showbizul autohton. Între persoanele care au sosit la eveniment s-au numărat și prezentatorul Cătălin Măruță, dar și fiica fostului premier Petre Roman, Oana Roman. Adela Popescu și cântărețul Jorge au fost alți doi participanți. 

Citește și: Anamaria Prodan, o nouă aroganță. Cum arată geanta de 100.000 de euro 

Cea care a întreținut atmosfera și s-a asigurat că nimeni nu va sta pe scaun și se va plictisi a fost cântăreața Anna Lesko. Ea a îmbrăcat o costumație provocatoare, a urcat pe scenă și a cântat mai multe melodii din repertoriul propriu. 

Revenind la impresara Anamaria Prodan, ea a fost însoțită de fiica cea mică, Sarah Dumitrescu. Dacă Anamaria Prodan a ales să poarte o ținută viu colorată, cu motive orientale, fiica a preferat o ținută all-black din care nu a lipsit geaca de piele.

Anamaria Prodan a captat atenția nu doar cu zâmbetul plin de fericire, ci și datorită unui accesoriu pe care nu multă lume și l-ar putea permite. Este cunoscută pasiunea ei pentru gențile de firmă, așadar în seara de 10 mai, a ales să poarte o geantă marca Hermes Birkin, în valoare de aproximativ 100.000 de euro! 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, după ce au decis să pună capăt celor 13 ani de mariaj. Au de împărțit custodia fiului pe care îl au împreună, dar și o avere impresionantă. Laurențiu Regecampf urmează să devină tată, căci iubita lui Corina Caciuc este însărcinată în ultimul trimestru.

Vezi și: Anamaria Prodan, cucerită de noul partener 

Nici Anamaria nu are o situație amoroasă deloc rea. Impresara trăiește o poveste de dragoste alături de un bărbat cu origini arabe, potent financiar. Însă, Anamaria nu dorește să facă publică relația cu el și să dezvăluie identitatea acestuia până când nu se va finaliza divorțul de Reghecampf, conform propriilor spuse. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net