Cristian Boureanu, înșelat de femeile din viața lui! Cum a «prins-o» pe Valentina Pelinel

Ultima actualizare:

Cristian Boureanu a acceptat provocarea de a participa în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță, după 8 ani în care nu a mai oferit presei niciun interviu. În vârstă de 49 de ani, fostul politician a atins mai multe subiecte delicate, în timpul discuțiilor cu Măruță. Iată cum a aflat că prima soție l-a înșelat cu nașul de cununie, dar și ce spune despre Valentina Pelinel!

Cristian Boureanu a fost căsătorit de două ori, însă ambele mariaje au sfârșit prin divorț, urmând chiar și un „scenariu” asemănător. Prima lui soție, Irina Șoancă, alături de care are și o fiică, pe Ioana, l-a înșelat chiar cu nașul lor de cununie, Sebastian Vlădescu, iar Valentina Pelinel s-a îndrăgostit de prietenul lui, Cristi Borcea.

Citește și: Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit! Declarațiile oficiale ale celor doi

Cristian Boureanu, primul interviu după 8 ani de „pauză”

Fostul politician vorbește acum cu deschidere despre aceste evenimente, dezvăluind chiar și cum a aflat că a fost înșelat! Întrebat dacă mai ține legătura cu prima soție, Boureanu a răspuns afirmativ. Acesta a dezvăluit că aflat de „idilă”, după ce fostul ministru al finanțelor publice, Sebastian Vlădescu, i-a dat „vestea” într-un mod neașteptat. 

Cum a aflat Cristian Boureanu că a fost înșelat de prima soție

Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Irina din 2000 până în 2004, atunci când au ales calea divorțului. Cu toate acestea, mai păstrează legătura, având în vedere că au o fiică împreună.

Citește și: Imaginea HOT cu fiica lui Cristi Boureanu în sutien! Ioana are 22 de ani, este tunată și complet transformată!

Mai vorbim....După ce a vrut să mă bage la pușcărie de câteva ori, e ok. (..) A fost opțiunea ei (să îl înșele n.r) M-a scos la o cafea, Sebastian, să îmi spună. Și-atunci l-am ascultat, uite așa, stăteam, și i-am zis: «auzi, am o intrebare. Ai bani la tine? Plătești tu cafeaua? Bine».

M-am ridicat și am plecat. Și m-am dus pe jos acasă, am zis că nu are rost să mă urc la volan că sunt nervos, m-am gândit ce am de făcut, m-am lăsat de cafea, am zis 5 ani îmi iau o pauză.”, a povestit Boureanu.

Tu simțeai ceva?”, l-a întrebat Cătălin Măruță. „Hai să spunem așa. De fiecare dată când în spatele cortinei relația începea să se destrame, au am simțit. Dumnezeu mi-a dat întotdeauna un semn.

Sunt două lucruri: oamenii încep să se certe și nu știu de ce. Unul din ei știe de ce se întâmplă toată chestia asta.”, a mai spus Boureanu, în filmulețul de promovare al podcastului, care urmează să fie difuzat în variantă completă.

Care este varianta Irinei, prima soție a lui Boureanu. Spune că au divorțat din cauza violenței

Irina, fosta soție a lui Cristian Boureanu, a negat însă, de-a lungul timpului, acuzațiile potrivit cărora l-ar fi înșelat pe acesta, susținând că cei doi ar fi decis de comun acord să divorțeze, în 2003. Mai mult decât atât, motivul separării ar fi fost violența fizică și verbală, nu infidelitatea, însă fostul politician neagă vehement această versiune. 

Boureanu susține că a fost înșelat și de Valentina Pelinel: „Vezi că ăsta vrea să te.....”

Așa cum era de așteptat, a fost atins și „subiectul” Valentina Pelinel, cea de-a doua soție a fostului politician. Relația lor a urmat, cumva, același curs. Cei doi s-au căsătorit în 2007, iar în 2014 a urmat divorțul. Boureanu susține însă că a aflat că a fost înșelat de aceasta prin 2011, cu prietenul lui, care în prezent este și soțul Valentinei, Cristi Borcea. 

Pe Valentina ai iertat-o?”, a întrebat din nou Măruță. „Cum să nu..Nu am știut ce s-a întâmplat, am aflat mai târziu, că undeva de prin 2011 ei au început să aibă o relație. Nu știu exact de când, nu m-am mai interesat că oricum mă despărțisem de Valentina când am aflat.

Dar îmi aduc aminte că i-am zis Valentinei, încă din prima zi: Vezi că ăsta vrea să te ....Și nevastă-sa se dădea la mine. Femeia alege..Poți să te dai peste cap.. Noi facem pe cocoșii, ne încordăm. Ea a ales de mult.”, a mai spus Boureanu.

Cristian Boureanu și Sebastian Vlădescu „împart” și o sentință cu închisoarea

În prezent, Boureanu și fostul ministru al finanţelor, Sebastian Vlădescu (64 de ani), împărtășesc și o sentință primită din partea Curții de Apel, cei doi fiind condamnați, alături de fostul şef al Eximbank, Ionuț Cristea, la închisoare, pentru fapte de corupţie în dosarul reabilitării căii ferate Bucureşti-Constanţa. Hotărârea nu este însă definitivă și poate fi atacată cu apel.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net