Anamaria Prodan, reacție dură după ce Reghecampf a părăsit Universitatea Craiova: «Va fi compromis»

Imediat după ce Laurențiu Reghecampf a încheiat contractul cu Universitatea Craiova, Anamaria Prodan a reacționat în mod public la sfârșitul colaborării dintre clubul sportiv și fostul ei soț.

stanga
dreapta
cub anamaria prodan png
Anamaria Prodan
cub  anamaria prodan 2 png
reghecampf si anamaria prodan
cub divort anamaria prodan png
anamaria prodan png
anamaria prodan (2) jpg

Managerul le-a transmis fanilor că Reghecampf se află într-un moment sensibil al carierei sale, iar următorul său loc de muncă ar putea conta foarte mult pentru viitorul său în lumea fotbalului, potrivit Digisport

Vezi și Reghecampf și Prodanca, întâlnire de zero grade la o terasă din Capitală!

Anamaria Prodan, prima reacție după încheierea contractului dintre Reghecampf și Universitatea Craiova

În ciuda divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, agentul FIFA încă speră ca antrenorul să nu rămână foarte mult fără loc de muncă și, mai devreme sau mai târziu, să-și găsească un angajament.

Citește și Laurențiu Reghecampf a părăsit Universitatea Craiova! Prima sa reacție

Totuși, agentul FIFA a subliniat că viitoarea echipă pe care o va prelua s-ar putea să fie decisivă pentru cariera lui. Dacă următoarea echipă pe care o coordonează nu va avea rezultate, zilele lui Reghe ca antrenor s-ar putea să fie numărate.

„Când nu ai rezultate, ca antrenor, ești demis. Asta e viața. Vă spun sincer, eu mă rog pentru el să nu stea mult pe tușă și să-și găsească un angajament. Dar, și să reușească.

Dacă va mai prelua o echipă din România și nu va reuși, atunci va fi compromis, Și profesional și personal.

De ce? Pentru că de cinci-șase ani nu a mai avut nicio performanță, nici nu mai știu exact, am pierdut șirul anilor. Cred că din Arabia, de la Al Hilal, când a jucat finala Champions League Asia, deci sunt mai mulți ani”, a declarat agentul FIFA.

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru fostul soț

Chiar și așa, Anamaria Prodan nu se dă mai în spate. Aceasta a pus eșecurile pe care Laurențiu Reghecampf le-a avut în plan profesional pe alegerile pe care acesta le-a făcut în viața lui personală. 

„E greu să te mai concentrezi la fotbal, când ești mai mult cu gândul la amante, la cum să-ți furi familia. El a avut rezultate doar atunci când a fost liniștit.

Și-a distrus munca în ultimii ani. A crezut că a atins cerul cu mâna și a ajuns milionar, dar nu este deloc așa. Este jenant să ajungi să te dea afară din Arabia Saudită.”, a mai subliniat Anamaria Prodan.

Cariera de antrenor a lui Laurențiu Reghecampf se afla în culmea succesului, în timpul șederii sale la FCSB, unde a reușit să conducă echipa spre două titluri. Totuși, în afară de perioada pe care acesta a petrecut-o la echipa lui Becali, între 2012 și 2014, acesta nu a reușit să aibă mare succes cu alte echipe. 

Chiar și așa, din cauza rezultatelor obținute la FCSB, acesta a reușit să negocieze la sânge contractele pe care acesta le-a avut cu reprezentanții din Arabia Saudită.

stanga
dreapta
anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
laurentiu reghecampf podcast maruta png
1 laurentiu reghecampf tragediile din viata lui moartea fetitei2 jpg jpeg
laurentiu reghecampf anamaria prodan jpeg
4 anamaria prodan divort laurentiu reghecampf 2 jpg jpeg
Reghecampf

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
andrei balan webp
image png
Katie Washbourne jpg
anca pandrea 1 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
FotoJet (1) jpg
image png
lamaie jpg
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula