Fiul Anamariei Prodan și al lui Reghe l-ar fi „prins” pe antrenor cu Corina Caciuc! „Le-a bătut la ușă”

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan contraatacă! După ce Laurențiu Reghecampf i-a dat replica impresarei pentru toate acuzațiile ce i-au fost aduse de-a lungul timpului, acum Ana revine cu noi dezvăluiri! 

Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, are 13 ani Foto: Arhivă personală
Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, are 13 ani Foto: Arhivă personală

Scandalul legat de divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf e departe de a fi „stins”. Impresara a venit cu noi acuzații la adresa fostului ei partener, povestind că fiul lor, Bebeto, l-ar fi „prins” cu Corina Caciuc la un moment dat, căreia i se adresează cu apelativul „amanta”.

Prodan a povestit despre momentul în care Bebeto, fiul lor de 13 ani, a bătut la ușa tatălui, în timp ce antrenorul ar fi fost cu Corina Caciuc.

Fiul Anamariei Prodan l-ar fi „prins” pe Reghe cu Corina Caciuc

Impresara a dezvăluit cum a avut loc întâmplarea. Se pare că Bebe și-a urmărit tatăl cu ajutorul GPS-ului de pe telefon și l-a rugat pe șoferul familiei să-l ducă la adresa respectivă, acolo unde apărea că se află antrenorul.

Bebeto și-a urmat planul de „investigator” și a ajuns la locația unde Laurențiu Reghecampf se afla cu actuala lui parteneră, Corina Caciuc. Cel mic le-a bătut la ușă, iar de aici totul e....istorie.

Anamaria Prodan a mărturisit că acela a fost un moment mai mult decât stânjenitor pentru fiul lor, dar mai ales pentru Laurențiu Reghecampf, care a fost astfel „prins în fapt” de către fiul său de doar 13 ani. 

I-a deschis pe telefon locația și l-a urmărit, iar la ora 6 dimineața a bătut la ușă, la amantă, iar noi eram pe telefon cu cel mic. A plecat cu șoferul meu (..)”, a spus Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan, deranjată de declarațiile lui Reghe cu privire la fiicele ei

De asemenea, impresara nu a putut să treacă cu vederea nici alte declarații făcute de fostul de partener. Pe aceasta a deranjat-o că Reghecampf a dezvăluit în podcastul lui Măruță că el le-a oferit bani și bunuri și fiicelor Anamariei din relația ei anterioară, după ce a fost acuzat de către Prodan că nu s-ar fi ocupat de familie.

Cum să vorbești tu ca părinte să spui că „eu le-am luat casă”, discuția dintre noi nu contează, ne certăm pe bani, avere, tot ce ai luat din casă. Dar tu să îndrăznești să vorbești de copiii familiei noastre, de copiii tăi mă?!”, a mai declarat Anamaria Prodan.

„Războiul” dintre ei este însă departe de a fi soluționat, având în vedere că ambii au variante diferite ale poveștii. Reghecampf susține că el aducea toți banii în casă și toate bunurile Anamariei au fost cumpărate de el, în timp ce Prodan susține opusul și vrea acum să obțină toate obiectele despre care susține că i-au fost „furate” din casă: bani, ceasuri, genți ș.a.m.d. Anamaria susține că Reghe le-ar fi luat pentru a i le oferi Corinei Caciuc.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net