Nu sunt îngerii lui Charlie, e Laura, fosta lui Boureanu, în Dubai, cu cele mai frumoase rusoaice, la un party demențial

Laura, fosta iubita a lui Cristian Boureanu trăiește o viață de vis în Dubai. Tânăra se distrează la maxim în locații de lux, alături de prietenele sale superbe.

Laura și Cristian Boureanu
Laura și Cristian Boureanu

Laura Dincă ar putea stârni invidia oricărei fete care visează la o viață de lux, plină de distracții în locații scumpe, băutura fină, muzică bună și înconjurată de oameni influenți. Nu, nu discutăm despre un film aici, ci chiar de viața pe care o duce fosta iubită a lui Boureanu, de când s-a mutat în Dubai.

Recent, tânăra a apărut în câteva filmulețe pe Instagram care arătau cât de bine se distrează lumea în Dubai. Îmbrăcată și aranjată frumos, Laura a ieșit într-un club exclusivist, alături de prietenele sale.

Distracție în Dubai

Fetele arătau ca niște modele Victoria's Secrets și au atras toate privirile celor din locație. Dubaiul este cunoscut pentru viața de noapte ce are multe de oferit. Orașul ce este în continuă evoluție, dominat de zgârie-nori și opulență, abundă de lux și perfecțiune în toate formele ei.

În postările de pe rețelele sociale, o vedem pe Laura ce este prezentă la ziua de naștere a unei prietene de-ale ei, o rusoaică influentă. Anturajul din care face parte acum vedeta, este format numai din oameni de afaceri, cu posibilități financiare mari.

Citește și Cele mai provocatoare ipostaze în care Cristina Belciu a fost fotgrafiată vreodată. Iubita lui Boureanu e hot, hot

În filmulețele prezentate vedem cât de bine se distrează fetele, consumă băuturi fine, își fac poze și dansează ca și cum nimeni nu le vede. Ba mai mult, acestea aruncă cu șampanie scumpă pe tobele la care performa trupa din local.

Citește și Cristian Boureanu și iubita sa au întors toate privirile la un eveniment de fițe, la Palatul Parlamentului

Fosta relație a Laurei

Cristi Boureanu și Laura Dincă erau împreună din 2015. În timp ce se afla în pușcărie, Laura Dincă l-a susținut pe Cristian Boureanu, iar cei doi chiar plănuiseră să se căsătorească, însă, într-un final s-au despărțit.

Separarea a avut loc fiindcă „nu se mai putea”, iar surse informează că Laura Dincă a așteptat mult timp ca Boureanu să se schimbe.

Sunt bine. Nu mai vreau să dau nicio declarație. V-am surprins pe toți cu această separare, asta este, se mai întâmplă. Sunt super ok. Lucrul acesta este de ceva timp, noi nu ne-am despărțit ieri sau acum două zile, ci de ceva timp. Nu mai vreau să fiu persoană publică. Nu el m-a lăsat, nu eu l-am lăsat, amândoi am decis asta. Ne-am despărțit pentru că nu se mai putea”, declara Laura Dincă pentru Playtech la acea perioadă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net