VIDEO Reghecampf și Corina Caciuc, prima apariție împreună, la un eveniment de gală!

Ultima actualizare:

Laurențiu Reghecampf s-a afișat cu Corina Caciuc la un eveniment de gală, moment ce a marcat prima apariție a celor doi, în calitate de cuplu, în lumea mondenă.

Reghe nu a dus-o pe mama fiului său cel mic său într-un loc oarecare, ci chiar la Gala Femeilor Remarcabile, eveniment ce s-a desfășurat cu mare fast, la Muzeul Național de Artă al României. Unul dintre amfitrionii evenimentului a fost chiar bunul prieten al antrenorului, Cătălin Măruță, care a prezentat Gala alături de vedeta Kanal D, Ilinca Vandici. 

Citește și: Laurențiu Reghecampf, fotografie adorabilă cu fiul său și al Corinei Caciuc: «Îl iubesc pe tati»

Cătălin Măruță l-a salutat pe bunul său tovarăș, Laurențiu Reghecampf și i-a felicitat pe amândoi pentru nașterea fiului lor, Liam.

«Distracție plăcută Laurențiu, stai să vezi ce urmează, cearcăne, nopți pierdute», i-a spus pe un ton ironic Măruță. 

Măruță a complimentat fericitul cuplu, la prima lor ieșire împreună, în cadrul unui eveniment de anvergură. 

«Un domn remarcabil cu o doamnă remarcabilă»

Citește și: Laurențiu Reghecampf a publicat prima imagine cu băiețelul lui nou-născut!

Laurențiu Reghecampf și-a făcut apariția la brațul Corinei Caciuc, care tocmai a dat viață celui de-al treilea fiu al antrenorului, Liam. Cuplul s-a afișat în ținute extrem de elegante, Reghe a optat pentru o ținută ,,al black", pantaloni negri cu cămașă neagră, în timp ce iubita sa, Corina Caciuc, a purtat o rochie albă, vaporoasă cu decolteu adânc, iar părul l-a avut strâns la spate.

Într-o atmosferă selectă și așezați la masă cu mai multe personalități din lumea bună, Reghe și Corina păreau să se bucure din plin de această ieșire în doi, chiar dacă iubita antrenorului părea puțin stânjenită față de toți cei prezenți, din cauza scandalului răsunător ce a însoțit relația lor, încă de la început.

Reghecampf era total relaxat și privea cu interes pe scenă unde se se înmânau premiile pentru femeile ,,remarcabile" ale anului. 

Laurențiu Reghecampf pare să se bucure de o perioadă de liniște, după ce Corina Caciuc i-a dăruit un băiețel, iar divorțul de Anamaria Prodan se apropie de sfârșit. 

Reghecampf și Anamaria Prodan se luptă pe custodia fiului lor

Reghe nu a scăpat încă de furia Anamariei Prodan, iar acum cei doi discută custodia fiului lor, Bebeto. Băiatul în vârstă de 13 a fost audiat de judecători, la data de 2 iunie, în vederea stabilirii orarului de vizite ale tatălui. Anamaria Porodan nu l-a putut însoți pe fiul ei, deoarece era plecată la Abu Dhabi, astfel că cea care s-a ocupat de adolescent în acea zi a fost sora mai mare a lui Bebeto, Sarah Dumitrescu. Copilul a oferit și o declarație scurtă despre ce s-a întâmplat în sala de judecată. 

,,A fost bine. Noi mereu trecem peste perioadele tensionate și dificile. Mama e în Abu Dhabi. Am vorbit cu mama înainte de audieri

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net