Elena Merișoreanu spune tot despre întâlnirea cu Corina Caciuc: «M-au trecut niște fiori»

Ultima actualizare:

Elena Merișoreanu a dezvăluit ce impresie i-a lăsat întâlnirea cu Corina Caciuc, când a stat la aceeași masă cu ea și cu Laurențiu Reghecampf, în cadrul unui eveniment monden, Gala Femeilor Remarcabile. 

Artista de muzică populară a fost una dintre invitatele de seamă de la marele eveniment, care a celebrat femeile de succes, ce reprezintă un model de urmat. Gala a avut loc la Muzeul Național de Artă al României, într-o sală de festivități, unde vedetele au fost așezate alături la câte o masă. Solista a stat chiar lângă Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina Caciuc, care tocmai a dat naștere primului copil al cuplului. 

Citește și: Război pe copil între Prodanca și Reghe! Bebeto va fi audiat la Judecătoria Buftea

Elena Merișoreanu a dezvăluit ce impresie i-a făcut noua parteneră a lui Reghe, având în vedere că Anamaria Prodan este fiica regretatei Ionela Prodan, cea mai bună prietenă a artistei de muzică folclorică. Merișoreanu și-a amintit cu durere că ultima dată când l-a întâlnit pe Reghecampf a fost la înmormântarea Ionelei Prodan, pe vremea când era căsătorit cu Anamaria

Ne-am întâlnit la un eveniment extraordinar de frumos și ne-am nimerit la aceeași masă, nu eram numai eu. Pe Laurențiu l-am cunoscut în casa regretatei Ionela Prodan cu Anamaria, ne vedeam la evenimente, la zile deosebite. Ultima dată m-am văzut cu el la înmormântarea fostei soacre”, a povestit artista.

Citește și: VIDEO Reghecampf și Corina Caciuc, prima apariție împreună, la un eveniment de gală!

«Mi-au trecut așa fiori prin suflet»

Elena Merișoreanu și-a dat cu părerea și despre Corina Caciuc, după ce a schimbat câteva vorbe cu aceasta în cadrul evenimentului. Artista susține că i s-a părut că noua parteneră a lui Reghe este o tânără ambițioasă și frumoasă, dar că a trecut-o un fior când a realizat că tehnicianul a divorțat de fiica celei mai bune prietene ale ei, care din păcate nu mai este în viață. 

Ne-am făcut poze, am mai schimbat vorbe. La un moment dat s-au ridicat și zic: „Plecați”, iar ea a spus: „Da, plecăm pentru că trebuie să alăptez”. Mi s-a părut o femeie normală, nu am nimic de comentat și nici nu m-aș putea băga în familia nimănui. De ce să nu recunosc, m-ar bate Dumnezeu, e o fată tânără, de ambiție ok, e chiar frumoasă, dar mi-au trecut așa fiori prin suflet când știu că a fost căsătorit cu fiica celei mai bune prietene ale mele”, a mai adăugat Merișoreanu. 

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, o prezență discretă la eveniment

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au făcut pentru prima dată apariția la un eveniment monden, în calitate de cuplu, când au luat parte la Gala Femeilor Remarcabile. 

Cei doi au fost două prezențe destul de discrete. Corina Caciuc a purtat o rochie complet albă, cu decolteu și a avut părul strâns într-o coadă, la spate. Iubita lui Reghecampf a încercat să nu epateze, deși probabil toți ochii au fost ațintiți asupra controversatului cuplu.

În urmă cu câteva săptămâni, Corina Caciuc l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil al tehnicianului Universității Craiova, un băiețel care se numește Liam. Nașterea micuțului a avut loc în plin scandal de divorț cu sexy-impresara Anamaria Prodan, cu care a avut o relație de 15 ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net