Anamaria Prodan, primele declarații după ce Corina Caciuc a născut!

Ultima actualizare:

Corina Caciuc a născut joi, 19 mai, la primele ore ale dimineții, un băiețel de nota 10, iar vestea a ajuns imediat la urechile impresarei Anamaria Prodan. Iată ce i-a urat aceasta, prin intermediul Click!, antrenorului Universității Craiova, devenit tătic de băiat pentru a treia oară.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Citește și: Laurențiu Reghecampf a publicat prima imagine cu băiețelul lui nou-născut!

Cel de-al treilea băiat al lui Laurențiu Reghcampf a venit pe lume sănătos tun, dolofan și a primit nota 10 la naștere. Anamaria Prodan a oferit primele declarații, pentru Click,! după nașterea celui de-al treilea băiat al lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, primele declarații după ce Corina Caciuc a născut: „Un copil nu se face pe bandă rulantă, din orice poziție!"

Să-i trăiască și să aibă grijă măcar de ăsta! Poate înțelege de data asta că un copil nu se face pe banda rulantă, oriunde, oricum, din orice poziție și nu se lasă de izbeliște când apare altă femeie. Familia și copiii sunt lucruri sfinte.“, a declarat Anamaria Prodan , în exclusivitate, pentru Click!

Reghe a devenit tată de băiat, a treia oară Sursa: Instagram
Reghe a devenit tată de băiat, a treia oară Sursa: Instagram

Citește și: Mesajul lui Reghe pentru Bebeto și Luca, dupa ce Corina Caciuc a născut

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se vor întâlni, din nou, față în față Judecătoria Buftea pe 30 mai, dată la care a fost stabilit să aibă loc următorul termen, în procesul de divorț. Deși cei doi se chinuie de câteva luni să divorțeze pe cale amiabilă, avocații nu au reșit să cadă la o înțelegere în acest sens. 

Între timp, Laurențiu Reghecampf a introdus și o Ordonanță Președențială, prin care cere ca fiul său, Laurențiu Reghecampf junior să-l poată vizita la Craiova, acolo unde locuiește cu Corina Caciuc.

Citește și: Primele declarații ale lui Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut!

La înfățișarea din 30 mai, se va face și mult-disputatul partaj, unde Laurențiu Reghecampf va trebui să dea jumătate din avere înapoi, conform spuselor impresarei Anamria Prodan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net