Laurențiu Reghecampf o contrazice pe Prodanca și pleacă din România

Ultima actualizare:

Laurențiu Reghecampf, 46 de ani, își ia „la revedere” de la România. Antrenorul lasă în urmă problemele avute acasă, în ultima perioadă, și își face bagajele.

Reghe a fost numit marți, 21 iunie, antrenor principal al echipei Neftchi Baku, din Azerbaidjan, anunță DigiSport.ro

Fosta soție i-a prevestit eșecul

Mișcarea lui Reghecampf vine, totodată, ca un drept la replică indirect, evident, la declarațiile făcute de fosta soție, Anamaria Prodan, la scurt tip de la despărțirea antrenorului de staff-ul fostei echipe, Universitatea Craiova. 

Citește și: VIDEO Reghecampf și Corina Caciuc, prima apariție împreună, la un eveniment de gală!

Dacă nu se trezește urgent se va alege praful de el din toate punctele de vedere. Căderea lui este cumplită și și-a distrus viața din toate punctele de vedere. Îmi pare rău că-l părăsesc toți, dar lumea vrea performanță, toți trăiesc demni alături de familiile lor, toți sunt bărbați. Știam că încet-încet pleacă toți”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!, în urmă cu câteva zile.

NEGOCIERILE AU FOST SECRETE

Laurențiu Reghecampf a încheiat, recent, contractul cu Universitatea Craiova, echipă clasată pe locul al treilea în Liga I, în sezonul trecut.

Laurențiu Reghecampf a acordat și un interviu pentru Neftchi TV. „Am găsit oameni minunați aici și un președinte onest. Este bine că n-a aflat nimeni despre negocieri. În țara mea, nu e ușor să ascunzi astfel de lucruri. Neftchi este un club mare și este normal să negocieze cu mai mulți antrenori. Sunt fericit că eu am fost acea persoană”, a declarat Reghe.

  Potrivit ProSport, Laurențiu Reghecampf va încasa 480.000 de euro pe sezon, adică va avea un salariu lunar de 40.000 de euro, la noua echipă.  

A semnat pentru doi ani

Conform sursei citate, antrenorul român a semnat un contract pentru două sezoane.

„Sunt obișnuit cu obiectivele importante. La orice echipă pe care am antrenat-o, am încercat să câștig campionatul. Este bine că obiectivele mele și cele ale clubului sunt aceleași. Cu siguranță, câștigarea titlului este obiectivul pentru următorul sezon.

Citește și: Ce și-a tatuat Anamaria Prodan după despărțirea de Reghe!

Îmi place să jucăm un fotbal ofensiv, un fotbal total. Vreau ca echipa mea să aibă mingea, să avem o posesie bună", a mai spus Laurențiu Reghecampf, într-un interviu pentru Neftchi TV, preluat de DigiSport.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net