Cele mai provocatoare ipostaze în care Cristina Belciu a fost fotgrafiată vreodată. Iubita lui Boureanu e hot, hot

Noua iubită a lui Cristian Boureanu este o femeie de o frumusețe răpitoare, motivul pentru care este adesea comparată cu Monica Belluci fiind unul evident. Cristina Belciu este cu doar patru ani mai mare decât fiica afaceristului, însă diferența de vârstă nu pare să fie o piedică în calea iubirii lor. 

Cristina Belciu seamănă izbitor cu Monica Belluci
Cristina Belciu seamănă izbitor cu Monica Belluci

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au cunoscut la finalul anului trecut, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cristina l-a fermecat complet pe afacerist și se înțelege de minune cu fiica acestuia, Ioana. A participat la ziua de naștere a tinerei, s-au fotografiat împreună și petrec mult timp distrându-se. 

Cristina Belciu este cunoscută pentru activitatea din mediul online și pentru pictorialele incendiare pe care le-a realizat de-a lungul timpului. Cu un trup de model și un zâmbet căruia nimeni nu îi poate rămâne indiferent, Cristina se afișează întotdeauna plină de încredere în forțele proprii.

Pe pagina personală de Instagram distribuie constant fotorafii în care poartă rochii provocatoare și își expune formele voluptoase. Mii de internauți îi apreciază farmecul și îi îi adresează complimente. 

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după șase ani de iubire

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit anul trecut, după o relație care a durat 6 ani. Deși își făcuseră planuri de nuntă, ele nu au mai fost concretizate, iar Laura a declarat că separarea lor a fost una amiabilă, în care nu au existat discuții aprinse și reproșuri. Cristian nu a suferit foarte mult, iar în decembrie s-a îndrăgostit la prima vedere de Cristina, într-un restaurant luxos din Nordul Capitalei. 

Lumea nu știe nimic, pentru că noi asta ne-am dorit, să păstram totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amândoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecăți ce ar putea să doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge. Atât eu, cât și Cristian ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza”, declara Cristina Belciu, despre relația cu Cristian Boureanu.   

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
banner dorian popa png
Marina Voica  la Te ascult realizată de Ilinca Vandici Foto captură video YouTube jpg
betty stoian jpeg
Iulian postelnicu bun (1)b jpg
Pe Minodora (45 de ani) o așteaptă o perioadă aglomerată din toate punctele de vedere
telefon toaleta   shutterstock 377885068 jpg