Anamaria Prodan, declarații surprinzătoare despre relația ei cu Reghe: «Vorbim non stop..»

Ultima actualizare:

Relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare a fi un izvor nesecat de puncte culminante, iar deznodământul nu se zărește la orizont. Recent, în încercarea sa de a o denigra din nou pe actuala parteneră a lui Reghe, impresara a făcut câteva declarații surprinzătoare.

Anamaria Prodan, declarații surprinzătoare despre relația ei cu Laurețiu Reghecampf Foto: Instagram
Anamaria Prodan, declarații surprinzătoare despre relația ei cu Laurețiu Reghecampf Foto: Instagram

Invitată la Prima TV, în emisiunea moderată de Cristi Brancu, Anamaria Prodan a povestit despre situația în care se află în prezent relația cu fostul antrenor al Craiovei, actual antrenor în Azerbaijan.

Nu rata: Prodanca vrea să-l ducă pe Reghe la sapă de lemn: „Are să achite 50.000 de euro”

Anamaria Prodan: „El știe unde e azi, fără Anamaria Prodan”

În prim plan a fost prezentată din nou povestea de iubire dintre Reghecampf și Corina Caciuc, pe care Prodan nu o vede deloc cu ochi buni, readucând la suprafață „trecutul” tinerei care l-a făcut pe antrenor de curând și tătic.

Trebuie să își asume trecutul acestei fete, în țară, în străinătate. Asta este! Am încercat să îl fac să înțeleagă ca nu are cum să repare, va fi urmărit o viață de imaginea ei. El știe unde este astăzi, fără Anamaria Prodan, cu o domnișoară cunoscută prin oraș. Mi-aș dori să fie fericit, cred că asta e cel mai important. Ce avem de reglat, o să reglăm noi între noi.”, a spus Anamaria Prodan.

Vezi și: Fiul Anamariei Prodan și al lui Reghe l-ar fi „prins” pe antrenor cu Corina Caciuc! „Le-a bătut la ușă”

Ce spune Anamaria Prodan despre relația dintre Reghe și fiul lor

Totodată, impresara a continuat să explice că relația dintre Reghe și fiul lor, Laurențiu Jr, alintat „Bebeto”, nu este tocmai una bună. 

Bebe nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc? Băiatul știe tot, suferă. Nu mai putem face nimic. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut. Este problema lui.

Eu, fetele și Laur Junior, trăim frumos. Mesajele lui Laurențiu Junior sunt dure pentru că este mare și are orgoliu. Laur a fost un bărbat foarte mândru. (..) Să fie fericit, dar cred că e doar o iluzie optică și, la cum îl știu eu, și îl știu foarte bine, suferă tare în el (Laurențiu Reghecampf n.r). La fel suferim și noi, am construit ceva împreună și nu o să îmi explic niciodată de ce s-a întâmplat asta.”, i-a mai spus Anamaria Prodan lui Cristi Brancu. 

Vezi și: Anamaria Prodan, furibundă după ce Reghe a susținut că l-a înșelat cu Dan Alexa!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vorbesc zilnic?

Spre surprinderea tuturor, Anamaria Prodan a mai dezvăluit că vorbește zilnic cu fostul ei partener, cu care a fost „la cuțite” în ultima perioadă, la nivel declarativ cel puțin.

„Eu cu Laurențiu comunic non stop. Vorbim despre orice, ce probleme am, ce nevoie are Bebe, ce s-a scris. Pe copil nimeni nu îl poate obliga. Dacă el nu vrea să meargă la tatăl lui... Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur și ne gândim cum s-a ajuns aici. Până închid ochii o să rezolv puzzle-ul asta: cum a ajuns fetița asta (Corina Caciuc n.r) atât de aproape de noi?(..) Laurențiu a fost doar o pradă ușoară.”, a mai spus impresara. 

Anamaria Prodan, categorică în privința Corinei Caciuc

Anamaria Prodan a continuat mai apoi să o atace pe actuala parteneră a lui Reghecampf. „Ea e nimeni, dar urcă pe spatele soțului meu. Această femeie nu l-ar fi băgat în seama dacă era cum era când l-am luat eu. Astfel de femei trăiesc toată viața pentru a găsi așa ceva.

Fetița și-a dorit foarte tare la ziar, i-a cerut lui Laurențiu să o scoată, să o pună pe prima pagină. Laurențiu e un om de cuvânt, a pus-o. Și atunci a apărut tot: poze, filmulețe. NU va putea niciodată să mai stea cum stătea alături de familia lui.

O să îl urmărească toată viața. Îi doresc să aibă putere să ducă tot ce va urma. Sper să se poată ridica și să înțeleagă că el trebuie să lupte nu numai cu fotbalul, ci și cu ceea ce vine din spate și îl trage în jos.”, a spus Anamaria Prodan, la Prima TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net