Cristian Boureanu, înșelat de femeile din viața lui! Cum a «prins-o» pe Valentina Pelinel

Cristian Boureanu a acceptat provocarea de a participa în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță, după 8 ani în care nu a mai oferit presei niciun interviu. În vârstă de 49 de ani, fostul politician a atins mai multe subiecte delicate, în timpul discuțiilor cu Măruță. Iată cum a aflat că prima soție l-a înșelat cu nașul de cununie, dar și ce spune despre Valentina Pelinel!

stanga
dreapta
boureanu1 png
boureanu jpg
11 ioana boureanu 1 jpg jpeg
8 ioana boureanu interventii estetice 3 jpg jpeg
1 ioana boureanu 2 jpg jpeg
1 cristian boureanu 0 jpeg

Cristian Boureanu a fost căsătorit de două ori, însă ambele mariaje au sfârșit prin divorț, urmând chiar și un „scenariu” asemănător. Prima lui soție, Irina Șoancă, alături de care are și o fiică, pe Ioana, l-a înșelat chiar cu nașul lor de cununie, Sebastian Vlădescu, iar Valentina Pelinel s-a îndrăgostit de prietenul lui, Cristi Borcea.

Citește și: Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit! Declarațiile oficiale ale celor doi

Cristian Boureanu, primul interviu după 8 ani de „pauză”

Fostul politician vorbește acum cu deschidere despre aceste evenimente, dezvăluind chiar și cum a aflat că a fost înșelat! Întrebat dacă mai ține legătura cu prima soție, Boureanu a răspuns afirmativ. Acesta a dezvăluit că aflat de „idilă”, după ce fostul ministru al finanțelor publice, Sebastian Vlădescu, i-a dat „vestea” într-un mod neașteptat. 

Cum a aflat Cristian Boureanu că a fost înșelat de prima soție

Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Irina din 2000 până în 2004, atunci când au ales calea divorțului. Cu toate acestea, mai păstrează legătura, având în vedere că au o fiică împreună.

Citește și: Imaginea HOT cu fiica lui Cristi Boureanu în sutien! Ioana are 22 de ani, este tunată și complet transformată!

Mai vorbim....După ce a vrut să mă bage la pușcărie de câteva ori, e ok. (..) A fost opțiunea ei (să îl înșele n.r) M-a scos la o cafea, Sebastian, să îmi spună. Și-atunci l-am ascultat, uite așa, stăteam, și i-am zis: «auzi, am o intrebare. Ai bani la tine? Plătești tu cafeaua? Bine».

M-am ridicat și am plecat. Și m-am dus pe jos acasă, am zis că nu are rost să mă urc la volan că sunt nervos, m-am gândit ce am de făcut, m-am lăsat de cafea, am zis 5 ani îmi iau o pauză.”, a povestit Boureanu.

Tu simțeai ceva?”, l-a întrebat Cătălin Măruță. „Hai să spunem așa. De fiecare dată când în spatele cortinei relația începea să se destrame, au am simțit. Dumnezeu mi-a dat întotdeauna un semn.

Sunt două lucruri: oamenii încep să se certe și nu știu de ce. Unul din ei știe de ce se întâmplă toată chestia asta.”, a mai spus Boureanu, în filmulețul de promovare al podcastului, care urmează să fie difuzat în variantă completă.

Care este varianta Irinei, prima soție a lui Boureanu. Spune că au divorțat din cauza violenței

Irina, fosta soție a lui Cristian Boureanu, a negat însă, de-a lungul timpului, acuzațiile potrivit cărora l-ar fi înșelat pe acesta, susținând că cei doi ar fi decis de comun acord să divorțeze, în 2003. Mai mult decât atât, motivul separării ar fi fost violența fizică și verbală, nu infidelitatea, însă fostul politician neagă vehement această versiune. 

Boureanu susține că a fost înșelat și de Valentina Pelinel: „Vezi că ăsta vrea să te.....”

Așa cum era de așteptat, a fost atins și „subiectul” Valentina Pelinel, cea de-a doua soție a fostului politician. Relația lor a urmat, cumva, același curs. Cei doi s-au căsătorit în 2007, iar în 2014 a urmat divorțul. Boureanu susține însă că a aflat că a fost înșelat de aceasta prin 2011, cu prietenul lui, care în prezent este și soțul Valentinei, Cristi Borcea. 

stanga
dreapta
Boureanu valentina pelinel jpg
barbatii din viata valentinei pelinel valentina boureanu jpg jpeg
Cristian Boureanu Valentina Pelinel Cristi Borcea jpeg
Cristian Boureanu și Valentina Pelinel își uneau destinele, dar Cristi Borcea trăgea cu ochiul la Valentina jpeg
boureanu si pelinel jpeg
Valentina Pelinel a purtat o rochie de prinţesă la nunta cu Cristi Boureanu jpeg
Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel au divorţat în 2014 jpeg

Pe Valentina ai iertat-o?”, a întrebat din nou Măruță. „Cum să nu..Nu am știut ce s-a întâmplat, am aflat mai târziu, că undeva de prin 2011 ei au început să aibă o relație. Nu știu exact de când, nu m-am mai interesat că oricum mă despărțisem de Valentina când am aflat.

Dar îmi aduc aminte că i-am zis Valentinei, încă din prima zi: Vezi că ăsta vrea să te ....Și nevastă-sa se dădea la mine. Femeia alege..Poți să te dai peste cap.. Noi facem pe cocoșii, ne încordăm. Ea a ales de mult.”, a mai spus Boureanu.

Cristian Boureanu și Sebastian Vlădescu „împart” și o sentință cu închisoarea

În prezent, Boureanu și fostul ministru al finanţelor, Sebastian Vlădescu (64 de ani), împărtășesc și o sentință primită din partea Curții de Apel, cei doi fiind condamnați, alături de fostul şef al Eximbank, Ionuț Cristea, la închisoare, pentru fapte de corupţie în dosarul reabilitării căii ferate Bucureşti-Constanţa. Hotărârea nu este însă definitivă și poate fi atacată cu apel.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

dani otil gabriela prisacariu
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
andreea banica
romanca rechin 2 png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png